Gå til innhold

snowbaard

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snowbaard

  1. Et triks kan være å få butikken til å sende varene som gave. Dog må verdien på pakken være under 1000 NOK og firmaer har ikke lov å gi gaver (behandles ikke som gave i prinsippet, men som et vanlig kjøp). Men så lenge det merkes med gave så går det som regel igjennom.

    9082653[/snapback]

     

    Huffda :whistle:

     

    1. Seriøse nettbutikker gjør ikke slikt. De ønsker ikke å ha tollmyndighetene på nakken (f.eks. kan de starte å åpne samtlige av deres forsendinger).

    2. Du oppfordrer til lovbrudd.

     

    Nei - bestill heller varene Poste Restante :thumbup: .

  2. - Støtter Analog Kabel TV tilknytning med og uten dekoder (Analog direkte på Coax, eller via analog dekoder

    - Støtter Digital Kabel-TV tilknytning via digital dekoder v.h.a. Composite inngang på MediaCenter

    - Støtter Satellitt TV tilknytning via dekoder (Digital via digital dekoder og Composite inngang på MediaCenter)

    - Støtter ikke DVB-T (Digitalt bakkesignal)

     

    Det er mange måter å formulere seg på. Jeg vil i dette tilfellet si at det er støtte for analoge signal (å nevne alle potensielle kilder til analoge signal er bare tull..).

     

    Jeg vil anta at også DVB-T vil fungere fint via en dekoder som sender composite videre..

  3. Vi har ikke et rettssystem for rettferdighetens skyld, det er først og fremst et verktøy for å få samfunnet til å henge sammen på best mulig vis. Bøtene for å kjøre fort med bil må være høye fordi "alle" har bil, fordi det er veldig fort gjort å gasse på litt ekstra, og fordi det kan være veldig farlig å kjøre for fort (hvor farlig det egentlig er er ikke interessant her). Å gå rundt og banke opp folk er ikke noe gud og hvermann driver med, og de som driver med slikt tenker ikke på boten. Det ene er en overtredelse, det andre er en forbrytelse, og egentlig er de ikke sammenlignbare for fem flate øre.

     

    ...

     

    Av disse og flere grunner er det at forholdet mellom straffereaksjoner kan synes uproporsjonerte for det blotte øye. Kaster man fra seg forestillingene om "rettferdighet" blir samfunnet lettere å forstå og forholde seg til, og fartsboten er kanskje ikke så bitter lenger.  :)

    9002466[/snapback]

     

    Dessverre treffer du rett på spikeren :cry:

     

    Det er ingen vits i å straffe personer som er tilstrekkelig forstyrret, gale eller på andre måter avvikere. De vil uansett ikke ta hensyn til et høyt straffenivå. Den vanlige mann i gata derimot er lett påvirkelig, derav høy straff for trafikkforseelser.

     

    Derfor er også systemet utformet som følger:

    mindre alvorlige lovbrudd = relativt høy straff

    alvorlige lovbrudd = relativt liten straff

    lovbrudd hvis galskap savner sidestykke = "ingen" straff, men behandling for "plagene" (det er jo uansett så få av disse personene så hvilken samfunnsprevantiv effekt vil høyt straffenivå ha..? det bidrar jo kun til utgifter for statskassen)

     

    Lenge leve SV, Norge blir bedre dag for dag...

  4. Hvis skjermkortet fungerer før du kommer inn i windows, er det bare et driver/instillings-problem.

     

    Det du bør gjøre er:

     

    1. Trykk F8, gjerne flere ganger, før maskinen går inn i windows. Du skal da få opp en oppstartsmeny.

     

    2. Velg safe mode med vga og nettverk (husker ikke nøyaktig menytekst).

     

    3. Windows skal da starte med vga-drivere (16-bit lav oppløsning).

     

    4. Reinstaller / reparer drivere for skjermkortet.

     

     

    Det bør gjøre susen ;)

  5. rofl - hvorfor sa du ikke d :p

     

    Har liten erfaring med Sempron på bærbar. Har dog selv en HP med Turion-prosessor på jobb, den fungerer ypperlig, nesten fraværende viftestøy...

     

    Ang. Sempron på bærbar så klager Anandtech i denne artikkelen på batterilevetiden til Sempron. Jeg antar at høyt strømforbruk = økt varme = økt viftestøy.., men det vil nok ofte avhenge av leverandør og hvilke valg de har gjort ift. vifte, instillinger, osv..

  6. Bråk er mye avhengig av viften som er montert på kjøleren..

     

    Generelt er sempron en god prosessor som gir mye igjen for pengene (helt ypperlig til ord. studentbruk). Varmeutviklingen er tilsvarende celeron.

     

    Mao - det avhenger av vifta, hvis du kjøper en BOXED-prosessor vil den nok bråke litt.., men neppe så mye mere en evt. andre vifter i kabinettet. Har du en stille pc forøvrig vil jeg anbefale en bedre kjøler til prosessoren, f.eks. denne.

  7. Blizzard sine expansions pleier gjerne å komme ut et snaut år etter release av vanilla, så jeg syns ikke det hørtes så alt for teit ut. Men time vil sjåvv.

    Sant det.., men så er også WOW det største og mest komplekse spillet hittil.

     

    Videre så tjener Blizzard langt mer på måndlige avgifter enn selve spillsalget, slik at de vil sikkert prøve å dra ut tiden mest mulig...

×
×
  • Opprett ny...