Gå til innhold

Milarwen

Medlemmer
  • Innlegg

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Milarwen

  1. 4 hours ago, MomentousMomentum said:
    23 hours ago, Donkey Kong said:

    Digget Curse of MI. Husker fortsatt mange av replikkene fra sverdfektingen.

    Enig! Og spilte det sist ifjor. Men dette erstatter på en måte Curse. Tar opp historien etter 1 og 2. Curse er nummer 3 i serien.

    Selvsagt vil en oppfølger av 1 og 2 fra "the man himself" Ron Gilbert bli spennedne men jeg syns Curse of Monkey Island er et mesterverk isolert sett. Murray the invincible demonic skull skal mye til for å toppe, selv for Ron Gilbert, selv om han vitser om Murray teaseren.

    • Liker 2
  2. Gunfreak skrev:
    47 minutes ago, BakaBerg said:

    Hvordan er cyberpunk noe annerledes enn andre rpger som skyrim/oblivion/morrowind/daggerfall? Du kjører action i real time der også hvor damage rolls og health pool dikterer når fienden dauer? og looter i de spillene også?

    Isåfall har det jo vært "in" siden 1994 når daggerfall kom? 

    Hva kvalifiserer som ordentlig rpg combat mechanics da?

    Personlig liker jeg veldig godt gameplay i cyberpunk. Action rpg kan man trygt kalle det. Isometriske rpger som baldurs gate og divinity er balle kjedelige spill syns jeg.

    Fiender Skyrim og morrowind tåler mye mindre enn hva du finner i looter shooter. Selv fra level 1 kan du kverke fiender på 1-3 treff enten det er med bue eller sverd. Noen fiender tåler mer ja, men de fleste gjør ikke. (Eller i the wicher, et spill laget av CDPR) I looter shooters tåler selv vanlige fiender "irriterende mye" man kan min/maxe med å lage feks handcannons som er noe jeg gjorde i både cyberpunk og i feks Mass Effect spillene. Og holer man seg til headshots kan man slippe den mest ekstreme følelsen av bullet spoonge. Men det er også litt kjedelig å alltid måtte gå den veien. Og når da resten av spillet bare er meh, var 8 timer nok.

    Cyberpunk 2077 er RPG fordi man kan velge vekk looter shooter delen og ta ned fiender på helt andre måter. Det er mulig å ta ned alle fiender i f.eks the heist med kun stealth. Eller kun hacks. Har gjort begge deler. Uten å røpe noe, kan enkelte ting få andre utfall, ut i fra hvilken strategi du velger. Du får nesten prøve selv.
    • Liker 1
  3. Gunfreak skrev:
    13 minutes ago, Magnus Rydningen said:

    Spillet var vel alltid beskrevet som et rollespill og ikke et FPS ever. Selv hadde jeg null forhold til spillet før det ble lansert og skulle ikke ha det. Så kom det ut og var en katastrofe, men jeg begynte plutselig å bli interessert i det. Bestemte meg at det skulle kjøpes til Series Xen når det kom på tilbud og har storkost meg. Om man vil ha FPS så spiller man CoD eller Halo: Infinite etc.

    Man kan fint lage rollespill uten at det er looter shooter bullet spoonge fiender, igjen jeg var ikke overasket over dette, jeg sa bare at det ødelegger spillet for meg. Du er klar over at fiender i looter shooters ofte tåler mye flere "hits" enn fiender i rolle spill tåler hits fra sverd og magi, det er ikke noe som helst must at rollespill krever at fiender tåler latterlig mye. Det er en cop out, det er helt greit at noen LIKER looter shooter gameplay og det er helt greit, men ikke prøv å unnskyld det med at det er et rollespill.

    Du har tydeligvis aldri spilt et JRPG-spill. Selv om JRPG ofte går i turn based combat, så tåler fiendene ofte sykt mye. Dessuten så er jo faktisk Cyberpunk 2077 basert på et tabletop RPG som heter Cyberpunk og forfatteren av originalen var involvert i utviklinga av Cyberpunk 2077.
    • Liker 2
  4. raym123 skrev:
    rulleguru skrev (3 timer siden):

    Tilsvarende kunne man laget for Cyberpunk, de fleste er vel enige nå om at det ikke var fortjent.

    Ikke helt enig der, cyberpunk har 57 på metracritic. Horizon forbidden west fikk 89.
     

    Ser gamer ga cyberpunk 8/10, ganske overraskende med tanke på spillet hadde så mye feil at Sony valgte å fjerne det i flere måneder fra den digitale butikken.

    Man får heller tenke flertallet vinner, tror ikke en eneste spillside har gitt det 6/10 og det er ikke rart folk reagerer, man har lov til å gi hva slags score man vil så klart, og man kan også velge å være veldig uenig. Haters fortjener ikke gamer,  ingen skal verken hates eller henges ut pga et spill 😊

    Cyberpunk 2077 har 86 i score så vidt jeg kan se. Om du mener spesifikt PS4 så er jeg enig eller egentlig så burde Cp77 aldri vært gitt ut på den konsollgenerasjonen i det hele tatt.
    • Liker 1
  5. On 10/5/2020 at 6:54 PM, Donkey Kong said:
    On 10/5/2020 at 6:38 PM, Emile the rat said:

    Pluss, et 3080 super som er bedre enn 3090? Det skjønner jo alle at ikke hører hjemme noe steder.

    Noe jeg heller ikke skrev.

    Men alle ti eller super har alltid hatt høyere ytelse enn sine navnebrødre. All erfaring tilsier derfor at 3080 Super/ti (hvis det kommer) vil ha høyere ytelse enn 3080. Og jeg tror derfor Nvidia avventer å lansere Super.

    Hvorvidt 3090 heter titan spiller ikke noen rolle. Du skrev at Nvidia aldri har tatt livet av et flaggskip. Noe de gjorde i 2017. I dag er 3090 flaggskipet.

  6. 21 hours ago, KarvaBlad said:

    Dette blir gøy. Etter å ha spilt gjennom Witcher 3 (samt begge DLCene) to ganger, har jeg aldri fått stilnet kløen etter et stort high fantasy rollespill. Jeg har forsøkt meg på Dragon Age, Dragons Dogma, Monster Hunter, Kingdom Come: Deliverance og flere andre, men ingen kom helt opp til nivået til Witcher 3. Horizon Zero Dawn, RDR2 og Days Gone er alle gode, til dels meget gode, spill, men jeg savner god, gammeldags rollespill med stats og ordentlig leveling.

    Det nærmeste jeg har kommet The Witcher 3 er AC: Odyssey av alle spill. Har du spilt det? Hvis du har spilt det og ikke fikk den følelsen, fair enough. Man merker at ubisoft ikke er helt drevne i RPG storylines men Odyssey er et RPG med RPG mechanics, av den lette varianten. Med NG+ og over level 50 kan du sette stats i mer konkrete stats istedet for abilities.

    Tipper valhalla får samme behandling etterhvert når oppdateringer og DLC-er blir shippet ut.

    • Liker 1
  7. 2 hours ago, barezell said:

    Liker ikke at alt skal være så forbanna stort. vil heller ha spill i passe størrelse (veldig subjektivt selvsagt) med godt og variert innhold.

    Jeg er motsatt og syns verdner er for små. Eneste spillet jeg har spilt som føles oppriktig stort nok, er JC3. Just Cause 4 føles mindre ut igjen, siden det for det første er halvparten av størrelsen av JC3 men også fordi de har pressa inn 3 forskjellige biomes på kartet uten å ha noen spesiel overgang og variasjon på det.

    Når det kommer til de 3 siste AC-spillene så føles det veldig trivielt at en landsby har det problemet, og 100 meter unna er det ikke noe problem fordi det skal liksom i virkeligheten være flere mil, kanskje titalls mil også, med masse villmark i mellom.

    Jeg sier ja takk for det fins nok av spill som presser inn alt i et lite område. 

    • Liker 1
  8. 14 hours ago, Pallehysa said:

    Er så glad min iver etter å ha det siste og beste innen PC døde ut for lenge siden. Klarte å karre til meg ein PS5 før jul, og meir treng eg ikkje. Men lykke til, til dagens PC generasjon. Dåke har ein lang kamp foran dykk, mot kryptoen.

    Er ikke bare PC-folket som vil merke denne mangelen. Nå var du heldig å få tak i en PS5, regner med da fra butikk og ikke en til 20.000kr fra finn.no? Det er mangel i mange bransjer. Til og med bilbransjen er påvirket 

  9. 2 hours ago, TheKims said:

    1080P med lav/medium grafikkinnstillinger så er det ofte CPU som er en flaskehals. Kjører du oppløsning og grafikk opp så blir ofte GPU flaskehals.

    I følge Passmark.com er denne utstyrt med den raskeste laptop-prosessoren på markedet. Å kalle det flaskehals er litt fjernt. Den er på par med Intel Core i9-10900K @ 3.70GHz, som er en desktop CPU. Å forvente mer av en laptop-prosessor per i dag er litt naivt. Ikke fordi den er treig, men tvert i mot, så imponerer den. Begge runder nesten 24.000 benchmark score. 

    AMD Ryzen 9 5900HX = 23830
    Intel Core i9-10900K = 23980

    En av to vil til enhver tid være flaskehalsen. Det finnes få systemer som er perfekt balansert og denne prosessoren løfter laptoper opp en del hakk i CPU ytelse, hvis tallene stemmer.

  10. 2 hours ago, ImmortalTechnique said:

    Han luringen tror sikkert han kan få noen lettjente penger. Håper de ruinerer han. Er flere spill som har brukt navnet warzone. 

    Eller så vil han bare ha muligheten til å bruke navnet. Derimot Activision virker som om de vil ha ordet for seg selv. Sånn jeg ser det, er det for sent for Activision å kreve enerett på navnet nå.

    • Liker 3
  11. Halo, for min del en av de mest overvurderte spillseriene i spillhistorien og muligens grunnen til at vi har så mange sjelløse shooter-spill i dag. Enkelte foretrekker enkel, sjelløs action.

    Hadde Halo på Xbox men fenget meg aldri. Jeg har ikke rørt Halo-serien siden.

    Så ja, Bungie endret spillhistorien for alltid, til det verre.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...