Gå til innhold

0004

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0004

  1. Ja, hvorfor det? Eneste grunnen til det er at nazistene tapte krigen. Ikke bare det, men det har ikke vært en presserende nødvendighet å ta et oppgjør med kommunismen. Hva skjer her på forumet egentlig? Du kommer med fullstendig kunnskapsløse påstander, så får du svar til de grader, og så gjentar du de samme påstandene som om ingenting har skjedd? Er du totalt ute av stand til å lese eller motta et budskap, eller hva er det som gjør at du etter å ha fått svar kan reperetere det du skrev før du fikk det?

     

    Hvem er det som ansetter administratorer på det forumet her egentlig? Hvem ansatte deg Gavekort?

    Jeg har vært her i over 10 år, og det å bevitne hvordan dette forumet går rett til helvette, det er bare trist, og du bidrar til det.

  2. Hva har dette med diskusjonen eller det jeg skrev å gjøre?

    Gjennom hele historien har mennesker gjort handlinger regnet som vanlig da, men som senere regnes som ondskap, men det er nå dette endres, eller?

    Ja, her i Norge. Her er det ikke sosialt akseptert å skjære i barns kjønnsorganer. Forstår du det uavhengig av et foreldreløst barn? Hvis en forelder voldtar sitt eget barn, vil du da fortsatt argumentere for det du gjør?

  3.  

    Noe rundt der i kombinasjon med hva man gir og hva man får. Fordi alt handler ikke om en selv og penger. Det finnes noe som kalles kjærlighet og liv. Jeg vet ikke om dere nihilister har hørt om det?

    Dere nihilister? Jeg tror du har missforstått alt jeg har sagt.

     

    Jeg er klar over hvorfor kvinner velger å få flere barn tross smerten. Jeg bare spurte deg om du er klar over hvorfor.

     

    Og da har du fått svar? Jeg ser ikke poenget med kommentaren?

  4. Edit: Til Zork: Du må jo lese det jeg har skrevet tidligere om du skal kunne svare. Dere gjentar jo de samme argumentene jeg gang på gang på en helt normal måte har motsagt; lover og reguleringer er aldri en absolutt hindring for ondskap, det er en standard og en rettesnor. Om det gjelder drap eller omskjæring. Hvorfor skal du ha en forståelse for sedvane, mens du på den andre siden forbyr pedofili og prostitusjon?

     

    Edit: Til aklla: Nei, den subjektivismen du fremmer og tror på er bare tull. Hvorfor er det slik at menneskerasen gjennom over 200.000 år plutselig i løpet av de siste 100 år har forandret seg så radikalt at våre forfedres erfaringer er null verdt? Er det kun smarttelefonen? Er det kun det at de ikke hadde smarttelefon, selv om den bygger på vitenskap de har gitt oss? Har du lest tekster fra antikken fra over 2000 år siden? Vi mennesker er de samme. At vi har sofistikert teknologi har ingenting med at vi er moderne å gjøre. Det har med et mange tusenårig byggverk å gjøre.

  5.  

     

     

    Den forståelsen er logisk, men fører ikke til noe annet enn aksept slik du selv har argumentert mot tidligere i denne forumposten.

     

    At sedvane skal legitimere ondskap og dyrisk adferd passer rett og slett ikke inn i et opplyst samfunn.

     

     

    Nei.

     

    Det finnes et vidt spektrum av reaksjoner mellom å gjøre ingenting og det å frata noen foreldreretten. Også her er det en forskjell mellom å barbere seg og kutte av seg hodet.

     

    Jeg er helt enig i at slik adferd ikke passer inn i et opplyst samfunn, men vi må samtidig forholde oss til den virkelige verden og, barbarisk som det enn måtte være, vi lever i en verden hvor slik adferd regnes som helt normalt i deler av samfunnet.

     

    Det er ikke slik at ekstremisme nødvendigvis må bekjempes med ekstremisme. Som regel er det tvert om.

     

    Du forholder deg altså til den virkelige verden ved å akseptere usivilisert og dyrisk adferd, fordi det er deres sedvanerett, mens du samtidig argumenterer mot omskjæring som ett eksempel? Jeg synes du er veldig flink til å skrive ned og publisere dine tanker og meninger, men jeg synes ikke du er like flink til logisk deduksjon.

    • Liker 1
  6.  

    Jeg sier ikke straff eller lignende er feil, men å miste foreldreretten.

     

    Greit nok - der er vi enige. Å frata foreldre foreldreretten er å gå for langt i slike saker.

     

    Isolert sett mener jeg forsåvidt at en slik handling er grov nok til å medføre det, men med tanke på at det er såpass "innarbeidet" og "normalt" i en del samfunn og kulturer så vil det være lite konstruktivt å gå direkte på en slik straff.

     

    Den forståelsen er logisk, men fører ikke til noe annet enn aksept slik du selv har argumentert for tidligere i denne forumposten.

     

    At sedvane skal legitimere ondskap og dyrisk adferd passer rett og slett ikke inn i et opplyst samfunn. Noen må fortelle enkelte at de ikke lenger lever i bongoland, men i Norge. Og det er ikke noe galt i å si det. Det er regelrett kun nødvendig, desverre må man kunne si.

  7.  

    Som sagt, hvorfor velger kvinner å få mer enn ett barn da?

    Du mener det er fordi det IKKE er smertefullt å føde?

     

    Noe rundt der i kombinasjon med hva man gir og hva man får. Fordi alt handler ikke om en selv og penger. Det finnes noe som kalles kjærlighet og liv. Jeg vet ikke om dere nihilister har hørt om det?

  8. Jeg tror du forstår selv dumskapen i det du skriver.

     

    "Mens det å erklære seg selv som kommunist antyder ikke at man ønsker et hemmelig politi som kaster borgere til Gulag-leirer."

     

    For det er ikke akkurat det som skjedde? Hva om dagens nazister også har moderert seg litt?

     

    Du forstår selv at det ikke er noe poeng i å forsvare noen av disse ideene.

  9.  

    La oss si at et barn blir tvunget til å runke pappaen sin, ellers veldig gode foreldre. Dette blir lagt merke til når barnet begynner på skolen..

    Overgrepene stopper om foreldrene mister foreldreretten.

    Er barnet ikke lengre omskjært om foreldrene mister foreldreretten?

     

    Leser du det jeg skriver? Det forhindrer ikke at ett barn blir omskjært, men det forhindrer kanksje 10 andre barn fra det? Nok en gang, det handler om en standard. Er du norsk, lever du i Norge? Da gjør du ikke sånt, ferdig med det.

  10.  

    Men nå er du også mann, eller en liten gutt mener jeg, og din analåpning kan kun sammenlignes med en kvinnes analåpning. Din penis derimot kan ikke sammenlignes med en kvinnes fødselskanal.

    Vel, siden du skal snakke om penis kan du vel forestille deg hvordan det hadde vært å skvise begge ballene ut gjennom penisen?

     

    Jeg tror det hadde vært omtrent så vondt å føde.

     

    Som sagt, hvorfor velger kvinner å få mer enn ett barn da?

  11.  

    Er fødsel like smertefullt som det høres ut som?

    Nei. Ikke i det hele tatt. Å skvise et hode på størrelse med en liten melon ut av et lite hull er nok bare deilig. Tenk deg å drite en melon f.eks. Så skal man selvsagt også skvise ut skudrene og resten av kroppen. Gjennomsnittlige barneskuldre står det om på internett, de er rundt 12CM. Å skvise 12cm i vidvinkel ut av et lite hull er nok ikke så ille. Du kan jo tenke deg å drite en gaffel, i horizontal retning.

     

    Vel. Det er iallefall slik jeg forestiller meg som mann at en fødsel kan være. Glem heller ikke at fødsler kan vare svært lenge. F.eks kan du ha gaffelen horisontalt inne i rumephullet i flere timer før den nesten skvises ut.

     

    Men nå er du også mann, eller en liten gutt mener jeg, og din analåpning kan kun sammenlignes med en kvinnes analåpning. Hvorfor kan kvinner føde barn etter barn, og hvorfor ønsker de å føde mer enn ett barn når de må vite hvordan det er? Fordi det er så skrekkelig vondt, vondere enn noe man kan forestille seg? Neppe.

  12. Jeg tror ikke du helt skjønner poenget mitt. Kommunisme kan være verre enn nazisme (Pest og kolera...), men kommunisme er et omdekkende begrep, mens nazisme har negative konnotasjoner per definisjon. Et medlemskap i NKP eller Rødt antyder ikke at du fremmer hat og anti-sosiale holdninger, mens et medlemskap i hvilken som helst ny-nazistisk organisasjon antyder dette.

    Det tror jeg du må forklare nærmere?

  13. For å svare på emnetittel: Fordi nazisme er tettere knyttet opp mot fascisme og etnisk utryddelse, mens kommunisme er et omdekkende begrep og en generell ideologi.

     

    Et medlemskap i f.eks. NKP kan være stuerent, mens et medlemskap i NDL eller Hvit Valgallianse har konnotasjoner med blant annet Breivik og tvangssterilisering av innvandrere.

    Mens kommunismen har tatt livet av flere titalls millioner på millioner av mennesker i Sovjetunionen, Mongolia, Kina, Kambodsja, Bulgaria, Øst-Tyskland, Romania, Korea, Vietnam, Etiopia og Ungarn osv, sitter du her i Norge på Diskusjon.no og skriver piss som dette, som administrator? For ikke å snakke om hvor mange millioner enhver *isme har tatt livet av generelt.

     

    For å stille et spørsmål til ditt svar; hva feiler det sånne avarter av menneskerasen som deg?

  14. Det kommer an på hva som er viktigst for deg. Kanksje oppdateringsfrekevsen er viktigere enn størrelsen og fargene på skjermen? Kanskje det er viktigere å få noe som er brukbart i dag, fremfor noe som er brukbart i mange år fremover?

     

    EDIT: Men hvis vi tenker at du vil ha det beste. Da kan du regne med 8000 kr til skjerm og 8000 kr til skjermkort, forutsatt at du har en god prosessor osv. fra før. Da vil det koste deg rundt 1.300 kr per måned i ett år, om det er en hobby du satser på. Og det burde vare i rundt 5 år. Da snakker vi rundt 270 kr per måned for det beste av det beste, relativt sett.

  15. Nei. Kvinnens kjønnsorganer er laget for å føde barn. Det gjør vondt i generell forstand, men den smerten døyves ved lystgass og morfin, og ved det faktum at du har skapt et menneske. Det er det mest respekfulle, ærefulle og hederlige du kan gjøre i livet ditt, over all karriere og alt annet du i det heletatt har mulighet til å foreta deg.

    • Liker 1
  16. Bare lurer, la oss si at ett guttebarn blir omskjært hjemme i veldig ung alder, dette blir merket når barnet begynner på skolen. Ellers veldig gode foreldre blir fengslet og barnet havner hos barnevernet til det er 18.

    Er dette virkelig den beste løsningen for barnet sitt del?

    La oss si at et barn blir tvunget til å runke pappaen sin, ellers veldig gode foreldre. Dette blir lagt merke til når barnet begynner på skolen..

    • Liker 2
  17. Da vet du hvordan det går, når du gir penger til de som ikke eier moral eller verdier overhodet. "H A hA HA", til deg. Det fortjente du 100%. Du kunne like gjerne kjøpt barneporno, og kommet ut av det med æren like godt i behold.

     

    Du kan rette på det ved å kreve pengene tilbakebetalt og hevde at du fra dag en forsøkte å avslutte abonnementet uten hell. Ellers har man noe som heter angrerett.

  18. Hadde heller kjøpt 1080p, 24", 120-160hz. Man må på en måte vurdere prisen på hver komponent opp mot hva hver av komponentene kan levere i samarbeid i forhold til pris og ytelse. Strekk pikslene på 24" til 27", blir bildet bedre eller bare dårligere og større? Med det mener jeg at hvis du skal over til 27" så begynn i det minste på 1440p. Og for å få det, må du også opp i skjermkort, spesielt for å utnytte deg av den eventuelle oppdateringsfrekvensen. Vil du ha en større skjerm og et dårligere bilde, så kjøp den. Hvis ikke spar heller til den beste skjermen du kan, og samtidig til det beste skjermkortet som i tillegg kan drive den skjermen til det fulle. Slik sett er oppsettet ditt bra, men jeg ville ikke orket en 1080p, 27", jeg synes 24" er dårlig nok.

  19.  

    Da får de som bedriver hjemmeskjæring ta de uheldige konsekvensene av det, som bøter, fengsel og tap av foreldreansvar. Det handler om å sette en standard.

     

    Barna som blir omskåret er vel de som primært tar konsekvensen. 

     

    Og du kan ikke ta samme argumentet for "alt av kriminalitet". Det vil variere hva et forbud vil medføre. Røykeforbudet f.eks medførte endrede holdninger i befolkningen. 

     

    En lov som forbyr omskjæring av rammer i hovedsak bare muslimer og jøder. For disse gruppene derimot er praksisen så viktig at et forbud bare gjør ellers vanlige mennesker til lovbrytere. Joda, vi kan ta fra dem barna, men dersom du faktisk snakker med "ofrene" for omskjæring enten det er jøder, amerikanere eller muslimer er det vel rimelig klart at de ikke lider så voldsomt. Å bli skilt fra foreldrene derimot er dramatisk. Det er jo heller ikke økt risiko for at denne gruppen vil skade barna ytterligere.

     

    Jeg er uenig i at vi alltid bare kan "sette standarden". Vi må ta hensyn til praktiske konsekvenser av lover. Omskjæring er for meg noe som bør bekjempes vi langsiktig holdningsarbeid nasjonalt og internasjonalt.

     

    Og omskjæringsforbudet medførte eventuelt? Ettersom røykeforbudet medførte endrede holdninger?

     

    Jeg føler du motsier deg selv, men av hvilken grunn? Jeg registrerer at du oppfatter forbudet kun gjeldende muslimer og jøder? Er det det som er problemstillingen for deg? Forbudet gjelder eventuelt alle, selv om det i praksis er disse to religiøse gruppene som står for det. Det jeg reagerer mest på er at du nevner ellers vanlige mennesker. Jeg er helt sikker på at voldtektforbrytere, drapsmennesker, pedofile og så videre ellers er vanlige mennesker.

     

    Og som sagt, det er mange bikonsekvenser man kan unngå ved å normalisere en i utgangspunktet uønsket handling i samfunnet. Slik er det med alle lover fra A til Å. De forhindrer og bedrer absolutt ingenting, i seg selv. De er kun en rettesnor, en standard for samfunnet som helhet i enighet. Det handler om å utstøte enkelte individer og deres handlinger fra samfunnet. Statuere eksempler på hva som er akseptabelt og ikke.

×
×
  • Opprett ny...