Jump to content

Jaaaahaaa?

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Bestilte 22.06 disc - denne har jeg mottatt. Bestilte 27.05 digital - denne ble annullert. Fikk mld om det er en pakke på vei idag. Er litt forvirret da jeg har ingen andre bestillinger, samt størrelsen er lik en ps5. Får jeg en gratis mon tro?
 2. Fikk hentelapp nå ifra CDON, bestilte 22 juni. Har allerede vært i butikken og fått hentet den så da avskriver jeg meg fra denne tråden. See ya, dont wanna be ya.
 3. Flere mottok sin uka etter, selv om jeg er skråsikker på jeg var tidlig ute og har et lavere ordrenummer. Er ikke uenig at de bør følge kronologisk ordrenummer, så er spent om jeg mottar disc versjonen selv med bestilling kl 13.28. Det kan stemme at flere nettbutikker har mottatt ps5, men uten tvil så er det CDON som har mottatt den største kolli. Spent å se trekningen til Power også. Vinner jeg der så har jeg 3 stk under "behandling".
 4. Ja, da jeg bestilte samme dag, men mottok email senere at produsenten ikke kan levere blablabla. Så nå har jeg den under behandling også.
 5. Fikk kvittering 13.28, men tror det er random hvilket rekkefølge de sender ut. Har fremdeles en digital bestilling fra 27.05 og der var jeg raskere til å bestille.
 6. Mottok oppdatering ifra CDON vedrørende ps 5 digital som jeg bestilte 27.05. 1. Surt at jeg solgte disc til en kompis pga jeg ville ha digital. 2. Flere mottok sin digital som bestilte samme dag. 3. Tok ikke sjansen til å bestille disc nettopp pga jeg hadde en digital på vei.
 7. Tviler på ordre nummer har noe å si. Jeg var lynraskt ute den 27.05, men flere andre har mottatt sin digital edition. Surt å se andre får disk tilsendt på en batch som kommer etter, mens flere av oss venter fremdeles på vår digital.
 8. Er det noen som har hentet ps5 fra cdon og mottatt fakturaen? Bestilte med faktura, men den lå ikke i pappesken (ikke ps5 esken). Tviler på jeg fikk en gratis.
×
×
 • Create New...