Gå til innhold

Overmoden 3.0

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Overmoden 3.0

  1. b-real skrev (På 18.12.2023 den 11:13 AM):

    Nei..det er jul...unger er syk,kjærringa er syk..bare jeg og bikjene holder seg frisk..

    En der?

    Her kunne ting vært bedre, skal prøve å holde en god tone i forumkafeen, men har fått meg en real psykisk knekk og lært at den fine kjærlighetshistorien jeg levde ikke var en så fin en likevel 😆 men det må nå bare ordne seg. Kan iallefall ikke bli verre, så det er jo positivt... haha. 

     

    Eller stresser jeg litt med årets julegaver. Ser ut som jeg ikke klarer å bli ferdig med begge gavene som jeg skulle lage, så da må jeg finne på noe annet til den jeg ikke blir ferdig med.  Er nesten ferdig med den til mamma og min stefar, men den til min bror og svigersøster er det verre med. 

    IMG_20231219_205103_721.jpg

    • Hjerte 3
  2. Llandari skrev (På 18.12.2023 den 2:13 PM):

    Ja, nei, det er snart jul og jeg er litt stressa over om julegava til dama er bra nok. (Jeg fikk vite av noen andre at hun ønska seg det jeg har kjøpt, hun har ikke nevnt det til meg i det hele tatt.)

    Jeg har troen på deg og julegaven! Hva har du kjøpt? 

  3. Her er det jammen meg lenge siden jeg postet noe sist og trodde helt ærlig ikke skulle ha behov for det igjen. 

     

    Her går ting dårlig. Veldig dårlig. Og jeg føler jeg er rett tilbake til start og at all behandling jeg har fått har vært bortkasta. 

     

    Prøvde igjen å ende alt i november. Og jeg var visst veldig nær denne gangen. Mer nær enn de andre gangene og var koblet til respirator i 7 timer. Og det er så skummelt. Jeg vil jo egentlig ikke dø. Sånn innerst inne. Og min største frykt er at impulsiviteten skal drepe meg en dag. At jeg skal bli en del av den mørke statistikken. 

    Jeg er tilbake på antabus så den hjelper jo på det å ikke drikke så det reduserer jo faren for nye forsøk, men ja. 

     

    Jeg er så lei av å ha det vondt. Jeg er så lei av å ikke bli frisk eller ha det bra. Jeg er så trøtt av livet. Møkk lei alle følelsene. 

    Legen ønsker at jeg skal utredes for bipolar lidelse, og jeg håper nesten jeg har det for da kan jeg få stemningsstabiliserende medisin og det er noe jeg ABSOLUTT har behov for. Nå svinger jeg så jævlig. Og det er slitsomt for meg, og samboer. 

    Planlegger å be om en innleggelse etter jul. Har egentlig behov for det nå, men vil være hjemme i jula, så jeg må bare holde ut! 

    Det blir ingen fin jul i år, men jula kommer dessverre likevel. Jeg elsker jula (Selv om det er den verste tiden for meg psykisk) men i år har jeg ingen glede rundt jul. Ikke har jeg pynta (har satt opp juletreet og litt sånt men ikke sånn som det pleier å være) ikke baka noen kaker eller laga noe julegodt.  Ikke sett årets julekalendere. 

     

    Livet nå er bare en evig sorg og ett vondt sår som ikke gror. 

    • Hjerte 1
  4. ilpostino skrev (42 minutter siden):

    det er alt for mange som skaffer brukshunder og bruker de som selskapshunder hvor hunden blir veldig understimulert. Ikke rart det er mange "rare" hunder rundt imellom. 

    Helt enig. Derfor er det så viktig at man velger hund ut i fra hva man har kapasitet til. Jeg har lyst på schæfer, men er ikke i stand til å ta godt nok vare på en sånn. Og det er synd ikke flere tenker sånn. 

    • Hjerte 1
  5. Sidekick skrev (28 minutter siden):

    Så en gang en bola fyr med en liten chihuahua ute på gåtur, tenkte med en gang at det var kjæresten hans sin hund. Så ser jeg tynne beinrangel med en gigantisk hund på tur, da tenker jeg det er eieren selv.

    Chihuahua hunder er veldig koselige hunder da, har møtt mange opp gjennom årene. Veldig snille og godt lynne, men noen kan ha litt vel mye vaktinstinkt for min smak. Er de parret riktig så stikker ikke øynene ut 3 cm fra skallen heller.

    Har helt ærlig kun møtt gneldrete chihuahuas. Hvor eiere har mistet all kontroll. 

  6. Karltorbj skrev (1 time siden):

    Skjaerer ikke alle under en kam, men de smaa, er det vel, mer vett i. Puddelen, Chihuahua, Papillon. ....

    Kjekke aa gaa tur med, de vet hva de holder paa med. De klarer  ikke aa vikle baandet inn i en stolpe og en busk, paa en gang, foreksempel.

    Tenk dere, et siklende beist, paa 90 kg med en hjerne, stor som ei noett?

    Har ikke undervurder en chihuahua på ordentlig, men jeg personlig vil ikke ha en hund som er mindre enn en corgi. 

     

    Folk må velge den hunden som passer de best, men det er en kjent sak at chihuahua er veldig kjeftete og veldig eiersyk. (Gjelder så klart ikke alle)

  7. N-4K0 skrev (23 minutter siden):

    Velkommen tilbake @Overmoden 3.0, lenge siden sist :) 

    Tusen takk for det! Tenkte det var på tide å komme tilbake 😀 

    ilpostino skrev (13 minutter siden):

    Vet ikke jeg ass. Hver gang jeg ser en sånn liten ulldott ser jeg den for meg fint dandert i et sort pølsebrød. Er jeg slem?

    (for ordens skyld har jeg lyst på Lhasa apso eller Rhodesian ridgeback. Førstnevnte er en ganske liten rase, men har mye personlighet, men jeg kanskje kanskje sten i glasshus med overnevnte utsagn).

    Små hunder kan være greit det, men jeg personlig syns corgi er smått nok (er det som er drømmehunden. Eller golden retriever eller schæfer er jo den ultimate drømmen, men det har jeg ikke kapasitet til) 

     

    Men tror Lhasa aspo er ett mareritt i forhold til pels stell? Og der er jo en fordel med chihuahua. Iallefall de med kort hår. Ikke like mye stell der. 

  8. b-real skrev (12 timer siden):

    Ikke gi opp, ingen har død etter å ha gått litt i kjelleren. Har du musikk å løpe til? Nå skal ikke jeg skryte på meg god kondis for øyeblikket men når jeg løp før var god løpemusikk et absolutt must. Favoritten var Prodigy sitt music for the jilted generation

    Kjøpt hus? Teller det?

    Kjøpt hus teller! Gratulerer med hus da 😀 

    Llandari skrev (12 timer siden):

    Neh, det vanlige. Jobba, fått samboer, hund og kjøpt hus.

    Grattis 😀 hvilken hund har dere fått?

  9. Er innlagt på dps. er en av de som henger på hemmelige ig kontoer, men opplever en helt annen verden enn det der. Ser jo såklart en del av de og og flere følgere jeg har er innlagt for forsøk, men har stoppet ett forsøk. Så noe godt kom det ut av at jeg henger der, uansett har meld meg på NKI nettstudium idag. Skal ta generell studiekompetanse.

     

    Legen her på dps mener jeg burde bli psykolog, jeg har ofte fått høre at jeg hadde vært en bra terapaut. Så kanskje det ligger noe i det. Hvem vet. Uansett må begynne ett sted.

     

    Er faktisk leger og psykologer på slike plasser. Bare til info. Mange lever ett dobbeltliv, men ser jo at jo yngre jo verre.

    • Liker 1
  10. Hva heter dette "fenomenet" der menn sitter å sutrer til andre menn om at de ikke får seg og er veldig opptatt av menns rettigheter og mener sex er en menneskerett og at det står i grunnloven at kvinner skal tilfredsstille menn. Disse ender "ofte" opp med å bli voldtektsmenn og gjerne i lag med flere.

    • Liker 1
  11. Om det er en vanlig fest/vors så er det vel helt ok at man spleiser.

     

    Men blir dere innvitert i bursdag er det jo rart å kreve noe fra gjestene (bortsett fra egen drikke om man skal bli dritings)

     

    Nå vet ikke jeg hvor ofte de inviterer, men om jeg hadde invitert noen hadde jeg stått for alt uten om drikke. Der får folk ta med seg det de ønsker selv. Men hadde jeg invitert på middag hadde jeg stått for alt, men (med min økonomi er det jo begrenset hva alt er) og sagt det blir servert vin til maten, ønsker du mer å drikke utenom dette kan du ta med selv.

  12. Lar meg aldri fotografere, ikke noe jeg er med på.

    Holde meg unna alt slikt, sosiale medier og slikt dritt er helt ut forbi meg.

    Fy, jeg er lei av nåtiden.

    Dritt lei.

     

    Jaja, leve i dette 50+ år til.

    Snakkes, fuck alt.

    Hater at andre tar bilder/film av meg.

     

    Har droppet to tv greier pga dette. (ikke noe store greier så ingen hadde vel sett meg) men bare tanken på at jeg ikke har kontroll på hvordan jeg ser ut.

     

    Spiller jo i korps så vi gikk jo fremst i 17 mai toget. Ble kvalm hver gang jeg så noen som filmet toget og korpset. Selv om de ikke direkte filmet meg havnet jeg jo på film/bilde uansett.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...