Gå til innhold

Conda86

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Conda86

  1. Awareness of Microsoft 365 temporary feature adjustments

    Major update: Announcement started

    Applied To:

    As a part of our commitment to customers and Microsoft cloud services continuity during these unprecedented times, we're making temporary adjustments to select capabilities within Microsoft 365.

    Last week, we shared details about adjustments in Microsoft Teams, such as how often we check for presence, the interval in which we show when the other party is typing, and reduced video resolution.

    We are sharing a few other temporary changes you can expect.

    OneNote:

    • OneNote in Teams will be read-only for commercial tenants, excluding EDU. Users can go to OneNote for the web for editing.

    • Download size and sync frequency of file attachments has been changed.

    • You can find details on these and other OneNote related updates as http://aka.ms/notesupdates.

    SharePoint:

    • We are rescheduling specific backend operations to regional evening and weekend business hours. Impacted capabilities include migration, DLP and delays in file management after uploading a new file, video or image.

    • Reduced video resolution for playback videos.

    Stream:

    • People timeline has been disabled for newly uploaded videos. Pre-existing videos will not be impacted.

    • Meeting recording video resolution adjusted to 720p

    We will continue to monitor our Microsoft 365 services on an ongoing basis and share any further updates here.

  2. Takk for tilbakemeldingene. :-) I neste artikkel ? og oppsummering ? kommer jeg til å skrive om hva Chromebooken egner seg til og hva den egner seg ikke til. Det er helt klart et produkt som har mye for seg, men til sitt bruk ? og litt av hensikten med denne serien var da også å få frem hva som er styrkene og svakhetene med produktet.

     

    Meget interresant for min del opp mot feks Citrix løsninger. Kjøpte selv en Chromebook for å teste når jeg så denne serien. Men det er mer interresant målt opp mot en valig PC i billig segmentet enn dyr MAC. Kanskje det også kan komme etterhvert? Om det dukker opp mulighet for dockingstasjon med 2-skjermsløsning (hvor begge skjermene er eksterne) hadde også hjulpet veldig mye!

  3.  

     

    Helt riktig. Veldig mange tenker sånn. Men det er også et av de største problemene til Android. Det er et helvete for utviklere med den type fragmentering.

     

     

    Når man driver med software er dette den verste situasjonen man kan være i. Noe av det viktigste som finnes er rask og god feedback fra ekte brukere på det man lager. Sånn det er nå er det bare early adopters som får nyeste versjon av Android, og de er helt ubrukelige å basere seg på fordi de ikke er representative. 

    Android brukere generelt sin største utfordring er jeg enig med deg i at er versjons oppdateringene. Dette har Apple løst ved å fjerne all valgfrihet og valgmulighet. Mulig Android/Google kunne gjort dette bedre ved å sette visse restriksjoner. Kanskje det kommer :)

  4. Det er mye bra med denne telefonen, men dessverre har de tatt bort det som var bra med S5. Den mangler både minnekort og mulighet for batteribytte. Den er ikke lenger vanntett og den har fått mindre batteri enn forgjengeren. Det betyr at alle nyvinningene som er strømgjerrige blir spist opp av mindre batteri som gjør at batterilevetiden trolig er ganske lik. De burde hatt støtte for minnekort og bytte av batteri, laget den vanntett og satt inn 3200mah batteri. Da hadde dette uten tvil vært min neste telefon!

    • Liker 1
  5.  

     

    I utganspunktet så er det to modellar som ein kan velge mellom når det gjeld å organisere taxinæringa.

    Alternativ 1) Frislepp der alle som vil kan kjøyre og ta betalt.

    Fordelen her er at vi får mange bilar på vegane som kan ta på passasjerar og at prisane går ned pga stor konkurranse. Ulempen er at det kun vil være tilgjengelige drosjer til ein fornuftig pris i områder og på tidspunkt der det er mange kunder.

     

    Alternativ 2) Krav om drosjeløyve som gir rettigheiter og forpliktelser. Fordelen her er at du sikrer eit taxitilbud gjennom heile døgnet, og at tilbudet også er tilpassa den delen av befolkninga som har spesielle behov. Ulempen er at tjenesten jamnt over blir dyrare å bruke.

    Kunne ikke vært mer enig med deg. Enten må du frislippe drosjemarkedet helt eller bevare en regulering, helst strengere en det vi har i dag for å unngå det surret vi har i Oslo med useriøse aktører.

     

    Jeg lener meg like mye begge veier, men man kan altså ikke få det i pose og sekk slik b.la FrP og mange andre politiske partier vil ha det til som knapt har noen gjennomtenkt drosjepolitikk eller strategi.

    Kunne ikke vært mer uenig. Taxiernering slik vi kjenner det i dag bør bestå slik de består. Men det må kunne effektiviseres og regelverket bør løses litt på slik at tjenester som uber og andre like seriøse aktører har mulighet til å slippe inn. på den måten bevares tilbudet mens prisen går ned. Altså en VinnVinn situasjon.

    • Liker 1
  6. Det er feil at man bare kan speile skjermen på PC via Chrome på chromecast. Man kan speiel hele maskinen direkte fra "koble til en ekstra skjerm" menyen. Virker som om Chromecast benytter seg av miracast teknologien her.

     

    Når det gjelder at dere skriver Apple TV er bedre en Chromecast så må det være en skrivefeil? Det finnes jo et hav av flere muligheter på Chromecast i tillegg til at den kan gjøre alt Apple TV kan. hvordan kan Apple TV da være bedre? Dersom dere mener feks det er fordi "det fungerer ikke alltid på min LG, men Samsung og Sony går det bra på. Så kan dere si det samme om Apple TV. Det fungerer aldri på min Sasmung og Sony, men iPhone går det alltid bra på. Man kan ikke straffe en enhet fordi den velger å støtte flere produkter og merker!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...