Jump to content

Desses

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Desses

 • Birthday 03/31/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei cveastad, Det ble bare rot med Elcare/Inforcare/Workshop - for et håpløst selskap! Alle som kan unngå service på stor TV hvor leverandør bruker dette selskapet på service bør for all del unngå det. Skrekkelig opplevelse! Den lokale Elkjøp butikken ble min redning. De brettet opp armene og kom på døra og hentet TV-en min, sørget for transport (på deres ansvar) til reparatør og hadde med seg en mindre låne TV som vi kunne bruke den tiden reparasjonen tok. Dessverre bruker de fortsatt Elacare/Inforcare/Workshop som reparatør. Da jeg fikk TV'en tilbake fra reparasjon etter en månede så var kun et av to problemer løst. Den innebygde Google Chrome Casten fungerte fortsatt ikke. Orket ikke nok en ny runde med dette, da det tross alt hadde tatt et år å får første service, og dette skjønte lokalbutikken min, så vi kom til en enighet at jeg fikk en selvstendig Google Chromecast som jeg kunne plugge inn i TV'en isteden. Nå funker det flott. I ettertid har derimot Elcare/Inforcare/Workshop trakasserte meg med regninger, purringer, inkasso og spam av emailer for at jeg visstnok skulle betale 500,- kroner for en pappeske jeg aldri har brukt, og som produsent i email har bekreftet til Elcare/Inforcare/Workshop og meg at de skal dekke dersom det skulle bli nødvendig (da TV'en var under ett år). Håpløs mølle å komme ut av. Ser ut som trakasseringen stoppet etter en serie med harde emailer i retur. Dette selskapet drives på en katastrofal måte, minner om en bakgårdsbedrift, styrt av A- eller B-gjengen. Krysser fingrene for at det ikke blir mer problemer. Beklager dystre utsikter for din reparasjon. Anbefaler deg å snakke med din lokale butikk, resten har jeg lite tro på.
 2. Takk for tips Smaskifa, jeg trøbbler fortsatt med denne saken. Elkjøp jobber fortsatt med å eskalere saken internt. Snakket med tre forskjellige personer de siste ukene og alle sier denne TV'en ikke skal sendes inn til reparasjon. Den skal enten repareres hjemme eller så skal noen komme til meg og pakke den/ta den med seg. Det er ikke noe jeg skal gjøre. Fikk derimot beskjed fra Bring her om dagen om at en ny tom pappeske var på vei fra Elcare. Den fikk jeg heldigvis stoppet. Frykter at saken hos Elkjøp bare går i ring og det ikke kommer noe mer ut av det....annet enn nye tomme pappesker.. Får vurdere heving nå, dette begynner å bli tragisk. OscarMike1; Enig. Problemet her er også å få TV'en til butikk. Kan som sagt kanskje gå sammen et par karer og bære den inn i en stor maxi-taxi, sitte i midtgangen og holde den mens vi ber sjåføren kjøre svært pent til Elkjøp butikken. Det blir nok derimot en dyr seanse, og noe jeg ser på som en konflikt med det theNiceOne var behjelpelig med å kopierte inn i tråden fra Forbrukerkjøpsloven ang. avhjelp.
 3. Mr D; Ja, det var kanskje ikke fra esken, men fra bordet. Spiller vel ikke så stor rolle, uansett det er en stor utfordring å få en 65" TV med 5-6mm tykk (myk/ømfintlig) skjerm opp fra horisontal til vertikal stilling, samt bære den. Det var det som var poenget.. MrMarbles; hadde det vært mulig å frakte denne TV'en i en bil så hadde vi nok gjort det. Derfor jeg sier at jeg ikke anbefaler noen å kjøpe en større TV en de kan frakte selv. theNiceOne; svært godt poeng. Dette skal jeg notere meg, da det er helt opplagt, som du sier, at dette bryter med lovverket. Til info så har jeg i dag fått emballasje tilsendt. Fikk kun en generell melding om at emballasje var lastet opp til fraktselskap fra Elcare Nordic AS, og det to minutter før det ringte på døren (!) Flaks jeg var hjemme for å hente noe. Uansett, til poenget, esken kom skadet, og innholdet som er tiltenkt å beskytte en 65" OLED TV med 5-6mm tykke skjerm som så vidt tåler fingerpress, er noe enkel bobleplast(!) Dette kan jo overhodet ikke være forsvarlig? Denne TV'en vil jo bli skadet ved første håndtering. Har disse selskapene i det hele tatt et snev av forståelse av hva det er som skal fraktes?!? Da er det i gang med ny runde med kommunikasjon... Vurderer snart å kjøpe ny TV, og kanskje er det det som er forretningsidéen med denne servicen? (Det blir riktignok ikke en Phillips TV på Elkjøp..) Update 14:45; hadde en prat med Elkjøp ang. forbrukerkjøpsloven og mottatt emballasje, og fikk overraskende god support av en ung dame der som virket dyktig og løsningsorientert. Hun skulle eskalere saken til et team som kun jobbet med slike ting i Elkjøp, og var for øvrig helt enig at slike store varer ikke ble sendt inn på service og helle rikke skulle det. Krysser fingrene for at de kan komme frem til en hjemmeservice løsning.
 4. Vet ikke om du jobber i Phillips og har tilgang til nyere instrukser enn det jeg har Mr.D, men vi har nå i hvertfall valgt å følge instruksjonene til Phillips som fulgte med tv'en og der står det spesifikt hvordan vi skal montere TV og lydplanken til TV. Den skal legges flatt, påmonteres lydplanke (som også er foten på denne tv'en) og så reises til vertikal stilling. Dette fremkommer ganske tydelig. Korriger gjerne om vi har utdaterte instrukser fra Phillips og du sitter på noe nyere. TV en er 9-10 måneder gammel, så det kan vel være en teoretisk sjanse for at det har skjedd noe på den fronten. Fikk beskjed fra både Elkjøp og Phillips at det var en risiko for at jeg fikk universal emballasje tilsendt. Skal de ha den feilsendte emballasjen tilbake igjen blir det vel enda mer logistikk... Det er forøvrig ikke alle som har plass til å lagre original emballasje, da den for en slik stor tv er på størrelse med en gjennomsnittlig leilighet i Oslo.. Mulig de store kjedene bruker samme service apparat/metode, i så fall vil jeg vel bare si at mangelen på proporsjonal service er større en først fryktet..
 5. Ja, kan kanskje virke slik. Håpløst nivå. Nå får vi tilsendt emballasje, som jeg er helt sikker på ikke kommer til å passe denne TV'en med lydplanke, så blir det noen nye runder med telefoner og styr, en tur på avfallstasjonen med den feilsendte emballasjen, osv. Har snart brukt flere kroner i form av timer enn det ville kostet å kjøpe en ny TV med dagens priser. Anbefaler ingen å kjøpe en større Tv en det man selv kan frakte i en bil. Service apparatet er ikke laget/dimmensjonert for slike store TV'er og alt arbeid/risiko faller på deg som kjøper. Elendig håndtering fra produsent, butikk og service verksted. Styr unna. Har forøvrig, de siste 5-6 årene, kun hatt negative erfaringer med Elkjøp, og så og si kun positive erfaringer med Power. Mulig saken hadde vært annerledes hadde vi kjøpt TV der. Var tidligere fornøyd med Elkjøp, men de har endret seg dramatisk til det verre over de siste årene.
 6. Antar den var ment til meg Agentspoon; Elkjøp butikkene håndterer ikke servicen, de bare rekvirerer InfoCare. Det er ikke lenger mulig å ringe en Elkjøp butikk, da må du ringe privat nummeret til en av de som jobber der (ja, jeg vet, det er relativt utrolig...) Så for å ikke ha måttet kjøre 10-15 turer til butikken for å snakke med en "14 åring", har jeg heller ringt Elkjøp på telefon og snakket med en "14 åring" der. Dette virker ganske håpløst. Jeg skal ikke inn i en Elkjøp butikk igjen, ei heller kjøpe noe med en Phillips logo på. Har nå sendt InfoCare en email og sagt jeg kan få noen til å hjelpe meg pakke dette ned, men at jeg skal stå ansvarlig for transport risiko kommer ikke på tale. Det kan noen ganger virke som jeg er den første i landet med en relativt stor tv som trenger service....
 7. Mr D; det var nok jeg som hadde et snev av splittet personlighet her dessverre Korrigert nå subject nå. Zanta; godt det finnes gode erfaringer også. Men så er det også litt forskjell på en laptop og en 65" TV med noen få mm tykk skjerm ift. forsendelse. Jeg antar at verkstedet håndterer ting slik de skal, de er (forhåpentligvis) godkjent av produsent. Det jeg er bekymret for er logistikk og pakking hos verksted/partnere, og transporten i seg selv. Mr D; blir ikke også TV'er mer og med modulbasert over tid? Dvs., om f.eks. en lydutgang ikke fungerer så kan man bytte "lydkortet" om diagnose software/test viser at problemet ligger der? Nå som TV'en ikke lenger er et analogt printkort men derimot en moderne PC, har den også mulighet til å gjøre en god del selvdiagnose, om produsent har tatt seg tiden til å utvikle dette. Det er vel som alt annet, lite blir reparert og det meste av reparasjon er vel i praksis bytte av deler.. Poenget er vel da at en del reperasjoner kan bli utført hjemme hos kunde.
 8. Takk for raske svar. Jeg tenkte også som deg zanta, at dette høres merkelig ut. Men etter å ha snakket med alle tre parter her så kan jeg ikke forstå annet enn at dette ikke er praksis lenger? Phillips sa først de kunne bestille hjemmeservice, noe de senere gikk de tilbake på, Elkjøp sa de ikke kunne bestille hjemmeservice og at kun produsenter kunne dette, og InfoCare har vel sagt både det ene og det andre, litt avhengig av hvem jeg snakker meg. Jeg mener da at det ikke eksisterer en service tilrettelagt for disse produktene. Dette kan umulig være smart over tid, verken for forbruker eller produsent. Skremmende å høre dine erfaringer AndersT2. Jeg er også redd for å få tilbake en TV i dårligere stand. Dette er overhodet ikke et produkt som egner seg for transport. Vi får heller ingen erstatnings tv i mellomtiden, dette må vi eventuelt ta opp med Elkjøp var beskjeden - så da ryker det vel fort noen dager med kommunikasjon der. Vi er avhengig av TV med små barn.. Kan ikke forstå at et slikt service nivå klarer å overleve. Kjøpte i utgangspunktet en LG 65" OLED C9, men da Elkjøp ikke klarte levere fikk vi en Philips 65" OLED 934/12 i stedet. Mulig dette var et dumt bytte med tanke den servicen vi nå ser... Edit: Forsøkte nå å ringe nummeret du postet zanta; og det var til Infocare Workshop...
 9. Har dessverre gått i fellen å kjøpe en Panasonic 65" OLED TV som har fått problemer med lyd og Chromecast. TV-en er godt under 1 år gammel. Elkjøp henviser først til produsent, som spør en hel del amatør spørsmål i samme gate som "svenske knappen" service for så å henvise tilbake til Elkjøp med den overraskende konklusjonen at den må repareres (!). Etter litt protest fra Elkjøp, som mener dette er noe produsent (Phillips) bør håndterere, rekvirerer Elkjøp service fra Infocare Workshop. Dette service senteret mener at vi skal demontere TV fra vegg, pakke den ned og sende den inn til dem. En stor 65” TV med en syltynn OLED skjerm. Denne tok det tre voksne mennesker bare å få fra horisontal i esken til vertikal stilling. I tillegg tar Infocare Workshop ikke ansvar for forsendelsen dersom den skulle bli skadet i transport. Dette virker veldig urimelig. Forespurte derfor hjemme service, men det ble jeg fortalt av Elkjøp at kun produsent kunne utføre, så da kontaktet vi produsent som sier at «det skal de ordne». Vi blir igjen henvist til Infocare Workshop, men med de samme instrukser som tidligere (sende TV til reparasjon). Etter noen purringer til Phillips bestiller de til slutt hjemme service. Etter noen flere dager får jeg svare fra Infocare Workshop at de ikke utfører hjemme service. Noe Phillips etter hvert også bekrefte. For et surr. Når man produserer et produkt av denne størrelse og med en slik skjørhet, må man også sørge for å levere ett support og service apparat som star i proporsjon med produktet. Det opplever vi ikke at er tilfellet her. Spørsmålet er; hva gjør folk når det oppstår problemer med såpass svære TV’er med en slik skjørhet? Godtar folk at man selv skal pakke ned TV’en med hjelp fra kjente og kjære, for så å ta på seg risikoen for transporten?
×
×
 • Create New...