Jump to content

Jadajadajada

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Vil liksom ha en "normal" farge hvis du skjønner
 2. Vil liksom ha en "normal" farge hvis du skjønner
 3. Hei! Vil farge håret mitt, for er lei av fargen. Har også et stygt grønn skjær i håret, som jeg lenge har prøvd å få vekk.. Har tatt avfarging på håret, og farget det hos frisøren, og grønnskjæret ble mye bedre, men ikke helt borte. Har dere noe tips til hvilken farge jeg kan bruke for å få det helt vekk?
 4. Har prøvd å finne et symbol for det, men uten hell.. Fint at man har god tid på å bestemme seg
 5. Ironi?? Ørn kommer til å passe meg, så det er jeg fast bestemt på! Men én tatovering holder seg nok ikke for meg...
 6. Dette begynner å bli useriøst! Spurte om tips til noe som kunne symbolisere noe revolusjonært, så har man ikke noe å komme med kan det bare være. Skal leve med tatoveringen, så JA, jeg ville vært stolt av tatoveringen min om mange år hvis jeg hadde funnet noe som har passet meg og mine meninger!
 7. Skal leve med den tatoveringen, så vil ikke tatovere på meg noe sånt nei.
 8. Neei, men jeg lar ikke noen bestemme over meg, er ikke noen som dilter etter regler.. Vil være fri fra alt som heter stat osv, derfor Hørt utrykket " er du med på leken, må du tåle steken"? Dersom du ikke vil følge regler, betyr det at ingen trenger å følge regler rundt deg også? Så om du sier "Nei, ikke slå meg", kan jeg gjøre som jeg vil, for jeg følger ikke dine regler heller. Er det greit for deg? Om du er syk eller skadet, trenger du ikke sykehus? Vil du ikke kjøre på veiene? Det er STOR forskjell på idiotiske regler som er lagd for å brytes, enn sunn fornuft.. Sunn fornuft har jeg, men mange av reglene som blir laget er jeg ikke så nøye med. Men dette var en digresjon!
 9. Må ikke være noen politisk mening, bare det er noe av det jeg nevte som er symbolisert er ikke 18- grense overalt, så kan være 16 også
 10. Neei, men jeg lar ikke noen bestemme over meg, er ikke noen som dilter etter regler.. Vil være fri fra alt som heter stat osv, derfor
 11. Symbolet MOT staten håper jeg? symboliserer også frihet osv, derfor jeg vil ha ørn
 12. Ser den ikke, er nok en feil hos meg da.. Men skal nok ikke tatovere det uansett
×
×
 • Create New...