Jump to content

Jadajadajada

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jadajadajada

 1. Vil liksom ha en "normal" farge hvis du skjønner
 2. Vil liksom ha en "normal" farge hvis du skjønner
 3. Hei! Vil farge håret mitt, for er lei av fargen. Har også et stygt grønn skjær i håret, som jeg lenge har prøvd å få vekk.. Har tatt avfarging på håret, og farget det hos frisøren, og grønnskjæret ble mye bedre, men ikke helt borte. Har dere noe tips til hvilken farge jeg kan bruke for å få det helt vekk?
 4. Har prøvd å finne et symbol for det, men uten hell.. Fint at man har god tid på å bestemme seg
 5. Ironi?? Ørn kommer til å passe meg, så det er jeg fast bestemt på! Men én tatovering holder seg nok ikke for meg...
 6. Dette begynner å bli useriøst! Spurte om tips til noe som kunne symbolisere noe revolusjonært, så har man ikke noe å komme med kan det bare være. Skal leve med tatoveringen, så JA, jeg ville vært stolt av tatoveringen min om mange år hvis jeg hadde funnet noe som har passet meg og mine meninger!
 7. Skal leve med den tatoveringen, så vil ikke tatovere på meg noe sånt nei.
 8. Neei, men jeg lar ikke noen bestemme over meg, er ikke noen som dilter etter regler.. Vil være fri fra alt som heter stat osv, derfor Hørt utrykket " er du med på leken, må du tåle steken"? Dersom du ikke vil følge regler, betyr det at ingen trenger å følge regler rundt deg også? Så om du sier "Nei, ikke slå meg", kan jeg gjøre som jeg vil, for jeg følger ikke dine regler heller. Er det greit for deg? Om du er syk eller skadet, trenger du ikke sykehus? Vil du ikke kjøre på veiene? Det er STOR forskjell på idiotiske regler som er lagd for å brytes, enn sunn fornuft.. Sunn fornuft har jeg, men mange av reglene som blir laget er jeg ikke så nøye med. Men dette var en digresjon!
 9. Må ikke være noen politisk mening, bare det er noe av det jeg nevte som er symbolisert er ikke 18- grense overalt, så kan være 16 også
 10. Neei, men jeg lar ikke noen bestemme over meg, er ikke noen som dilter etter regler.. Vil være fri fra alt som heter stat osv, derfor
 11. Symbolet MOT staten håper jeg? symboliserer også frihet osv, derfor jeg vil ha ørn
 12. Ser den ikke, er nok en feil hos meg da.. Men skal nok ikke tatovere det uansett
 13. Har faktisk tenkt på det, men kan vell nesten ikke kalle meg en anarkist heller :/ liker tankemåten osv, men..
 14. Ehhh? Nei, ligger i planene må vente et år først.. :/ Prater du til meg, eller??
 15. Hei skal ha tatovering, men usikker på hva det skal være. Har lyst på et eller annet symbol som er revolusjonært vet ikke helt hvordan jeg skal forklare, men på en måte noe som betyr opprør, meg kan du ikke tulle med... Godt eksempel på det jeg mener med revolusjonært, er at jeg ikke liker staten vet at det er en knyttneve som kan være mulig, men er det kun det? Er også åpen for andre symbol, som sier noe om frihet, likestilling osv.. Ikke noen dumme svar, så kom igjen folkens!
 16. Hei har farget og glanset håre mitt mange ganger.. Liker forandringer skulle ha mørke brunt hår, men ble svart.. Dette var glansvask, men holdt ikke ut med svart hår i noen uker, så farget (bleket 4 nyanser) to ganger. Ble da veldig ujevnt, men var ganske lysebrun var egentlig fornøyd, men så bestemte jeg meg for å bli blond. Helbleket det, og det ble orange og blondt noen plasser :O prøvde å farge det i en lys/ blond farge for å prøve å få vekk den fargen, men ble ikke bedre.. Sitter nå med et slitt, tørt og orange hår, hva skal jeg gjøre? Vil IKKE klippe meg igjen, for klippet tuppene for ikke så veldig lenge siden..
 17. Hvis det var en faktaopplysning, er de andre også faktaopplysninger. Så hvis jeg sier at jorda er rund, og du sier at den er firkantet, så er begge faktaopplysninger? Litt forskjellig tema det er prat om. Noe er det fasitsvar på, andre ikke.
 18. Hvis det var en faktaopplysning, er de andre også faktaopplysninger. Les deg litt opp i psykologi du. Det finnes mange studier på rundt dette temaet, og det er fakta at mange som selvskader gjør det pga følelser de ikke greier å håndtere. Det er ikke bare en mening hun har kommet på fra løse lufta. Dette bli for barnslig! MANGE her har skrevet nesten det samme som "melena", bare ikke med de samme ordene.. Så kommer hun å "kjefter" på andre her for at de kommer med en mening/ faktaopplysning (kall det hva man vil), så hadde hun en selv. Det gjør ikke hun noe "bedre" enn de andre. Gidder ikke lese psykologi, for en bok forteller meg ingenting om hvordan forskjellige hjerner funker. Finnes nok ikke et fasitsvar
 19. Hvis det var en faktaopplysning, er de andre også faktaopplysninger.
 20. Du har jo ett såkalt "svar" om dette du også. Her har folk skrevet meningene sine om hvorfor de tror folk kutter seg. Tror ikke de mener at de sitter med svaret. Hvorfor skal man mene noe om det? Hvorfor komme med påstander om årsaken til at folk gjør det uten å ha noen kunnskap om det? For jeg prøver å skjønne tankegangen til vennen min, så jeg evt kan hjelpe! Ingen her har sagt at de har fasit svaret! Men poenget med det jeg sa tidligere.. Du sier at man IKKE skal ha svar/ meninger på dette, men du har jo en mening du også.. Du sier at de har følelser man ikke kan håndtere... Så ikke kom å "kjeft" på andre som kommer med en mening, for du har det du også.
 21. Nettopp derfor jeg skrev "kriterier jeg kunne tenkt meg"!
 22. Hei! Skal ha meg hund, men er ikke sikker på rase... Tenkte kanskje at dere vet mer om forskjellige hunderaser enn meg, som kanksje kan nevne noen taser som passer meg Noen kriterier som jeg kunne tenkt meg: Lettlært, lærevillig, lydig, ikke-aggresiv (tålmodig, som finner seg i alt), rolig inne som ute, ikke en typisk bjeffehund, liker å være fysisk aktiv, men har heller ikke noe i mot en sofadag. Må også være noe størrelse på den
×
×
 • Create New...