Jump to content

Liverbird1892

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Åja, leste bare at det var samme med pille som pulverform, så tenkte at piller var lettere å bare ta😄 Så det er ikke sånn at jeg må ta kreatin/cla før/etter mat og før trening osv?
 2. Hei, trener en god del styrke, dvs omtrentlig 6 av 7 dager i uken. Bruker kosttilskudd som proteinpulver og pwo, men har nå kjøpt både cla og kreatin, begge i pilleform. Lurer egentlig bare på om jeg skal spre doseringen av disse utlver dagen eller ta alt på en gang? Står ikke dosering på pakkene.. Lest mye forskjellig på andre forumer men finner ikke noe ordentlig svar på det.
 3. Skal prøve denne, tenker den kan være noe når det ikke er den alkohol/whiskey smaken Prøvd noen andre i samme gate, uten det whiskeypreget?
 4. Smakt denne en gang tidligere, syntes den smakte så og si som vanlig whiskey😂 en kompis hadde en flaske med et eller annet han fant på polet, var brunt og så ut som en cognacflaske, den var veldig god. Smaker all cognac som den her omtrentlig?😅 Kanskje det er en form for likør jeg tenker på?
 5. Hei, jeg ønsker å prøve noe cognac, men er helt fersk på dette emnet. Har prøvd en del whiskey, men er ikke noe kjempefan av det😂 Finnes det noe cognac eller for all del whiskey som ikke har den sterke alkohol-smaken som noen kan anbefale? Ikke så farlig med pris (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig) 😄
×
×
 • Create New...