Gå til innhold

KnutValentino

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KnutValentino

  1. Deltar i en del spørreundersøkelser på nett og akkurat nå har jeg Supergavekort på 500, 2 på 200,- hver og prepaid Visa Kort (elektronisk) Vil bruke de og bruke egne penger for resten til å kjøpe Vinterfrakk og Vintersko. Jeg er spesielt interessert i gotiske klær. Noen som vet om butikker og nettbutikker man kan kjøpe gotiske og gotisklignende klær, tilbehør og lignende til å kjøpe med Supergavekort? På det gotiske planet er jeg mest interessert i å kjøpe skjorter, t-skjorter, jakke, belter, bukser og evt. Annet jeg ikke kommer på i farten. Når det kommer til det gotiske så er det nok ikke mange butikker og nettbutikker jeg kan kjøpe med Supergavekort. Så her er jeg åpen for både norske og utenlandske nettbutikker. Ved utenlandske nettbutikker er jeg mest interessert i Engelske, Tyske, Nederlandske, Svenske, Danske, Finske og Amerikanske. Her er prisen mindre viktig og kvalitet viktigst. Når det kommer til gotiske tilbehør til klær innen det gotiske er det først og fremst Belter, Jakker, Skjorter, T-skjorter og Bukser jeg vil ha. Her er eksempler på stilige bukser som vekker man interesse. Betaler lett 1-2000 for slike: 1. https://img.kwcdn.com/product/Fancya...2/2/w/800/q/70 2. https://i.etsystatic.com/19516850/r/...86828_km9e.jpg 3. https://m.media-amazon.com/images/I/..._AC_SX569_.jpg 4. https://www.thedarkattitude.com/men-...thic-punk-pant 5. https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1TfGzO...a4567c1e64c97c Her er noen eksempler på jakker som vekker min oppmerksomhet: 1. https://www.emp-shop.no/dw/image/v2/...p.jpg?sfrm=png 2. https://jackethunt.com/cdn/shop/prod...g?v=1635250128 3. https://www.lightinthebox.com/no/p/m...hoCZmoQAvD_BwE 4. https://www.emp-shop.no/dw/image/v2/...m=fit&sfrm=png Visst produktene dere anbefaler også selges i en butikk eller nettbutikk som også tar supergavekort, selv om det er dyrere der. Så foretrekker jeg å få tips om butikken eller nettbutikken som tar Supergavekort
  2. Grapefruktjuice øker konsentrasjonen av Oxykodon. Mitt spørsmål er ca. hvor mye ett glass (ca. 200 ml) med rosa grapefruktjuice øker mengden med Oksykodon? Blir det mer visst man drikker 2 glass (ca. 400 ml)? Eller gjør det ingen ekstra forskjell? Og hvor lenge varer effekten sånn cirka av et glass med rosa grapefruktjuice? 1 time? 2? 3? 6? Mer? Hvor mye visst jeg tar 10 mg og drikker ett glass med grapefruktjuice? Det dobbelte (10 mg blir til 20 mg)? Mindre? Mer enn det dobbelte? Dere som har prøvd dette, ca. Hvor mye tror dere konsentrasjonen økes? Er ikke ute etter ett helt spesifkt tall, men sånn hvor mye cirka? På buprenorfin så føler jeg at effekten økes med cirka 25-30% og varer i cirka 1 og en halv time til 2 timer før effekten gradvis forsvinner.
  3. Har kontaktet kundeservice. Det med passord er det garantert ikke, for jeg får jo logget inn med det samme gamle passordet.
  4. Når jeg forsøker å sende en epost så får jeg kun opp dette: "Wrong or missing login data to access mail transport server smtp.mailbox.org. Please check associated account's settings/credentials." Noen som vet hva grunnen til dette kan være? Dette har nå vart siden Tirsdag. Før den tiden var det ikke noen problemer.
  5. Jeg er på utkikk etter flere konkurranse nettsteder (utenom konkuransenett.no). Både norske og internasjonale. Er også på utkikk etter flere nettsteder for betalte undersøkelser, både norske og internasjonale. Vet allerede om yougov. Men her er betaling per minutt svært viktig. For er ikke akkurat fristende å få kun 100 kr for 100 min, det er slavearbeid i mine øyne. Er også åpen for undersøkelser som går over telefon, og andre måter å tjene penger på via lignende metoder.
  6. Jeg har en Acer Chromebook314 som jeg enkekt fikk installert TOR på ved hjekp av denne anvisningen:https://www.howtogeek.com/723967/how...-a-chromebook/ Men nå får jeg ikke installert den igjen, men får kun feilkoden Download Error: 404. Noen som vet hva dette slyldes? Og hva jeg kan gjöre for å få installert TOR igjen?
  7. Jeg ønsker å gå til sak mot banken fordi de nå har tatt min BankID og bankkort uten god grunn til det. De har ikke engang sagt et ord om hvorfor de gjorde det. Jeg er ikke sint på de for at de mistenkte meg for hvitvasking, noe de aldri gjorde heller. De trodde jeg var utsatt for svindelforsøk, også er dette deres reaksjon.
  8. Jeg er aktiv på agoradesk.com og selger mye der. Og da er vipps veldig populær som betalingsmetode.
  9. Jo, jeg vippset tilbake da han kontaktet meg og jeg skjønte at han ikke hadde kjøpt krypto av meg.
  10. De varslet ikke meg for å høre min side av saken iallefall.
  11. Var det første. Jeg gjorde på den tiden mange handler (muligens så mye som 20 om dagen. Så det var veldig vanskelig å holde 100% oversikt hele tiden og konstant.
  12. Finnes det noen spesielle regler rundt det å veksle f.eks. Euro eller USD til norske kroner? Sist gang jeg vekslet euro til norske kroner så satt de de norske inn på bankkontoen. Jeg fikk de ikke i kontanter. Er dette en slags regel som gjelder for alle norske banker, altså at man ikke skal kunne få de vekslet til norske kontanter. men at de skal settes inn på konto? Er det ellers noe annet rundt dette jeg bør vite om? Når jeg veksler til norske kroner så er det aldri relatert til noe kriminelt. Men jeg vurderer å begynne å bruke kontanter i kjøp og salg av krypto. Da bankene er et mareritt på dette området.
  13. Jo, dokumenterte faktisk transaksjonene og sendte de til de via nettbanken kun ett par timer etter at de hadde spurt,
  14. Ja, han svarte ikke tilbake.
  15. Jeg vil først henvise til det siste innlegget i denne tråden: https://freak.no/forum/showthread.php?t=334503 For å sitere det viktigste: Hovedbanken min har sperret bankkortet mitt og det nye vil ikke kunne bli brukt til netthandel, kun til vanlig kjøp i matbutikker og lignende. Jeg har ikke brutt noen lover eller regler. Ikke som de har opplyst meg om i alle fall. De har også sperret min BankID på ubestemt tid. Min eneste måte å logge inn i nettbanken på nå blir med uten BankID. Jeg mistenker de har gjort dette for å "hevne" seg på meg for at jeg har brukt deres bank til å kjøpe og selge kryptovaluta. Det finnes ingen andre logiske grunner som jeg kan komme på. Jeg planlegger nå å kontakte advokat og evt. Føre en sak mot de (dersom jeg har loven på min side). Noen forslag til nettsteder som f.eks. legelisten.no, men for advokater, hvor jeg kan finne en å rådføre meg med og evt. Bruke til å kunne gå til sak? Jeg tenker da på advokatsider som f.eks. Denne: https://tjenestetorget.no/advokater/?gclid=Cj0KCQiA1sucBhDgARIsAFoytUt5pJs1ZwnkzqQ-cphWBEfuDOPwXtvY8ldxA3g1-v4t1fhrFdQKpfcaArmYEALw_wcB"]https://tjenestetorget.no/advokater/?gclid=Cj0KCQiA1sucBhDgARIsAFoytUt5pJs1ZwnkzqQ-cphWBEfuDOPwXtvY8ldxA3g1-v4t1fhrFdQKpfcaArmYEALw_wcB Hvilke sider anbefaler dere? For ordens skyld så bor jeg selv i Bergensområdet.
  16. Noen har sendt 1000 til meg, vet ingenting om nummer 2
  17. Ja, skulle bare ønske at de ikke risikerer bøter når deres kunder hvitvasker gjennom banken. Det er kunden som da skal få boten, ikke banken. Mener nå jeg, Med mindre banken aktivt og bevisst/med intensjon hjelper kunden.
  18. Jeg har en Acer Chromebook 314 og har piratnedlastet 1. Sesong av Torchwoodd (Doctor Who Spinn-Off). Jeg ønsker å se denne på TV via Chromecast. Det eneste programmet jeg har som jeg kan gjøre dette med er videoprogrammet Video. Men da caster den bare i noen sekunder eller minutter før den hakker og bildet fryser, Noen som har bedre forslag å komme med?
  19. Fikk forklart at det hele var en misforståelse og at den ikke ble sagt opp. Men den er begrenset slik at jeg må til banken for å ta ut kontanter. Det er snakk om 2 saker, begge via Vipps, og de forventer å fullstendig få åpnet den innen helgen når de har undersøkt disse sakene. De begrenset ikke kontoen fordi de trodde jeg var en svindler og/eller drev med hvitvasking. En annen bank jeg har konto hos tok kontakt fordi de var blitt mistenkelige. Min bank begrenset den som en forholdsregel. Enig med deg, er nok pga. Det med hvitvasking og at de da risikerer millionbøter. Det er egentlig ikke banken, men regjeringene og stortinget sin skyld. Da jeg snakket med en av de i banken idag så skrøt han faktisk av teknologien krypto bruker. Jeg vil visst jeg finner ut av navnet til denne kvinnen levere inn en anmeldelse. Jeg måtte kontakte og bevise min uskyld til Vipps. Når det kommer til banken så gjør de det meste av jobben. Min eneste jobb var å sende de mail, ta telefonen, dukke opp på et avtalt møte og gi min forklaring. Dessverre ingen uskyldig til det motsatte er bevist når det kommer til slike ting.
  20. Dette er hva som skjedde: Endte med at hovedbanken min og en annen sa opp kundeforholdet (Vanlig Sparebank og Sparebank 1-SR). Og flere banker hadde tatt kontakt fordi de mistenkte at jeg brukte de til hvitvasking (tror det var grunnen). Tror ikke det var på grunn av kryptoen, men at ei kvinne oppga mitt mobilnummer til en person som kjøpte noe av hun og slik fikk det se ut som om dette var meg, og at jeg brukte vipps og bankene til svindel. Forsøker nå å få gjenåpnet vippsen (allerede sendt forklaring og dokumentasjon som de ba om), få tak i meldingene og anmelde dette til politiet. Han som ble svindlet sa hun bodde i Ålesund. Får jeg tak i navnet hennes så er det kanskje nok til å få saken til retten, og kanskje få gjenåpnet kontoen min hos hovedbanken min. Så sant dette var grunnen til oppsigelsen(e). Oppdaget idag også at det i vipps sitt regelverk står at bruker man vipps til å kjøpe/selge krypto så kan man bli midlertidig utestengt. Har de etter norsk lov virkelig lov til å gjøre dette? I mitt hode blir det som å sette som betingelse i en leilighetskontrakt at man ikke får ha besøk av venner og/eller kjæreste. Noe utleier ikke kan sette som lovlig betingelse.
  21. Nei, det har jeg ikke. Ja, planen er å personlig møte opp hos banken i morgen tidlig. Det rare her er at dette skjedde hos begge bankene som jeg har penger i, noe som får meg til å mistenke at det er myndighetene som har gitt ordre om å fryse midlene. Noe det ikke skal være noen grunn til, siden jeg ikke har gjort noe ulovlig og alltid vært ærlig når banken f.eks. Har spurt om opprinnelsen til en overføring. Også når overføringen har vært relatert til kryptovaluta. Det kanskje mest mistenksomme her er at jeg heller ikke kommer inn på Vipps.
  22. Jeg har legitimert meg visst du med det mener at de sender meg en masse spørsmål om bla. Hvitvaskingsloven og der jeg får en frist på å besvare disse. Det er det at jeg ikke fikk noen forvarsel eller opplyst om hva dette dreier seg om som jeg synes er rart.
×
×
  • Opprett ny...