Jump to content

Cappoile

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cappoile

 1. Så jeg fikk disse smertene i går i to tiden, har hatt dette før men da varte det vanligvis bare ett få timer og nå føles det litt annerledes. Har smerte i nedre delen av magen og den er i midten. Den stinger og noen gang går smertene i bølger. Gjør vondt når jeg rører meg, legger meg og hoster. Avføring is a no go og av og til er jeg kvalm. Vet ikke om jeg har feber, trur ikke det også har jeg laktoseintoleranse, men da får jeg vanligvis bare løs mage. Skulle gjerne gått til legevakten men kommer meg ikke dit akkurat nå. Noen som kanskje har noen tips om hva jeg kan gjøre? Sikkert litt vanskelig fra internettet å vite hva det er, men jeg får nå bare prøve. Takk for svar.
 2. Kan være en god mulighet, pc'en var kanskje tre år da den glapp. Så ingen måte å fikse den på uten å betale for reparasjon?
 3. Har hatt dette problemet for en ganske lang stund nå, og siden da har jeg fått ny pc. Men jeg har denne pc'en, Lenovo thinkpad l440 og jeg får IKKE tatt opp lys styrken på den. Merk at, jeg kan ikke se noe som helst på skjermen og jeg kan bare se ett lite glimt av profilbildet. Jeg har prøvd Fn+home, også har jeg prøvd de knappene på skjermen som man justere lys styrken, men ingenting skjer. Kommer ikke til å ta den til reparasjon. Kommer meg inn på den, men det nytter jo ikke når jeg ikke kan se. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Ville gjerne ha fått bildene mine fra pc'en tilbake. Takk for svar.
 4. Jeg våknet opp for ca en halvtime siden med en skarp smerte i nakken, det gjør så vondt når jeg snur hodet mitt til venstre eller oppover. Hva skal jeg gjøre??
 5. Hei jeg bare lurer på hva ett følgebrev er? Skal søke på en jobb, og det står "For å søke er 1 følgebrev nødvendig", CV'en er grei, den har jeg allerede lagt frem. Det står ikke noe om arbeidssøknad, så er det det samme da? Hadde vært fint med en forklaring Takk for svar!
 6. Hva med at jeg liker å spørre folk som vet, isteden for å bare søke det opp?
 7. Hvor mye er tollen på klær idag? Er det inkludert frakt? Føl fri til å flytte tråd hvis ikke korrekt. - Takk for svar.
 8. Jeg kan se tanken bak dette, men er jo ikke så veldig smart. Hvem vet om dyret kunne klart seg der ute alene, spesielt hvis den er avlet/født i fangenskap og aldri vært ute. Det er mange ting som skal til, å jeg selv ville ikke gjort det grunnet ukjente tilstendigheter.
 9. Hørtes ut som en morsom kombinasjon, skal prøves.
 10. Haha jeg er med deg! Er bare litt godt å høre hva andre synes også, ikke at jeg blir påvirket av det, men er vell bare tanken av å høre hva andre mener. Jeg liker for eksempel rå spagetti og sirup, litt rart, men er overraskende godt.
 11. Jeg tenkte å lage med Stekt kylling i pita brød med rød paprika og lurer på om Kylling og mais passer sammen?
 12. Hehe jeg fant no en hvertfall, fin butikk ved siden av smart hotel, parkgaten ja.
 13. Hei, er det noen som vet om det er noen plasser i Tromsø hvor de selger vinylplater? Takk for svar!
 14. Cappoile

  Mikromat?

  Hey, så jeg nettopp flyttet inn i en ny hybel og for nå så har jeg bare en mikrobølgeovn her. Noen s har mikrobølgeovn mat oppskrifter?
 15. Cappoile

  Flyttemelding

  Jeg skal begynne på en skole i Tromsø til høsten og da må jeg sende flyttemelding til "dem", men jeg har ingen anelse noe. Her er en melding æ fikk fra tromsfylke: "Du har i søknad om videregående opplæring i Troms varslet ettersending av flyttemelding. Vi minner om at flyttemeldingen må være mottatt av Troms fylkeskommune senest 25. juni." Så jeg trenger å vite alt om flytte melding. Hvem skal jeg sende det til? Er det ett skjema? Btw: visste ikke hvilket "topic" jeg skulle legge denne i. Takker for svar
 16. Har alt prøvd det. Nytt informasjon: når det er litt mørkt i rommet så kan jeg se at det er noe som skjer på skjermen, som om lysstyrken er helt av(den er ikke det). Også glemte jeg å si at jeg hadde et virus på pc'en, det har vært der så lenge nå at jeg glemte helt av det.
 17. Hei har hatt feil på pc'en min i ett par måneder nå. Den slo seg av plutselig med svart skjerm og alt. Det er en maskin jeg kjøpte fra skolen i 2015. Jeg trur den hadde veldig lite GB når den slo seg av, jeg hadde tidligere installert ett PC spill på den. Men ja, lyset på av knappen viser grønt og jeg kan høre den slå seg på, men ingentinng kommer på skjermen. Har prøvd å ta ut batteriet, ladde den, la den gå tom for strøm osv... Kan noen hjelpe meg?
 18. 5/10 selvførgelig alle har sin smak ?
 19. "Someone told me love was only in the movies it doesn't exist in real life these days" hvilken sang er det fra? Finner ikke den ved å søke på nett. Edit: glem dt, fant ut.
 20. Someone told me love was only in the movies it doesn't exist in real life these days" hvilken sang er det fra? Finner ikke den ved å søke på nett. Takk for hjelp!
 21. Cappoile

  Nav brev retur

  Anbefaler deg å levere det i skranken og be om en kvittering at du har levert sånn at du har ditt på det tørre. Har selv opplevd at ting blir borte på veien.. du kan også levere det i postkassen som er inne på NAV eller pr vanlig brev på posten Ok takk skal du ha!!
×
×
 • Create New...