Jump to content

Cappoile

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Så jeg fikk disse smertene i går i to tiden, har hatt dette før men da varte det vanligvis bare ett få timer og nå føles det litt annerledes. Har smerte i nedre delen av magen og den er i midten. Den stinger og noen gang går smertene i bølger. Gjør vondt når jeg rører meg, legger meg og hoster. Avføring is a no go og av og til er jeg kvalm. Vet ikke om jeg har feber, trur ikke det også har jeg laktoseintoleranse, men da får jeg vanligvis bare løs mage. Skulle gjerne gått til legevakten men kommer meg ikke dit akkurat nå. Noen som kanskje har noen tips om hva jeg kan gjøre? Sikkert litt vanskelig fra internettet å vite hva det er, men jeg får nå bare prøve. Takk for svar.
 2. Kan være en god mulighet, pc'en var kanskje tre år da den glapp. Så ingen måte å fikse den på uten å betale for reparasjon?
 3. Har hatt dette problemet for en ganske lang stund nå, og siden da har jeg fått ny pc. Men jeg har denne pc'en, Lenovo thinkpad l440 og jeg får IKKE tatt opp lys styrken på den. Merk at, jeg kan ikke se noe som helst på skjermen og jeg kan bare se ett lite glimt av profilbildet. Jeg har prøvd Fn+home, også har jeg prøvd de knappene på skjermen som man justere lys styrken, men ingenting skjer. Kommer ikke til å ta den til reparasjon. Kommer meg inn på den, men det nytter jo ikke når jeg ikke kan se. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Ville gjerne ha fått bildene mine fra pc'en tilbake. Takk for svar.
 4. Jeg våknet opp for ca en halvtime siden med en skarp smerte i nakken, det gjør så vondt når jeg snur hodet mitt til venstre eller oppover. Hva skal jeg gjøre??
 5. Hei jeg bare lurer på hva ett følgebrev er? Skal søke på en jobb, og det står "For å søke er 1 følgebrev nødvendig", CV'en er grei, den har jeg allerede lagt frem. Det står ikke noe om arbeidssøknad, så er det det samme da? Hadde vært fint med en forklaring Takk for svar!
 6. Hva med at jeg liker å spørre folk som vet, isteden for å bare søke det opp?
 7. Hvor mye er tollen på klær idag? Er det inkludert frakt? Føl fri til å flytte tråd hvis ikke korrekt. - Takk for svar.
 8. Jeg kan se tanken bak dette, men er jo ikke så veldig smart. Hvem vet om dyret kunne klart seg der ute alene, spesielt hvis den er avlet/født i fangenskap og aldri vært ute. Det er mange ting som skal til, å jeg selv ville ikke gjort det grunnet ukjente tilstendigheter.
 9. Hørtes ut som en morsom kombinasjon, skal prøves.
 10. Haha jeg er med deg! Er bare litt godt å høre hva andre synes også, ikke at jeg blir påvirket av det, men er vell bare tanken av å høre hva andre mener. Jeg liker for eksempel rå spagetti og sirup, litt rart, men er overraskende godt.
 11. Jeg tenkte å lage med Stekt kylling i pita brød med rød paprika og lurer på om Kylling og mais passer sammen?
×
×
 • Create New...