Jump to content

Quattrokongen Fra Ålesund

Medlemmer
 • Content Count

  4210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Quattrokongen Fra Ålesund last won the day on May 2 2014

Quattrokongen Fra Ålesund had the most liked content!

Community Reputation

1157 :)

About Quattrokongen Fra Ålesund

 • Birthday 03/09/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12826 profile views
 1. Har selv bestilt 'Samsung Galaxy Z Fold 4' med 512 GB internlagring. Dette er med 'Telia Svitsj'. Har 'Z Fold 3' nå, så blir ikke den store oppgraderingen. Men at hinge-mekanismen er mindre og forbedret, sterkere lim under skjermbeskyttelsen og sterkere glass på den store innerskjermen og ikke minst bedre kameraer kommer jo godt med.
 2. Hei. Jeg vil jo helst ikke ha en ferdigbygd datamaskin med at jeg bygger PC'ene mine selv. Og siden jeg kun trenger disse 3 komponentene, så tar jeg de andre gamle komponentene jeg har over til det. Når det er sagt, så tror jeg at jeg kommer til å vente med å oppgradere til DDR5 når man ser dette: https://www.tomshardware.com/news/ddr5-will-probably-cost-50-60-percent-more-than-ddr4
 3. Hei og takk for raskt svar. Jeg er ikke lenger en Intel fan, så vil jo gå for AMD fremover. En annen grunn til at jeg vil gå for AMD, er strømforbruket i 'watt' med tanke på at jeg bygger maskinen min i et Mini-ITX kabinett. Så jo mindre watt jo bedre er det. Men om 'Zen3+' kommer ut i begynnelsen av neste år, så vil jo den bli ytterligere forbedret over det som er med 'Zen3'. Så det spørs om Intel vil kunne holde følge med AMD her. Men ja, ser dette med 'latency' på DDR5 minnet. Er kanskje bedre å vente til enda raskere DDR5 minner kommer ut med langt lavere 'latency'. Så det kan jo ta sin tid det. Så tror jeg heller satser på DDR4 RAM og heller venter til 'Zen3+' arkitekturen kommer ut i begynnelsen av neste år.
 4. Hei. Jeg sitter nå på en datamaskin i fra steinalderen som har dette som specs. Hovedkort: ASUS Maximus VII Impact. CPU: Intel Core i5-4790K RAM: Corsair Vengeance LPX DDR3 2400 MHz RAM. Maskinen i seg selv fungerer jo helt greit den. Men jeg har bestemt meg for å oppgradere disse 3 tingene etterhvert. Den nye CPU'en blir i fra AMD hvor hovedkortet til den skal være i fra ASUS. Men ser jo at det vil komme nye hovedkort med DDR5 støtte senere ut i neste år. Så da er spørsmålet. Skal jeg da gå for 'ZEN3+' arkitekturen (som kommer ut i begynnelsen av 2022) som mest sannsynligvis vil bruke samme 'AM4' arkitektur og DDR4 RAM som vi har nå, eller burde jeg heller vente til AMD kommer med 'ZEN4' arkitekturen som støtter DDR5 RAM på hovedkortene senere ut i 2022? Det andre som er til PC'en er i orden. Så er bare disse 3 tingene jeg skal oppgradere. Så hva tenker dere og hva ville dere ha gjort her? Hilsen Quattrokongen, eller 'Vindicator' for dere som husker en del år tilbake :-D
 5. Samme her. Installerer den nå, så forhåpentligvis går alt greit under installasjonen og selvfølgelig etter installasjonen.
×
×
 • Create New...