Jump to content

Erik Larsen

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About Erik Larsen

 • Rank
  Prisguiden.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Takk for tipset. Vi er klar over at det er litt utfordringer når det kommer til forskjellige priser på forskjellige varehus. Vi har dessverre ikke funnet noen god løsning på dette og vi jobber sammen med butikken for å få løst opp i dette. Samtidig skal vi se på om det er noen endringer vi kan gjøre for å gjøre dette tydeligere på produktsidene, eventuelt at vi alltid får sendt brukere til varehuset med den aktuelle prisen. Skjønner at dette kan være veldig forvirrende og frustrerende så dette er noe vi prioriterer høyt å få rettet opp i.
 2. Det er selvfølgelig ikke noe problem. Har opprettet produktet her: https://prisguiden.no/produkt/ubiquiti-unifi-protect-g4-doorbell-pro-536950.
 3. Hei Takk for tipset, og beklager meget sent svar. Akkurat nå har vi det meste av dette utstyret liggende over flere kategorier her: https://prisguiden.no/kategorier/spillutstyr. Jeg skal ta en gjennomgang av kategoriene og se hva vi kan gjøre for å mulig samle produktene litt bedre. Grunnet hvor spredt produktene ligger så tror jeg dette kanskje kan bli litt vanskelig. Når det skal sies så jobber vi stadig med å videreutvikle Prisguiden og ser dette er en nyttig funksjon så tar det uansett med i prosessen fremover. Når det gjelder Aiologs-produktene så har vi dessverre ingen butikker inne som fører disse produktene. Det samme gjelder "Trak Racer" produktene. Jeg skal se hva vi kan gjøre for å få inn butikker som selger disse og sim-produkter generelt..
 4. Hei Beklager sent svar. Ser dette kan være en nyttig funksjon. Vi jobber stadig vekk med å forbedre Prisguiden. Jeg kan ikke love noe men jeg skal sende forslaget videre til utviklingsavdelingen vår så skal vi se hva vi får til når vi skal gå over kategorisidene.
 5. Det er selvfølgelig ikke noe problem. Produktene ligger her: FI32U, FV43U og FO48U Ligger ikke veldig mye spesifikasjoner på produktene da Gigabyte ikke har avslørt alle detaljene enda men følger med utover og oppdaterer produktene når flere detaljer blir sluppet samt når bedre bilder blir tilgjengelige. Erik L.
×
×
 • Create New...