Gå til innhold

Capitalist/Minimalist

Medlemmer
  • Innlegg

    423
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Capitalist/Minimalist

  1. Noen spesielle selskaper, bransjer eller teknologier du tror kan bli lønnsomt gitt at migrasjonen fortsetter i stort tempo?

     

    Selv eier jeg Zenergy som lager små og sikre bomoduler av høy kvalitet. I framtiden vil folk bli fattigere her i skandi, men vi går aldri tilbake til å bo i falleferdige rønner. 20-30kvm, kan settes oppå hverandre, ved siden av hverandre, man kan ha dører i mellom osv. Koster 10.000kr kvm2, og er laget av magnesiumoxid som er antimugg og brannsikkert. Selskapet ble børsnotert for 20 dager siden og har etter det gått nesten 200%. Børsverdi ca 150mill. Potensiale? Uendelig..Antar å ha overskudd på ca 40 mill i 2016. Gang med PE 17 og du har 600 i markedsverdi og 70 kroner aksjen. 

     

    Av andre aksjer så tenker jeg på biometri. Fingerscanning har jo gått bra i 2015 med fingerprintcards og idex og delvis next. Jeg har også noe penger der, samt i iris/retina-bransjen. Men sliter litt med å finne gode selskaper der.

     

    Noe jeg ikke har tenk på? Noen som vil være med å dele ideer og tanker og hva de tror vilbli lønnsomt i tiden som kommmer?

    • Liker 1
  2. Europeeisk borgerkrig er kanskje en noe missledende tittel siden en borgerkrig er konflikter innenfor en stat og ikke en region.

     

    Hverdagen for de fleste i EU er enda såpass grei mtp. mat, huslys og håp for fremtiden at jeg ser ikke noen grunn til at det blir voldelig. Ser vi tilbake på hva som startet de siste store revolusjonene (Russiske og Franske) så var det ofte mat som var siste dråpen før folket tok til vold.

     

    Tror faktorene som har blitt trukket frem her og "checket" av er faktorer du kan "checke" av omtrent uansett fredstid i nesten alle land. Prosentleken er irrelevant. Gjetting i beste tilfelle.

     

     

    Mat er riktig ja. Det er vel først når tilgangen på mat reduseres at shit hits the fan. Takk for godt innspill!

  3.  

    Du virker helt sprø..Eller så er du en mester på ironi og sarkasme. 

     

    Politiet i Tyskland har klart å forbinde hendelsen med kriminelle nettverk. Altså så betyr det at muslimene som er flyktninger. Er uskyldige i denne saken. De kriminelle nettverkene består av hinduister fra india og buddhister fra Vietnam og Kina. Dermed er muslimene helt uskyldige i denne saken ifølge tysk politi.

     

    Onsdag uttaler tysk politi at de etterforsker hvorvidt bølgen av seksuelle overgrepene i Köln kan være linket opp mot et kriminelt nettverk i Düsseldorf. Det melder nyhetsbyrået AP.

    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyskland/tysk-politi-nyttaars-overgrep-kan-vaere-linket-til-kriminelt-nettverk/a/23591312/

     

     

     

    Det er ingen som tror på det absurde tullet dit om at det var buddister...haha..er du virkelig så gal?

     

    Kvinnene har forklart til politiet at overgriperne skal ha vært unge menn mellom 18 og 35 år, med «arabisk eller nordafrikansk» utseende

  4. Det var ikke muslimer som utførte seksuelle overgrep mot tyske kvinner.

    Det var kinesere, vietnamesere, indere, og sør amerikanere.

    Denne kilden kommer fra tyske politi og tyske aviser.

    Muslimer er fredelige mennesker. Aldri i livet om de gjør noe slikt.

     

    Patriarkalske holdninger er ikke et spesifikt problem for islam, det er også utbredt i Sør-Amerika og India, altså i ikke-muslimske land, sier hun til Die Welt. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyskland/tysk-politi-nyttaars-overgrep-kan-vaere-linket-til-kriminelt-nettverk/a/23591312/

     

    Det var buddhister og hinduister som voldtok kvinner i Tyskland.

     

     

    Du virker helt sprø..Eller så er du en mester på ironi og sarkasme. 

    • Liker 3
  5.  

     

     

    Det skal vel påpekes at den linken er 12 år gammel, og dreide seg om ekteskapstradisjoner. Den gangen var det ikke mange gifteklare annen-generasjons innvandrere i Norge, bortsett fra barn etter de opprinnelige innvandrerne fra Pakistan, og ja, henteekteskap har vært et kjent problem i den gruppen.

     

    Ser man litt bredere på det, er bildet mer nyansert. På den ene siden er mange innvandrerungdommer i dag mer integrert, med gode resultater på skolen og så videre. På den annen side er det langt flere som radikaliseres.

     

    Geir :)

     

     

     

    Nei, de er ikke godt integrert desverre, og gjør det ikke godt på skolen heller :)

     

    Også norskfødte med to innvandrerforeldre er overrepresentert, men her er tallmaterialet bare godt nok til å fordele på verdensdeler.

    Mens 11,5 prosent av 15-25-åringer i befolkningen forøvrig ble straffet 2005-2008, gjaldt det 17,3 prosent av norske med foreldre fra Sør- og Mellom-Amerika, og 15,5 prosent av norske med afrikanske foreldre.

     

    http://www.dagbladet.no/2011/06/17/nyheter/innvandring/kriminalitet/16958521/

    • Liker 2
  6.  

    Høy arbeidsløshet; Check

    Finansiell krise; Check

    Stalig konkurs; check

    autoritære regimer; check

    ideologiske endringer; check

     

    Så alt ligger jo i følge deg til rette for en borgerkrig/revolusjon?

     

    Jeg forstår at økonomien og arbeidsløshet foreløpig er noenlune tatt hånd om..men det er bare "kickin the can down the road" ..å pumpe lånte penger inn i markedene er ingen varig løsning, og jo lenger vi gjør det jo større bang blir det når boblen eksploderer. Men jeg forventer ikke at folk flest forstår hva de enorme statsgjeldene til nasjonene i dag betyr i praksis i framtiden. Det betyr i praksis at framtiden er frarøvet framtidelige generasjoner. 

    Arbeidsledighet er høy i søreuropa, ikke så mye i resten

    Den finansielle krisen ulmer, men har ikke blusset opp igjen

    Ingen stater er konkurs enda, men Hellas ser det stygt ut for

    Autoritære regimer er der, men blir ikke oppfattet som sådann generelt blandt befolkningen

    Ideologiske endringer som forkaster det demokratiske regimet ser man ikke noe sted. Det man ser er ideologiske strøminger som forkaster visse politiske partier innen det demokratiske regimet og som ønsker å erstatte disse politiske formasjonene med sine egne (Syriza, Golden Dawn, Podemos, Ciudadanos, UKIP, Piratpartiet(Island), etc)

     

    Jeg tror hva som har skjedd på Island er ett tegn på hvordan ting kan endres (litt) uten noen borgerkrig eller revolusjon.

     

     

     

    Arbeidsløsheten er høy her også, bare at vi skjuler de reelle tallene ved å kalle det arbeidsvklaringspenger, sykemelding osv. I endel andre land går alt under det samme. Dessuten er man ikke regnet som arbeidsledig om man har en 10% stilling. I dag er det svært mange flere enn før som ufrivillig jobber i deltidstillinger i lavtlønnet arbeid, og kanskje har 2-3 forskjellige arbeidsgivere de pendler mellom for å fådet til og gå rundt.

     

    Vi er alle vestlige stater konkurs, realiteten har bare ikke kommet enda fordi vi stadig pumper mer lånte penger (av framtiden) inn i en håpløst stagnert økonomi. 

  7.  

     

    Et godt råd er å være forsiktig med å gi/lytte til råd. ;)

     

     

     

     

    Ingenting der som ikke samsvarer med det jeg skrev ;)

     

    Som du sikkert forsto så siktet jeg også til din signatur, som du i mellomtiden har slettet, om å kontakte deg for å "bli rik uten å jobbe" og diverse tilbud i samme stilen.

     

     

     

    Hva så om jeg kan hjelpe folk med å tjene penger uten å jobbe særlig mye, OG at jeg kan endel om NAV? Er det ikke legitimt å kunne noe om begge ting? Jeg kan også endel om ernæring, politikk, bygge hytte i skogen OG jeg kan gå pålangrenn og skifte dekk på en sykkel. 

     

    Hva var egentligpoengetditt? Jeg gav ham råd som var solide og gode. 

  8.  

    Hva med UK da..ganske kaotiske politiske tilstander der og ganske mange lavpanna hooligans uten jobb nå...

    Høyst tvilsomt, det krever ganske spesielle situasjoner for at revolusjoner blir startet, og de fleste revolusjoner kommer ikke lengre enn til isolerte opptøyer/opprør som blir knust av statens sikkerhetsstyrker (Politiet, og om de ikke klarer det blir militære satt inn).

     

    Faktorer som kan føre til slikt er: Finansielle kriser med høy arbeidsløshet, statlig konkurs, regime som er spesielt autoritært over lengre tid, utilfredshet innen militære enheter, etc kombinert med store ideologiske endringer innen befolkningen (som deslegitimerer regimet).

     

    Man ser noen tendenser i sør-Europa, mens man i NordEuropa relativt sett har liten eller ingen tegn til slikt.

     

     

     

    Høy arbeidsløshet; Check

    Finansiell krise; Check

    Stalig konkurs; check

    autoritære regimer; check

    ideologiske endringer; check

     

    Så alt ligger jo i følge deg til rette for en borgerkrig/revolusjon?

     

    Jeg forstår at økonomien og arbeidsløshet foreløpig er noenlune tatt hånd om..men det er bare "kickin the can down the road" ..å pumpe lånte penger inn i markedene er ingen varig løsning, og jo lenger vi gjør det jo større bang blir det når boblen eksploderer. Men jeg forventer ikke at folk flest forstår hva de enorme statsgjeldene til nasjonene i dag betyr i praksis i framtiden. Det betyr i praksis at framtiden er frarøvet framtidelige generasjoner. 

  9.  

    Det hjelper ikke at folk er i et land i lengre tid. Statistikk selv fra Oslo viser at andre generasjons innvandrere tross sin fartselstid IKKE er noe mer integrerte enn sine foreldre. Faktisk tvert i mot, så er de heller mer radikaliserte i sin søken etter identitet og kultur i et identitetsløst og kulturløst samfunn (Norge/vesten) 

     

    Man kan ikke forandre folks genetikk gjennom en eller to generasjoner. Forskning antyder at selv kulturelle preferanser og tro og tilhørighet til visse ideologier osv til en viss grad er arvelig. Dessuten..hvor har du følelsen av at andre og tredje generasjons innvandreres lojalitet ligger? Til Norge eller til den KULTUREN deres slekt kommer i fra?

     

    Og det er den kardinalfeilen mangfoldsapostlene har gjort hele tiden,nemlig å tro at innvandrere skal kunne integreres inn i et relativistisk samfunn. Man kan ikke integrere folk inn i ingenting. :)

    Fint om du kan linke til kilde på statistikken din, for etter min observasjon så er andregensinvandrere ganske norske av seg.

     

    Ikke at jeg er i en posisjon hvor jeg kan uttale meg om hvor "lojaliteten" til norske innvandrere ligger, det er vel kanskje ikke du heller, men jeg vil si at den er hovedsaklig norsk. Kanskje halvparten av vennene mine er fra utlandet (kosovo, albania, iran, pakistan, vietnam, sri lanka  osv.) og de har alle familie og tradisjoner derfra, men ingen av dem er noe mindre norske av den grunn. Jeg tror flere av dem ville blitt ganske sure over at du setter spørsmål ved deres "lojalitet til Norge" og norske verdier. Noen er kanskje skeptisk til sex før ekteskap, andre drikker ikke alkohol eller spiser gris. 

     

     

     

    Tips er å bruke google slik at du bare kan taste inn det du lurer på slik at andre slipper gjøre det for deg. Din personlige observasjon er jo helt meningsløs, så da burde du heller lete fram informasjon :)

     

    Men her har jeg gjort det for deg

     

    http://www.utrop.no/4413

  10. Finner man ikke slike holdninger i øst-europeiske land også? Det har jo lenge vært en øst-europeisk stereotypi at de er fulle, tafsete og aggressive. Forsvarer ikke handlingene her altså, jeg setter bare spørsmål ved at det er kun et nord-afrikansk/arabisk problem.

     

     

    Det har vært en fordom enkelte har hatt mot østeuropeere ja. Men vi har jo hatt polakker og albanere og liknende her i landet i massive mengder nå i 10-15 år, og meg bekjent så står de for 0% av alle overfallsvoldtekter. Har heller aldri hørt noe om at gjenger med 1000 polakker har antastet kvinner noe sted. 

    • Liker 8
  11. Jeg tror det er mer realistisk med stadig større motsetninger, konflikt og et lavere velstandsnivå. Konsekvensen av det kan fort bli at mange de som har innvandret hit, eller hvis foreldre gjorde det, ikke føler seg hjemme her, og heller ikke finner særlig mange incentiver til å bli værende her. 

     

     

    Det tror jeg er svært sannsynlig også. Kanskje rundt 50% sannsynlig ;P 

     

    Men jeg har også tenkt på det. Det er kaldt og jævlig her store deler av året. Og når det ikke lenger er stor rikdom og massiv velferdssystem så vil det jo bli mindre attraktivt å være her for menensker fra disse områdene i verden, som tross alt i stor grad er ute etter å få gratis penger, eller være kriminelle,eller ha sin egen svarte økonomi. For disse er nok europa mye mer attraktivt. 

  12.  

     

    Hvorfor er dere så redde for Islam? Islam er en veldig fredelig religion og sprer fredelige budskap. Alle mennesker i Europa elsker Islam. Ikke bare muslimer som elsker profeten Muhammad. Alle mennesker i Europa elsker profeten Muhammad.

    Det er jo mange optimistiske påstander, kan du kanskje argumentere for hvorfor du mener det, istedet for å linke til et eneste eksempel i form av et youtubeklipp?

     

     

    Din tid vil komme og du vil forstå det en dag.  Jeg har allerede akseptert at Norge skal bli en islamsk nasjon med sharia regelverk. Hvorfor? Fordi dette er guds vilje. Gud har bestemt at kristendommen skal erstattes med Islam. Fordi islam er den rette religion.

     

    Dette er guds verk i Norge.

    1. Gud bestemte at Norge skulle innføre demokrati. Slik at mennesker lager lovene.

    2. Gud bestemte å folket skulle kaste kristendommen ut av staten.

    3. Gud bestemte at sekulærismen, og menneskerettigheter skulle erstatte kristendommen.

    4. Gud bestemmer at Europeiske nasjoner har syndet. Forde de sluttet å følge kristendommen som er guds religion.

    5. Gud bestemmer at Islam skal overta for demokratiet, sekulærismen og menneskerettigheter.

    Alt er guds plan. Guds vilje foregår nå. Gud vil at hele Europa skal bli et islamsk enhet. Fordi gud bestemmer dette.

     

     

     

     

    Men hvorfor gjorde GUD noe så selvmotsigende?

    Først har Gud bestemt at vi skulle innføre demokrati osv, og dermed synde, og så skal vi bli muslimer? Eller..det gir jo ingen mening. Du høres jo nærmest schizofren ut?

  13.  

     

    Kilde?

     

    Jeg trodde det var snakk om Nord-Afrikanere. Jeg har også hørt at det er en del kvinnevold i de landene.

     

    Arabere og Nord-Afrikanere.

     

    http://www.news.com.au/world/europe/cologne-police-chief-condemns-sex-assaults-on-new-years-eve/news-story/8bcb3bd23a3658503c849971af9f0c1d

     

    Ironien er jo at kvinnene er de som er mest positive til at migrantene skulle få komme i første omgang, mon tro om noen av offrene stod på togstasjonen og tok imot denne gjengen for noen måneder siden :)

     

    De nevner arabere og Nord-Afrikanere ja, men du sa i forrige posten din at "Det var syriske "flyktninger" som kom i fjor blandt de som voldtok og ranet folk på nyttårsaften.". Jeg ser ingen bekreftelse på dette i kilden din.

     

    Og hvordan kunne de tatt imot denne gjengen når de skyldige har vært i tyskland over lengre tid? Det virker som om du fyller inn mangel på fakta med ønsketenkning. 

     

     

     

    Det hjelper ikke at folk er i et land i lengre tid. Statistikk selv fra Oslo viser at andre generasjons innvandrere tross sin fartselstid IKKE er noe mer integrerte enn sine foreldre. Faktisk tvert i mot, så er de heller mer radikaliserte i sin søken etter identitet og kultur i et identitetsløst og kulturløst samfunn (Norge/vesten) 

     

    Man kan ikke forandre folks genetikk gjennom en eller to generasjoner. Forskning antyder at selv kulturelle preferanser og tro og tilhørighet til visse ideologier osv til en viss grad er arvelig. Dessuten..hvor har du følelsen av at andre og tredje generasjons innvandreres lojalitet ligger? Til Norge eller til den KULTUREN deres slekt kommer i fra?

     

    Og det er den kardinalfeilen mangfoldsapostlene har gjort hele tiden,nemlig å tro at innvandrere skal kunne integreres inn i et relativistisk samfunn. Man kan ikke integrere folk inn i ingenting. :) 

    • Liker 1
  14. Nei, befolkningen er for dårlig bevæpnet. Norge er et av verdens bedre bevæpnede land, men staten har nokså god oversikt og vil inndra regjeringsmotstandernes våpen om nødvendig. Noen har uregistrerte våpen, anskaffet for nettopp en slik situasjon, men de er alt for få til at det spiller særlig rolle. Noe annet blir det om et land tar på seg oppgaven å renske Europa, da vil sjansen for borgerkrig øke. (Ingen premie for å gjette hvilket land det kan bli!)

     

    Dra inn våpen i forkant?

    Precrime altså?

     

    Så du mener at myndighetene overvåker oss, hva vi skriver, hvor vi skriver, hva vi snakker om osv,slik at de kan komme og hente haglene våre før vi plutselig skulle joine noen slags "resistance"? 

     

    ...

  15.  

    Tror dere det kan bli borgerkrig i hele Europa nå? 

    Nei, men det er selvsagt mulig at det bryter ut i enkeltland som Hellas o.l.

     

    (Den arabiske våren kan bre seg nordover, dog da vil den neppe bli gitt spesielt positiv omtale i pressen.)

     

     

    Hva med UK da..ganske kaotiske politiske tilstander der og ganske mange lavpanna hooligans uten jobb nå...

  16. Jeg tviler på at noen oppsøker en togstasjon på nyttårsaften for å leve ut sine seksuelle fantasier. Det er ingenting som tyder på at dette var noe annet enn tilfeldige ofre som kom utfor noen berusede og seksuelt frustrerte menn.

     

    Jeg har heller ingen tro på at nordafrikanerne kommer fra en kultur som ser på "hvite kvinner som fritt vilt", eller at de sidestiller blondt hår med vestlige verdier. Dette vil jeg si er å tilskrive dem komplekser som er noe helt annet enn de problemene som nordafrikanerne faktisk sliter med. For det første er ikke det å antaste noen et utrykk for at man hater vestlige verdier, det er et uttrykk for at man er seksuelt frustrert og har redusert/dårlig dømmekraft. For det andre er holdningene til kvinner i nordafrikansk kultur først og fremst et problem for nordafrikanske kvinner, som forøvrig ikke er noe mindre hvite enn kvinner du finner i f.eks. Spania eller Italia.

     

    Ja,noen 1000 berusende og seksuelt frustererte menn..

     

    Helt vanlig

     

    Husker nyttårsaften da jeg bodde i Oslo. Vi var ofte noen hundre dritkåte berusa menn som gikk rundt og tok på kvinner da..

     

    Ellervent..hvordan var det der igjen? Nei..vi VAR seksuelt frustrerte..det husker jeg. Men antastet vi kvinner og befølte dem og gjorde dem utrygge? hmmmmmm..nei, stemmer det. NEI var svaret. 

     

    Men ja. du har sikker rett. Bare helt tilfeldig at det var ca 1000 arabere og afrikanere som trakasserte kvinner den dagen. Nothing to see here :)

     

    Neste gang er det sikker 1000 hvite menn som trakasserer arabiske og svarte kvinner. hohohoho...

    • Liker 5
  17.  

    Her er en kommentar fra ei av kvinnene;

     

    Hvor hun klarer å på mange måter unskylde de kåte immigrantene. De virket snille..nysgjerrige. De trenger antakelig bare litt seksuell veiledning. Dette er interessant, spesielt når man tenker på at omtrent 70%av alle kvinner har nettop voldtekt som favorittfantasi. Drømmen om å bli tatt hardt av en eksotisk veldig kåt mann som såvidt klarer kontrollere seg er nok ganske framtredende i kvinners psyke. Fantasi går halvveis over i virkelighet..de vet ikke helt hva de synes. Klart ingen liker miste kontrollen HELT, og faktisk BLI voldtatt. Men om de kan rasjonalisere for seg selv.."Jo, men det var jo ikke akuratt som en voldtekt. De var ikke så slemme. De varmet meg opp litt og det gikk greit..faktisk litt digg" osv osv.. 

     

    Det blir selvsagt å ta galskapen til a whole nottah level..og jeg er usikker på om det er menneskelig mulig..men vi får nå se. Håper ikke det. 

     

    "– De virket ikke aggressive, de virket mer nysgjerrige – og litt fulle, sier hun. Men jeg ble rasende, legger hun til."

     

    Hva f**n? Kilder, dokumentasjon? Og da krever jeg vitenskaplige rapporter, og ikke tåkeprat fra shady nettsteder.

    Nei, dette er ikke kvinners fantasi. Om det er noe i det hele tatt, så er det din egen, forskrudde fantasi og komplette fravær av forståelse for kvinner.

     

     

     

    Is NRK good enough for you! HAhahah

    CA midt på siden! Hahahahahah

    Rakner virkelighetsoppfaningen din nå? Fortell hvordan du føler det nå..

     

    http://www.nrk.no/urix/masseovergrep-ryster-koln_-_-jeg-ble-kladd-pa-overalt-1.12734740

    • Liker 4
  18. Forsåvidt en interessant artikkel Sheasy. Å kontrollere ulike inflasjonsmålingsmetoder er litt over min kompetanse, men jeg har sett økonomer bruke de jeg bruker også.

     

    Men gapet mellom fattig og rik er der fortsatt. Og når flertallet av befolkningen tydeligvis er ute av stand til å akkumulere verdier, så synes jeg det framstår som noe lettvint å påstå at det er fordi de er late og dumme, slik forumbestefaren virker å antyde.

     

     

    Her tar du helt feil, og forumbestefaren har rett.

     

    Det har faktisk blitt slik i både Europa og USA, at omfordelingen av penger (høy skatt, mye høyere enn da Robin Hood ble skrevet) ikke har ført til at fattige og "unfortuante" får det noe bedre. Mentaliteten er at en rik person skal invitere en fattig på middag. Men hvorfor skulle den rike gidde det (med mindre det var tvang-skatt)?Istedenfor burde den fattige invitere den RIKE på middag- for å lære av ham. 

     

    Videre så bidrar ikke hvileputer og trygdeordninger og sponsing fordi du får barn til annet enn økte skillsmisser, latskap og mindre incentiv for å jobbe hardt og skape noe. Disse menneskene ender opp forran tven som dumme neddopa sheeple. Så jo, fattige folk er i stor grad ansvarlig for sin egen misfortune. Rike har et fortrinn, absolutt, ved at de er født inn i kretser som hjelper dem opp og fram. Men..mener du det er moralsk å dermed stjele fra dem? Hvem skal bestemme? Hva om noen har jobbet seg opp fra ingenting? Skal de stjeles fra også mener du? Skal du ha pengene hans bare fordi han jobbet hardere enn deg og du var lat? 

     

    Men poenget her er at velferdssamfunnet og snillismesamfunnet ikke hjelper noen opp og fram, fordi det ikke krever at folk tar ansvar for seg selv. Og jeg snakker ikke her om at sosialytere skal plukke søppel. Det er et meningsløst brannslukke-tiltak. Det går så mye dypere enn det. Et helt samfunn, verdensdel, hvor folk ikke lenger føler noe ansvar for eget liv. Alt er bare ytre omstendigheter, rasisme og at de som har fått til noe ikke har fortjent det og vi vil ha pengene dems. 

     

    Det er uhyre farlig retning vi går i..og folk forstår ikke at det er totalitarismens klamme hånd som står bak dette. Staten blir for stor. Kombiner dette med massiv innvandring og du har en kruttønne historien aldri har sett maken til. 

    Forstå dette - at Europa og USA som vi kjenner, og dermed også Verden, er over. Om 20 år vil man ikke kunne kjenne igjen Frankrike ellerTyskland eller UK eller USA. Vi vil selvsagt bli fortalt løgner og glanshistorier og de som ikke har evner eller tør finne fram til fakta gjennom alternative nyhetskilder vil antakelig sitte å fryse rompa av seg i en bitteliten bomodul,men fordi vedkommende har en smartphone, ubegrenset porno og diger skjerm på veggen, så vil vedkommende messe til seg selv inn i uendeligheten "vi bor i verdens rikeste land. Vi har det for godt. Vi må dele. Vi er rikest i verden" osv osv :)

  19. Tror dere det kan bli borgerkrig i hele Europa nå? 

     

    Noen mener den allerede er i gang..

     

    Det var vel ikke slik at det plutselig en dag på Nyhetene i 1939 ble sagt; "Nå er andre verdenskrig i gang!" Det var en opptakt..

     

    Jeg tror også mange får i fellen og ser på historien for bokstavlig. Bare fordi det var Hitler og naziene som var de slemme forrige gang, så er det selvsagt naturlig, dog ikke riktig, å tenke at ondskapen vil se lik ut neste gang. Men slik fungerer det ikke. Ondskapen kan være en ulv i fåreklær. 

  20. Dette har imidlertid lite med islam å gjøre. De fant neppe inspirasjonen til å ha en hemningsløs fest ved togstasjonen med rusmidler og fyrverkeri i koranen. Å være radikal muslim er en ting og problematisk i seg selv, men småkriminell pøbel er noe annet. Som alltid med problemer som berører miljøer man har liten innsikt i så blandes alle elementer sammen til en suppe. Nå er ikke poenget mitt at det ikke er problemer eller at man ikke burde ha en mer bærekraftig innvandringspolitikk, men at de færreste har noen særlig forståelse av hva problemet er i det enkelte tilfelle; alt kokes ned til "islam" uansett om det gjelder khat-smugling, arrangerte ekteskap eller omskjæring av jenter, selv om ikke noe av dette er i tråd med muslimsk lære.

     

    Min mening er at det som ligger grunn til her er holdningen til kvinner og kvinners stilling i nordafrikanske samfunn. Min egen erfaring med nordafrikanske fester og generelt områder i Europa med mange nordafrikanske innbyggere er at utendørssfæren i stor grad er forbeholdt menn. Jeg har gått gjennom deler av Marseille der det nesten kun bor nordafrikanere, og til tross for at det var god stemning i gatene og hundrevis av folk som var ute og spiste så var det ikke en kvinne å se. Det er klart at i en slik kultur så lærer man ikke å forholde seg til kvinner på en naturlig og avslappet måte, samtidig som den seksuelle frustrasjonen bygger seg opp når man som ung mann ikke har noen mulighet til å møte kvinner og ha forhold. Det er en oppskrift på å skape overgripere.

     

    Dette er vel noe vi strengt talt allerede opplever i Norge? Riktig nok ikke i denne skalaen, men flere jenter føler seg utrygge når de kommer i nærheten av unge pakistanere eller arabere. Min søster som bor i Oslo sier hun kan ikke gå gjennom Grünerløkka for å komme seg på jobb uten å prøvd å bli "sjekket opp", få ropt at hun er sexy eller skal bli knipet på rumpen.

     

    Jo, men dette er et fenomen som strekker seg langt utover Nord-Afrika eller den muslimske verden. Du finner den samme typen "sjarmører" i Sør-Europa, mens det er mer uvanlig i f.eks. Nord-Europa eller Øst-Asia. Samboern min (som er sør-europeisk) bemerket seg over at hun ikke får noen kommentarer på gaten her hvis hun går i et kort skjørt.

     

     

    God anaylse av hvorforafrikanske og arabiske menn gjør som DE gjør..den komplementerer antakelig greit min anaylse av hvorfor hvite europeiske kvinner tenker som DE tenker. 

  21. Her er en kommentar fra ei av kvinnene;

     

    Hvor hun klarer å på mange måter unskylde de kåte immigrantene. De virket snille..nysgjerrige. De trenger antakelig bare litt seksuell veiledning. Dette er interessant, spesielt når man tenker på at omtrent 70%av alle kvinner har nettop voldtekt som favorittfantasi. Drømmen om å bli tatt hardt av en eksotisk veldig kåt mann som såvidt klarer kontrollere seg er nok ganske framtredende i kvinners psyke. Fantasi går halvveis over i virkelighet..de vet ikke helt hva de synes. Klart ingen liker miste kontrollen HELT, og faktisk BLI voldtatt. Men om de kan rasjonalisere for seg selv.."Jo, men det var jo ikke akuratt som en voldtekt. De var ikke så slemme. De varmet meg opp litt og det gikk greit..faktisk litt digg" osv osv.. 

     

    Det blir selvsagt å ta galskapen til a whole nottah level..og jeg er usikker på om det er menneskelig mulig..men vi får nå se. Håper ikke det. 

     

    "– De virket ikke aggressive, de virket mer nysgjerrige – og litt fulle, sier hun. Men jeg ble rasende, legger hun til."

    • Liker 2
  22.  

    Næmen..begynner dette virkelig å gå opp for folk nå? Dette har jeg prøvd å fortelle om i åresvis :)

     

    Når man importerer en MILLION mennesker med IQ på rundt 80, som hater vesten og er sterkt troende og har blitt født inn i en kultur hvor hvite kvinner er fritt villt...well..what did you think were going to happen :) 

     

    Og sånn starter det..fortsettelsen blir spennende å følge med på fra sofaen. Idioter.

    Ja, vi har en fin fremtid forran oss. Det er ikke verst for oss mannfolk, de som burde være ekstra bekymret er kristne, homofile og kvinner.

     

    Men det blir jo artig å se kvinne gruppa Ottar med burka da. Kanskje de kan marker seg med røde strømper under den sorte burkaen. Håper jeg lever lenge nok tilmå få se akkurat det.

     

     

     

    Heldigvis (på mange måter) ser kona mi litt midtøstensk ut..ravnemørkt hår og mørk hud. Blonde kvinner representerer jo i større grad vesten og våre "usle" verdier. 

     

    Tror ikke det blir så fett for mannfolk heller. Det er enten konvertere helhjertet og vie sin tid til bønn og pugging av tekster, eller så mister man hodet. Spørs hvor radikalt de vil styre her etterhvert når de tar over. Er vi heldige får i leve i "fred" som annenrangs borgere, som må betale ekstra 30% skatt og ut i grøfta når herrefolket kommer. 

     

    En fordel er dog at vi bor i Norge..som uten den rikdommen et sekulært og advanced samfunn gir det, bare er at iskaldt møkkahøl oppe ved nordpolen. Tror svært få muslimer er interessert i å bo her når det ikke lenger er gratis penger og få.

×
×
  • Opprett ny...