Gå til innhold

Mamb0

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mamb0

  1. Battery12 skrev (10 timer siden):

    Vurderer å kjøpe COD Cold wars, men jeg ser en del negative tilbakemeldinger på det spillet på sosiale medier. Noen som mener det er et bra spill? Blir mest å bruke multiplayer, hvis jeg kjøper det. Er X/S versjonen tilgjengelig nå? 

    Vurderer å kjøpe det selv. Noen som vet hvilken versjon som lønner seg. Ser at xbox store har en vanlig versjon til 699, og en som kan brukes til One og series X til 799. Men får man den versjonen som er ment til X|S om man går for den til 699?

    Ser også at Elkjøp har to ulike versjoner med samme cover, men med en pris diff på 50kr, er det noe i dette, eller bare tull tror dere?

    749   vs  699

  2. Mato skrev (12 timer siden):

    jeg er noe skeptisk til reciveren og subben, og vet lite om gode høyttalere , men det er jo et greit merke, så lite kommentarer der .

    SMSL AD18 er lite og gjør akkurat det du trenger,

    https://www.brlelectronics.no/no/artiklar/smsl-audio-ad18-forsterker-med-dac.html

     

    jeg ville nok spandert mere i sub da jeg tviler en 8" vil tilføre så veldig mye, kan jo montere først og evetuellt kjøpe en sub etterpå , og da en 10" eller 12" fra argon om du skal handle billig 

    https://www.hifiklubben.no/hoyttalere/subwoofer/?SelectedBrands=Argon Audio

     

     

     

    Takk for tilbakemeldingen.
    Kan absolutt vurdere en større sub, men skal sies at rommet ikke er så veldig stort. Er vel snakk om knapt 10 kvadrat.

    Og det eneste jeg savner på den reciveren du linket til er innebygd radio, mtp at det er det jeg ser for meg at dette anlegget for det meste komme til å bli brukt til..

  3. Hei, er i gang med å bygge en vinterhage, og kunne tenke meg å ha takhøyttalere der inne. Det skal være et nokså enkelt system. Og har sett for meg denne kombinasjonen…

     

    https://www.hifiklubben.no/bowers--wilkins-ccm382-takhoeyttaler/bwccm382wh/

    https://soundgarden.no/yamaha/124848/yamaha-r-s202d-stereoreceiver--sort

    https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/hoyttalere/subwoofer/ADDONSUBBL/audio-pro-addon-sub-8-subwoofer-sort

     

    Så er det store spørsmålet om denne sammenstillingen passer sammen?

    Som dere kanskje forstår så har jeg nokså begrensende kunnskaper på dette området. Så tar imot alle tips, ideer og råd. ?

  4. zanta skrev (13 timer siden):

    Kan du prøve i en annen bil, for å se om det er bilen din eller mobilen som er problemet? Kanskje bilen din må ha en SW-oppgradering for at AA skal virke?

    Har ikke en annen bil med AA lett tilgjengelig. Men kan eventuelt få min bror til å prøve på å koble til sin Huawei p20 neste gang jeg ser han.
    Takk for hjelp så langt hvertfall. :)

  5. MariusJS skrev (10 timer siden):

    Funket fint på min Note 9 med en Ioniq 2020, er du sikker på at bilen/spilleren støtter android auto?

    Ja, den skal gjøre det. Er snakk om en Golf GTE 2017.

    Har også prøvd på å laste ned fra disse mirror nettsidene, og etter at nedlastingen er fullført så er det fortsatt ikke mulig å åpne appen på telefonen...

  6. Hei, takk for mange gode tilbakemeldinger. Har vært nokså opptatt de siste dagene, så har ikke fått prøvd på "Linux medoten" (Siden den kanskje virker noe avansert??) Kunne det vært et forsøk å prøve den på en Mac engang foreksempel?

    Har også i etterkant prøvd den på en xbox også, der fungerte den ikke. Gjorde egentlig hele xbox meget seig, og kom heller ikke inn på innstillinger så lenge den sto i. Men på en nyere LG tv, så fungerte den helt fint igjen.

    Alternativet er å finne en enhet den fungerer på, med to eller flere usb porter, slik at jeg kan flytte filene til en ny usb.

  7. Takk for svar, har prøvd meg litt frem.

    ccleaner har jeg prøvd tidligere, og feilmeldingen jeg får opp der er "Invalid drive for scan

    "

    Og når det kommer til dd_rescue, så skal jeg være ærlig nok til å si at jeg forsto ganske lite av det. Har prøvd på å se på ulike videoer av det på youtube, uten å ha blitt noe særlig smartere..
    Så tar gjerne i mot tips om hvordan det fungerer, eller et annet program som er lettere å bruke for en som ikke er så pc kyndig?
  8. Hei,

    har en dedikert minnepinne, som kun har blitt brukt til bilen med musikk, altså mp3 filer. Nå for noen dager siden når jeg skulle legge til flere sanger, så prøver maskinen bare på å laste inn filene, og bare fryser til slutt. Har prøvd på tre andre maskiner også uten hell.
    Og til tider blir pennen også nokså varm. Det merkelige her er at den funker helt fint i bilen.

    Så det store spørsmålet mitt er, finnes det noen måte å redde innholdet på? Med tanke på at jeg har slettet mange av de gamle sangene fra maskinen jeg bruker.. ?

  9. Takk, for mange flotte innspill rundt leveringen av TM3. Må vel innse at jeg kanskje har vært litt for opptimistisk. Har også reservert Mercedes EQ'en. Får eventuelt skrape sammen litt ekstra penger og eventuelt gå for den om den skulle dukke opp på det norske markedet samtidig som TM3.

    Og med slike anslag, så øker nok sannsynligheten for en vente-Leaf

  10. Har selv vært innom tanken på en vente-Leaf. Men heller gå for den nye, som jeg kunne forvente levering på rundt april/mai om jeg bestilte iløpet av en uke eller to. For så å hoppe over til TM3 når den blir klar mot slutten av året eventuelt starten av 2019.

    Noen som tør anslå hvor stort tapsprsosjekt dette kan bli? Om man selger en Leaf allerede etter 6-9 måneder. :whistle:

  11. Regner med at flere her har planer for å skaffe seg Fifa 16. Så lurte på om noen vet om det er muligheter for å bytte om til amrikansk bruker på Xbox One, for å skaffe seg spillet i morgen? Vil det da fungere på en "norsk maskin" om man bytter tilbake innstillingene senere?

×
×
  • Opprett ny...