Jump to content

Conda86

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Conda86

 1. Det så da vitterlig ut som en Micro-USB kontakt og ikke mini?
 2. Tenk å få byttet ut samtlige kontakter med USB-C. Skjermkabel, strømkabel osv... Da hadde man sluppet å legge 4-5 overganger i alle møterom og bare hatt 1 kabel overalt
 3. Spennende artikkel selv om den nå er gammel. Når kommer neste som det ble lovet?
 4. Oppgraderer telefon på dagen når dette kommer til Norge!
 5. Hva er porten på bildet ved siden av microusb porten? Ser nesten ut som en fullsize USB port på Note 5?
 6. Det er like stor forskjelle "ned" til i6 som "opp" til i6+. Så det er like gode grunner uansett hvilken av dem man sammenligner mot.
 7. Meget interresant for min del opp mot feks Citrix løsninger. Kjøpte selv en Chromebook for å teste når jeg så denne serien. Men det er mer interresant målt opp mot en valig PC i billig segmentet enn dyr MAC. Kanskje det også kan komme etterhvert? Om det dukker opp mulighet for dockingstasjon med 2-skjermsløsning (hvor begge skjermene er eksterne) hadde også hjulpet veldig mye!
 8. Håper virkelig det kommer en mobilbetalingløsning til Norge snart som fungerer uavhengig av operatør og via NFC med vanlige kort!
 9. Når man driver med software er dette den verste situasjonen man kan være i. Noe av det viktigste som finnes er rask og god feedback fra ekte brukere på det man lager. Sånn det er nå er det bare early adopters som får nyeste versjon av Android, og de er helt ubrukelige å basere seg på fordi de ikke er representative. Android brukere generelt sin største utfordring er jeg enig med deg i at er versjons oppdateringene. Dette har Apple løst ved å fjerne all valgfrihet og valgmulighet. Mulig Android/Google kunne gjort dette bedre ved å sette visse restriksjoner. Kanskje det kommer
 10. Dette vil jo eliminere behovet for brøyting av veien. Varmekabler i alle veier med selvforsynt strøm fra solcellepaneler? Nå snakker vi muligheter
 11. Både S4 og S4 Active har hatt oppdateringen Lenge. Så denne saken virker veldig rar?
 12. Står jo i artikkelen at de skal rulles ut 2 uker etter lansering.
 13. Hva med at bare netflix kan få alt innhold som finnes der ute, så betaler jeg gladelig 3-400 per mnd for abonnement!
 14. Kanskje det hadde gått fortere dersom det ikke var simkort avhengig og heller ikke operatør avhengig?
 15. Det er mye bra med denne telefonen, men dessverre har de tatt bort det som var bra med S5. Den mangler både minnekort og mulighet for batteribytte. Den er ikke lenger vanntett og den har fått mindre batteri enn forgjengeren. Det betyr at alle nyvinningene som er strømgjerrige blir spist opp av mindre batteri som gjør at batterilevetiden trolig er ganske lik. De burde hatt støtte for minnekort og bytte av batteri, laget den vanntett og satt inn 3200mah batteri. Da hadde dette uten tvil vært min neste telefon!
 16. Hadde tatt det i bruk umiddelbart hadde det bare vært tilgjengelig.
 17. Kunne ikke vært mer enig med deg. Enten må du frislippe drosjemarkedet helt eller bevare en regulering, helst strengere en det vi har i dag for å unngå det surret vi har i Oslo med useriøse aktører. Jeg lener meg like mye begge veier, men man kan altså ikke få det i pose og sekk slik b.la FrP og mange andre politiske partier vil ha det til som knapt har noen gjennomtenkt drosjepolitikk eller strategi. Kunne ikke vært mer uenig. Taxiernering slik vi kjenner det i dag bør bestå slik de består. Men det må kunne effektiviseres og regelverket bør løses litt på slik at tjenester som uber og andre like seriøse aktører har mulighet til å slippe inn. på den måten bevares tilbudet mens prisen går ned. Altså en VinnVinn situasjon.
 18. I tabellen står det 7,77 millioner mobiltelefoner, hva er rett? Det er i kroner og det står vel strengt tatt 7,77 milliarder.
 19. Kan ikke tek.no ta en telefon til IFPI Norge og høre hva de tenker om denne uttalelsen nå? Gjør det, gjør det!
 20. Synes faktisk snipping tool er bedre enn å bruke print screen faktisk. Eneste fordelen print screen har er at den kan ta bilde av menyer som forsvinner dersom man klikker på noe annet. Ellers når man snipping tool også ved "hurtigmenyer" ved å bruke søkefunksjonen
 21. jeg håper virkelig disse/andre typer slike briller kommer i forbruker versjon snart. Sammen med en "mølle" man står på som man kan bevege seg i uten å falle av. Dette vil gjøre opplevelsen bortimot realistik, samt tenk på treningsmulighetene man får av å spille Gamerne blir de nye OL utøverne
 22. Det er feil at man bare kan speile skjermen på PC via Chrome på chromecast. Man kan speiel hele maskinen direkte fra "koble til en ekstra skjerm" menyen. Virker som om Chromecast benytter seg av miracast teknologien her. Når det gjelder at dere skriver Apple TV er bedre en Chromecast så må det være en skrivefeil? Det finnes jo et hav av flere muligheter på Chromecast i tillegg til at den kan gjøre alt Apple TV kan. hvordan kan Apple TV da være bedre? Dersom dere mener feks det er fordi "det fungerer ikke alltid på min LG, men Samsung og Sony går det bra på. Så kan dere si det samme om Apple TV. Det fungerer aldri på min Sasmung og Sony, men iPhone går det alltid bra på. Man kan ikke straffe en enhet fordi den velger å støtte flere produkter og merker!
 23. DVI støtter større oppløsning en 1920x1080 bare sånn det er sagt! DVI-D standarden.
 24. Windows 8.1 er langt fra det dårligste OS`et til Microsoft. Dersom man ser bort fra Metro menyen/appene er det faktisk det beste OS`et til Microsoft. Det er lynsraskt og responsivt og fungerer utmerket til Touch (sammenlignet bare med de forrige Windows versjonene). Det er helt fantastisk hvor mye raskere det er en forrige OS. Det tar under 10 sekunder fra maskinen slås på til man er inne på feks tek.no.
×
×
 • Create New...