Jump to content

MiSP

Medlemmer
 • Content Count

  4847
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

185 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er fremdeles e-post i feeden (og har vært det hele tiden).
 2. Supert! For ordens skyld, legg den også gjerne til i i <head>, for å inneholder siden fremdeles link til den gamle: <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Gamer.no - RSS" href="http://www.gamer.no/feeds/general.xml?sub">
 3. Fabelaktig! Men kan dere få opp en RSS-feed også? Det er utelukkende RSS-feeden som bringer meg videre til nettsiden, og i feeden dukker jo fortsatt e-sport opp.
 4. Jeg er fullt klar over at en må beskytte merkevaren sin for å unngå å miste rettighetene. Men vil alle spill med navn som begynner på «Prey» være en trussel for merkevaren til Bethesda? Det høres litt ekstremt ut, med tanke på at "Prey" bare er ett ord.
 5. Får man spille i nøyaktig 30 minutter (så langt man kommer), eller får man spille en gitt del av spillet uansett hvor lang tid man bruker?
 6. Takk for mange innspill, merker denne som løst.
 7. Er ute etter hjulblokker, altså kileformede objekter av fortrinnsvis billig sort som plasseres foran/bak hjul for å sørge for at bilen ikke ruller under reparasjon. Har ikke funnet på biltema eller Clas Ohlson, mulig fordi jeg ikke aner hva det egentlig heter. Kan noen peke meg i riktig retning? (Jeg vet at jeg kan bruke en hel rekke ting til dette formålet, men jeg har ikke egnet treverk, murstein e.l. liggende.)
 8. Dette forekommer meg ikke overraskende i det hele tatt. Stort sett alle som har hatt Steam og/eller vært PC-spillere før Steam OS kom, har jo spilt på Windows av ren nødvendighet. Da er det naturlig at flesteparten nå holder seg til det kjente, som fungerer bra, og ikke hopper over på et ukjent operativsystem med dårligere driverstøtte og (stort sett) dårligere spillytelse, og betraktelig dårligere spillutvalg, spesielt blant AAA-titler (selv om det stadig er på vei opp). Det blir først aktuelt for den ene prosenten som er ihuga "early adopters" og alltid må slite seg gjennom en haug med tekniske problemer og fiksfakseri, og så kommer øvrigheten etterpå når Linux faktisk blir et bedre alternativ enn Windows som spillplattform (bedre, ikke jevngod - hvorfor migrere fra noe som fungerer til noe ukjent dersom man ikke vinner noe på det?) Helt subjektiv synsing fra meg her altså, men tror ikke jeg er langt fra sannheten. Jeg er fan av alt som er åpent og fritt og skulle mer enn noe gjerne ønske at Linux var spillplattform numero uno, men jeg holder definitivt ikke pusten mens jeg venter.
 9. Har solgt mitt gamle 5.1-anlegg grunnet plassmangel og er på jakt etter vanlige sterohøyttalere til PC. Jeg har gode hodetelefoner som jeg bruker mye av tiden, så jeg ønsker ikke å spandere mye, helst ikke over 1000 kr. Jeg er helt grønn i lydmarkedet og lurer på om noen har noen tips til hva det beste man kan få under denne prisen er. Angående størrelse, jo mindre jo bedre, men jeg har ikke noe fast grense.
 10. Takk! Prøvde ulike søk men tydeligvis ikke akkurat dette.
 11. Mener å ha sett en slags augmented reality-tjeneste (mener det var en nettside) hvor man skriver ut et ark med et symbol på, fester på veggen og tar bilde, og laster opp. Så kan man se hvordan en TV på xx tommer vil se ut i stuen din. Har ikke klart å finne denne igjen. Noen som vet om en slik tjeneste?
 12. Skjerp dere, Tek! Infografikken er jo nærmest ren reklame for Kaspersky. Undersøkelsen slik den er presentert her viser ikke at generell hukommelse blir dårligere, den viser bare at man ikke husker konkrete ting (som telefonnummer) som direkte overlates til digitale hjelpemidler (kontaktlister osv.). Ikke akkurat solid vitenskap dette her, og noe dere bør holde dere for god for å være talerør for.
×
×
 • Create New...