Jump to content

FB.804925758

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Hei Jeg har fått meg en Note 20Ultra. Veldig fornøyd med alt etter at jeg skifta over til NovaLauncher og endrer ikoner til mer min stil. Meeeen, når jeg multiasker kraftig, typ Twitter, flere chrome faner, snapchat, Instagram, diverse skoleapper (canvas) og messenger chat med flere samtaler samtidig så blir mobilen farlig varm.Det er så fælt at jeg må legge den fra meg og tvinge alle apper stopp i noen minutter. De siste gangene har den også tvunget seg selv til omstart. Flere med dette problemet? Er det kun min tlf, eller en produksjons ting tror dere? Evt om det er en god app som jeg kan se hva som stjeler ram og kraft? Kommer fra en Huawei som hadde en ekstrem hissig app-styring så opplevde aldri slikt. (ja det er kanskje tatt opp tidligere men orket ikke å bla gjennom 17 sider med diskusjoner :p)
 2. Denne kanskje? https://www.netonnet.no/art/gaming/gamingskjerm/asus-xg279q/1011226.11513/
 3. Enig i mye her. Og er åpen for å prøve App Gallery. Er bare synd for som du sier, mye av jobb og andre ting i livet mitt er litt avhengig av google tjenester. Foreløpig. Men jeg føler "frykten" for at Kina skal overvåke er større blant folk enn at Google og Apple vet hva du driver med. Spesielt i min vennekrets. Overvåket blir man på ett eller annet vis uansett vel, så hvem som overvåker er kanskje ett fett?
 4. Etter at OnePlus 8 mulige specs er leaket så blir nok den en mulig arvtaker til min P20 ser jeg.
 5. Ja ser den. Ang VIPPS så sa de som du sier at det var vanskelig for dem. Mens f.eks 1881, tror jeg det var (ikke arrester meg på det) gjorde det "over natta". Og BankId er jo koblet til sim- kortet så det skal vel ikke være noe problematisk. Ser at folk sier det motsatte i andre forum osv.
 6. Okey nå er det like før jeg bestiller meg en P40. Har trålet nettet med tester opp og i mente. Og så langt er det lite som slår mine preferanser så langt: - USB C - Hurtiglading - 5G - Vilt bra kamera - HDR -90-120 hz skjerm med maks oppløsning - Helst "høyere" skjerm enn bredere (Huawei design vs Iphone) - 128 gb eller mer Jeg syns det er såpass små endringer som skjer i mobiltlf generelt for tiden at det er lite som skiller dem. Men på det som skiller dem så syns jeg Huawei trekker det lengste strået. Spesielt på kamera delen. Jeg vurderte lenge S20 Ultra eller kikka litt på Iphone 11 pro. Men i bruk, opplevelsen og den totale pakken så liker jeg best Huawei. Da er spørsmålet om jeg kan klarer å få til å bruke Play Store apper på den: - Spotify, Messenger, Snapchat, Twitter, nettbank, VIPPS, google docs, facebook, google disk osv, og en hel del andre. Da blir spørsmålet mitt: Kan man med sikkerhet laste ned playstore og deretter bruker mobilen som en helt vanlig android tlf ala min gamle P20? Jeg ser at det blir nevnt i tråden at det går, men hva skjer når Huawei ruller ut systemoppdatering, Forsvinner da det jeg har gjort tror dere?
 7. Bare så jeg ikke misforstår her ? Du syns P40 var mye bedre på alt enn S20 Ultra?
 8. Hei Er det noen sjanse for å få tak i Oppo Find X2 Pro i Norge framover? Står mellom denne og Huawei P40. Og Oppo har en del ting som frister litt mer; Kulere design, 120hz skjerm, 12gb ram,crazy lading og tester sier at softwaren dems har blitt betraktelig bedre. Huawei P40 har nok vassere kamera og ser egentlig ikke på mangel av Google Store/tjenester som et tap da dette fint kan lastes ned og installeres etterpå. Noe som vet noe? https://www.androidauthority.com/oppo-find-x2-pro-review-1092058/
 9. Kommer ikke P40 til å bli i sortimentet til Telenor eller Telia? Ser ICE har den på forhåndsbestilling alt.
 10. Supert! Takk for svar! Ser at den MSI hadde en U-prosessor. Men da trenger jeg kanskje ikke slenge 15 lapper på bordet heller
 11. Hei Jeg studere byplanlegging og tenkte å begynne med litt gratisprogrammer ala Sketcup-free og Esri-CityEngine. Jeg finner ikke helt ut av systemkravene for disse programmene men vet at vi skal bruke GIS og fullversjon av Sketcup etterhvert. Nå har jeg kun en Yoga940 med integrert grafikk. Og den sliter med disse programmene. Jeg har sett litt på denne: https://www.komplett.no/product/1149466/gaming/gaming-pc/baerbar/lenovo-legion-y540-156-fhd-144hz?gclid=CjwKCAiA6vXwBRBKEiwAYE7iS7aExwJM4dmJbYoXeRFEB-4XPJiPpBe3Am40pbDJgZmMnLg17DFVoRoC5K0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Og lurer på om det er bra nok? Har ikke greie på hvor mye 3D modellering og slikt krever. Eller er det nok å gå for 1660Ti kortet og spare litt penger? Eller er det markant forskjell på RTX2060 kortet? Kan nevne at jeg gjerne vil spille litt strategispill om jeg først går for en "gamer" pc. Så den må takle Total War spill, Frostpunk, CitySkyline osv. Eller er det bedre å gå for en "content-creator" pc enn en "gamer" pc. Ala MSI https://www.komplett.no/product/1135667/gaming/gaming-pc/baerbar/msi-prestige-15-156-full-hd Hører gjerne fra dere folkens!
×
×
 • Create New...