Gå til innhold

AnnonymG

Medlemmer
  • Innlegg

    1 350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. AnnonymG's innlegg in Røykeslutt ble markert som svaret   
    Når man røyker så vil man fylle lungene med en del stoffer som kroppen prøver å kvitte seg med, dette er en av grunnene til hostingen. I luftveiene har man en del "hårceller" som også kan bli irritert og produsere slim, dette er en annen årsak til hosting og kremting. Disse hårscellene kan forandre seg til andre typer celler som ikke har hårceller, da blir slim og stoffer transportert ut dårligere, og derav kommer også hosting og kremting - disse cellene går ofte tilbake og blir til hårceller når man slutter å røyke, men kan ta litt tid. 
     
    Kremting kommer av at man har noe som irriterer øvre luftveier. Om han ikke har sjekket luftveiene eller lungene før, så kan det være en mulighet, samtidig som han får eksperthjelp. 
     
    Kondisjonen blir normalt bedre, men dersom han har utviklet noen komplikasjoner med luftveiene, kan det hende at dette kan gi en følelse av å være tungpustet. Om kondisen skal bedre seg er det også relativt vesentlig at han trener. 
     
    Hvis han også blir oftere syk enn før, så kan dette også være en grunn til å ta en legesjekk. Håper dere finner ut av det  
×
×
  • Opprett ny...