Jump to content

The Bear

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

518 profile views
 1. Setter stor pris på all hjelp jeg har fått! Takk!
 2. Dette ser ut som en veldig god pakke. Har lite erfaring med AMD, men har hørt at de har forbedret seg med Ryzen og at de er på nivå med Intel. Tenker jeg kjøper dette ved neste lønning. Har en Cooler Master Hyper 212 Evo. Vil denne være god nok?
 3. Hei! Tenkte 4k-6k i budsjett. 🙂 Er det mulig å finne noe bra til den prisen?
 4. Hei! Beklager. Glemte å si at OS er allerede på en 128 GB SSD. Trenger jeg 32 GB RAM? Holder det ikke med 16? 🤔
 5. Hei! Har en PC fra 2014 som jeg bruker til gaming. Den begynner å bli ganske utdatert. Byttet nylig grafikkort til Asus ROG 2060 OC. Trenger mer power. Sliter med å runne Call Of Duty: WARZONE. Dette er specsa nå: Intel Core i5 4670K 3.4 GHz Asus Z87-PRO Corsair Vengeance 8GB 1333 MHz 650 W PSU ASUS ROG 2060 OC Hva er det beste å gjøre? Kjøpe oppgraderingpakke på komplett.no? Hadde det vært lurt å overclocke prosessoren og kjøpe ny RAM? Hva tenker dere?
 6. Hei! Ville bare si at jeg har fått straffen og jeg var veldig heldig. Slapp rettsak. Fikk 5 måneder utsettelse på mellomtunglappen. Ingenting i bot. Må møte i konfliktrådet.
 7. Hei og takk for svar! Ingen ble skadet og de har heller ingen måling på hvor fort jeg kjørte. Har aldri vært involvert med politiet før og er en lovlydig person (untatt denne hendelsen) Er vel liten sjanse at jeg får mer enn 2 år utsettelse. Boten er ikke så nøye. Det er utsettelsen jeg er mest stressa med.
 8. Inno3D sine resultater så veldig bra ut men, selve kortet ser ikke akkurat bra ut. Tror jeg går for FE.
 9. Tror kanskje jeg gjør det da. Takk!
 10. Hvor mye vil Ryzen koste? Samme prisklasse som intel?
 11. Hei! Jeg har laget en liste over delene jeg skal kjøpe til et Gaming PC build. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M5dPaEw0Ml97iwSUbKm5Pb4DG9QyQDdsLLgT2FJGTVA/edit?usp=sharing Takk for tips og forbedringer!
×
×
 • Create New...