Gå til innhold

TazheI

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 067 profilvisninger

TazheI sine prestasjoner

36

Nettsamfunnsomdømme

  1. De forandrer ingenting i fallout canon, iallefall ikke fra fallout 3 og utover. Er du en av de som spilte de orginale, så skal jeg bøye meg i støvet. Men todd howard har vært flink og opptatt av å ikke ødelegge canon osv.
  2. Episoden var utrolig bra laget, men historien i spillet er så insane mye bedre, mye mer ekte og faktisk enda tristere.
  3. Bra valg, et godt eksempel på et voksent og fantastisk spillselskap. Tror ikke de hadde vært så gøy pluss at de lager så bra enspiller spill fokuser på det. Dette burde bethesda også forstått når de laga fallout 76, bare gi det opp og fokuser på viktigere ting. Men de hørte nok ikke på sine playtestere, haha.
  4. Sorry men det er ikke så imponerende. Elden ring er sykt mye lettere en dark souls.
  5. 2% døde av andre spillere, bare viser hvor teit ide det var å gjøre det valgfritt å bli invaded. Mye morsommere og bedre statistikk på dark souls spillene.
  6. lol, du skjønner at man hører ropet fra joel sitt perspektiv? de hører det ikke like høyt, sikkert ikke i det hele tatt. Det var meningen å høre desperasjonen hans.
  7. Den forandrer nesten ingenting, eneste den gjør er å gjøre det mer realistisk for tv. Ville du sett joel drepe 200 fiender før han blir knivstukket og ellie redder dem? mer naturlig at en gjeng på 4 jakter dem. Angående episode 3, så har de gjort det mindre brutalt og trist enn i spillet, her blir det en vakker avsluttning, som jeg er enig er litt kjedelig, men fortsatt en fin måte å gjøre det på. Men karakterene er PRIKK like som spillet, hvis du faktisk har plukket opp lapper og fått med deg alle dialogene i spillet.
  8. Folk må forstå dette er basert på et spill som kom ut for 10 år siden, ingen snakket om woke da. Dette er bare naturlige karakterer som passet til spillet/serien, de har ikke tenkt på woke i det hele tatt. Historiene blir bare bedre pga måten alt er som det er. Master piece!
  9. Skjønner tanken din, men er det ikke det billigste VR-headsetet på markedet? Kun quest er billigere men den kjører kun på en mobilbrikke, helt annet marked.
  10. Fantastisk spill! Men synes halvparten av bildene vist i artikkelen så bedre ut på det gamle, interessant
  11. Teknisk sett er vell alle tekken spill remakes. Spiller ikke akkuratt for storyen😂
  12. Det er vell mer en bekreftelse på at de ikke har gitt opp fallout serien. Alle visste at TES 6 ville komme, derfor nevnte de det for 3 år siden. mens fallout har vært litt usikkert pga online driten de laget.
  13. Tror nok den nye xboxen vil hete: xbox x series x
  14. Handler litt om at de ønsker å utvikle storien og spill mekanikken sammen med spillerne. Dette er veldig inspirert av D&D, så er ikke en selvfølge det fungerer bra som et pc-spill. De har endret veldig mye i forhold tilbakemeldingene fra spillerne.
×
×
  • Opprett ny...