Gå til innhold

tshansen

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tshansen

  1. 49 minutes ago, leifeinar said:

    Mener jeg leste/hørte en teori for en til tilbake at det var større marginer på den med optisk. Noe som virker logisk da de har 100 usd prisforskjell og drevet antagelig langt koster under 100 usd. så 500,- ekstre fortjeneste på 10+ millioner konsoller er sikkert velkommen. Men for allt jeg vet kan grunnen være noe helt annet :)

    Denne teorien er nok den som er mest sannsynlig... 👏🏻

  2. 13 hours ago, Grimbeorn said:

    Hadde samme problem, Play-knappen var grå. Problemet er at engelsk språkpakke ikke var installert, kun tysk. 
     

    Engelsk språkpakke kan installeres ved å trykke meny-knappen på kontrolleren når du står i hovedmenyen til spillet, og deretter Y. Når engelsk språkpakke er installert fungerer Play-knappen. Språkpakken blir sikkert installert automatisk om man skifter språk til engelsk på konsollen.

    Dæven han steike for en knupp du er. Det funket. Skiftet også språk på boksen til engelsk slik at jeg slipper slik i framtiden. 

    • Liker 2
  3. Jeg har et par spørsmål angående oppløsning på PS5. Jeg har ikke tv som støtter 120, men i destiny 2 ser jeg helt klart forskjell på bildet. Mest i form av at det lagger, eller hakker litt... sånn micro så man ser det ikke så godt, men det ser ut som stor forskjell i kvalitet. sammenlignet med xbox X som er silkemykt med akkurat samme settingene. 

    Kan det være at ps5 faktisk kjører 4k og xbox x kjører 1440p? Noen som vet mer om dette? Andre spill jeg har prøvd har ikke dette problemet, det er bare destiny 2? 🤔

  4. Jeg har vært stor fan av både xbox og playstation siden de kom begge to. Men jeg har alltid tatt meg i å spille mest på xbox pga kontrolleren. Forrige generasjon playstation kontroller var direkte dårlig å holde i hendene og et mareritt å spille med over lengre tid. Spesielt skytespill. 

    Men det gledes noe helt enormt at den nye kontrolleren til PS5 er blitt så mye bedre. Jeg vil fortsatt si at xbox kontrolleren er bedre (XL hender) men nå er racet langt tettere. 

  5. 1 hour ago, Spill&Dill said:

    På forrige generasjon konsoller så var valget enkelt,kjøpte alltid til Xbox….kun Sony exclusive spill ble kjøpt inn til PS4.Grunnen var at jeg siste årene kun hadde første PS4 utgave mens jeg hadde One X….som var mye bedre på alt.Og ikke minst så likte jeg Xbox kontrolleren mye bedre.Nå er alt blitt annerledes….jeg verdsetter Series X og PS5 like mye og det blir vanskelig å velge feks FarCry6 og Battlefield….skal jeg gå for Playstation eller Xbox versjonen.Har ikke flere online venner på en konsoll vs den andre heller.

    Et luksus problem men alikevel et «problem»

    Nå er det en stund siden jeg brukte ps4 (venter fortsatt på ps5) men hatt xbox series x siden launch. Den gang var playstation sitt nettverk nede hele tiden. min erfaring er at xbox Iive har hatt mindre nedetid, og at den gangen var xbox kontrolleren overlegen ps4. Jeg har ikke prøvd ps5 kontrolleren enda, men skytespill og spill som avhenger mye av aim, xbox all the way. 

  6. 6 hours ago, vidor said:

    Firmware-oppgraderinger er alltid litt neglebite-moment og det at det skjer trådløst er vel ikke akkurat noe som bedrer dette selv om det teknisk sett burde være like sikkert p.g.a at checksum forhåpentligvis må stemme før den flasher, men det igjen krever jo at kontrolleren har nok minne til hele oppdateringen før den flasher.

    Holder en knapp på å heller gjøre det fysisk hvis det er mulig.

    Jeg var i kontakt med support å spurte om det var mulig å downgrade for å feilsøke og isolere grunnen. Nei, det var ikke mulig mente de (noe jeg nekter å tro) Men men, det er ikke noe krise å være uten boks en stund, er bare så jævlig irriterende med sånn som det der. 

  7. Jeg oppdaterte begge kontrollerne mine forrige dagen, nå funker ikke boksen lengre. Controllerne driver å disconnecter hele tiden, jeg har slettet og lagt inn igjen alt på nytt flere ganger uten noe hell... prøver jeg å trykke på connecting knappen på boxen fryser den og må restarte ved hjelp av å koble helt vekk strøm kabel i mer enn 30 sek. 

    Så den dro avgårde til service/garanti i dag med UPS, så får vi se om vi kanskje klarer å ordne oss en ps5 mens man venter på ny enhet. 

  8. 3 minutes ago, It's always sunny in Philadelphia said:

    Derfor er jeg glad for at alt man trenger er gamepass. Hadde ALDRI betalt over 1000kr for et spill. Det er sinnsykt spør du meg. Når jeg bestilte Cyberpunk ga jeg 539kr (599kr med 10% avslag som kundemedlem hos Elkjøp) og syntes at det var dyrt. Å bruke penger på spill er noe av det verste jeg vet, fordi de fleste spillene varer et par døgn så er man ferdig. F.eks. når jeg kjøpte spider-man så var jeg ferdig med det 5 dager senere, og nå leser jeg at Miles Morales er ca. halvparten så lang og det koster fortsatt 600kr+

    Det er det som er så hysterisk feil med verden i dag. Her sitter det haugevis av folk å jobber ræven av seg for at du skal x antall opplevelser på løpende bånd. Å det for bare 600 - 1000,- kroner pr spill. De fleste spill i dag er billig med tanke på hva man faktisk sitter igjen med. 

     

    Quote

    Å bruke penger på spill er noe av det verste jeg vet

    Haha.... du får ta deg en tur i skogen eller finne fram lego'en da 🤣

    • Liker 4
  9. Her er @Ezio inne på veldig mange gode poenger som bør være rom for å diskutere uten at det er noe fanboy! Jeg er helt enig med han, men jeg kommer fortsatt til å eie begge konsollene. 

    Jeg forstår ikke hvorfor folk blir så grenseløst fornærmet for at noen snakker ned eller opp en konsoll man selv ikke liker best? 

    Selv har jeg flere stykk håndkontrollere i hus til begge plattformer. Jeg har en småttis som liker å spille med sine venner. Da er det forferdelig greit å kunne bruke gamle kontrollere som er litt "slitt". Uten å måtte kjøpe 2 - 3 kontrollere til begge maskinene

    • Liker 1
  10. 8 hours ago, Smultring77 said:

    Jeg klarer bare ikke bestemme meg for hvilken maskin jeg skal få for. Toppmodell Xbox eller ps5. Nå begynner det å haste siden jeg har forhåndsbestilt begge to. Og nei jeg skal ikke ha begge. 
     

    har ps4 nå. Det som er dumt med å ikke velge ps5 er jo at jeg må kjøpe de spillene jeg ønsker på nytt. Det er jo passelig dumt.  Det er også noen veldig få spill som ikke kommer til Xbox-en. 
     

    Arg ... vet det er et luksusproblem ... men jeg synes det er vanskelig uansett.
     

    Microsoft sin maskin er jo like god som ps5. Men virker som ps5 er litt mer framtidsrettet med tanke på nye funksjoner på håndkontrollen som et eksempel ... 

     

    i og med at jeg er voksen ... er det slik som før at det er flere voksne som har ps5 ? Og flere barn og unge som spiller på Microsoft sin ? 

    Er selv en godt voksen guttunge på 38. Jeg har hatt xbox og Playstation i mange år. For meg er valget enkelt.... Xbox er så utrolig mye bedre å spille på. Nå har jo PS5 oppgradert kontrolleren sin, på høy tid spør du meg. Men hvis man direkte sammenligner Destiny eller andre FPS spill, opplever jeg X og Y sensitiviteten annerledes og "rar" på PS oftere enn Xbox. 
    Å alle de game exlusive spillene PS skryter så fælt av, ja så var det bare to spill jeg føler som var verdt å ha ps for, horizon zero dawn og God of War. 
    Jeg blir nok å skaffe meg en ps5 med tiden jeg også, men ikke før det er kommet ut flere spill som er verdt å eie konsollen for. Alle spill som har blitt gitt ut på begge konsollene opplever jeg personlig bedre på xbox vs ps. 

    Min erfaring er at det er like mye kids og voksene på begge livetjenestene, men jeg opplever at ps sine livetjenester har mye oftere problemer og nedetid. Dette kan jo naturligvis være tilfeldig akkurat i visse perioder. Men spesielt når jeg spilte mye Destiny, da var det ofte et problem. 
     

     

×
×
  • Opprett ny...