Gå til innhold

Ezmeralda

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ezmeralda

  1. Ja, jålete, selvfikserte menn er ikke særlig lækkert, men igjen, nå finnes det fler kvinner enn menn (av hva jeg har opplevd ihvertfall) som liker å vise frem den veltrente kroppen sin.

    Kritiserer man dette får man slengt i trynet at "det er lov å være stolt over egen kropp", "Hun har jobbet mye for den kroppen, hvorfor skal hun ikke kunne vise den frem?", og de har forsåvidt rett. Hun har jobbet mye med den kroppen og er fornøyd med seg selv. Dette gjelder også menn. Og akkurat som at såkalte feite personer kan være "stolt av seg selv" kan tynne og godt trente mennesker være det samme.

    Så la nå soppene gå rundt som dem vil og finn deg viktigere ting å irritere deg over.

    • Liker 3
  2. Dårlig oppfølging av loggen i det siste, beklager dette. Skyldes mye skolearbeid og juleforberedelser, men selv om jeg ikke har ført logg vil det ikke si at jeg ikke har trent.

    Trente senest i dag, kort fortalt slo jeg min tidligere rekord på 3 kilometeren, ligger nå på 18.15.

     

    Blir lite med oppfølging på loggen gjennom jula og rett etter nyttår da jeg tar meg en tur til sydligere strøk, men når jeg kommer igang med skole etc. satser jeg på å komme igang med loggen også, forhåpentligvis med et nytt og oppdatert treningsprogram.

  3. damer som ikke har det oppmerksomhets behovet ved å legge ut lettkledde bilder og nye klær er vanskelige å finne.da er det omtrent bare darkness og tvillingsjel som blir igjen... og de over 40...

    Jeg har aldri lagt ut et eneste lettkledd bilde av meg selv, eller et bilde av meg i nye klær, på noen som helst form for sosiale medier. Det er ikke fordi jeg skammer meg over kroppen min, jeg syntes bare det blir for desperat og teit. Har profilbilde på Facebook, det holder for min del. Jeg er 18 btw. og kjenner mange jenter som vil si seg enige.

     

     

    Av det jeg har erfart er det kun de jentene som allerede vet at de har verdens diggeste kropp som legger ut bikinibilder og "dagens outfit".

  4. Jeg var masse i kirken som barn med både barneskole og barnehage. Foreldrene mine er ikke kristne, men de så ikke noe poeng i å holde meg utenfor. Jeg fikk selv velge hva jeg ville tro og har aldri blitt presset til å tro noe som helst.

    I dag er jeg langt ifra kristen og tror ikke på Gud, men jeg har både god forståelse og respekt ovenfor kristendommen og religion sånn generelt.

    La barna gå i kirken, det gjør dem ingenting.

    • Liker 2
  5. Har hatt Wacom tegnebrettet i snart et år nå og det har tidligere fungert helt supert. Nå i det siste derimot har det vært en del tull. På den ene pc'en min fungerer pennen, men den "hakker", altså umulig å tegne med. Dette skjedde etter jeg oppdaterte.

    På skolepc'en vil ikke brettet reagere når jeg bruker pennen, kun når jeg bruker fingrene. Er dette noe som kan fikses? Har tidligere vært sånn at jeg kan skru av og på "tuch" funksjonen, men det får jeg ikke til lenger.

     

    Takk på forhånd!

  6. Fredag 06.12.13

     

    5 minutter løping

     

    3x10 knebøy 35kg

     

    3x10 arm curl 10kg

     

    2x60 sekunder planke

     

    4x10 sit ups 25kg

     

    Søndag 08.12.13

     

    4 minutter løping (12,5 km/h)

     

    3x10 Arm extension 35kg

     

    5x10 sit ups 25kg

     

    4x10 knebøy 30kg

     

    120 sekunder planke

     

    Fikk ikke trent i dag og trolig ikke i morgen pga. feber. Begynner å trene igjen med en gang feberen gir seg.

  7. Mandag 02.12.13

     

    Fikk ikke ført treningsøkten men kort fortalt fokuserte jeg på kondisjon med en intervall økt.

     

    Tirsdag 03.12.13

     

    5 minutter løping

     

    4x10 knebøy 40kg

     

    Arm extension

    2x10 40kg

    2x10 35kg

     

    3x10 Arm Curl 15kg

     

    3x60 sekunder planke

     

    4x15 utfall 12kg

     

    3x7 sit ups 30kg

     

    3x15 Vertical traction 30kg

  8. Jeg hadde en kanin en gang, plutselig ble det ni.

    Har hatt en del dyr opp gjennom barndommen, kanin var ikke en av favorittene. De bæsjer over alt, biter og stikker av, men det finnes selvfølgelig unntak. Skal jeg nevne en gnager som er både sosial, renslig og snill må det være rotte. Bortsett fra bikkje og katt er rotta det beste dyret jeg har hatt. Er som en liten bikkje, kommer når man roper på den og digger oppmerksomhet.

  9. Gi henne noen shots med Tequila. Når hun ikke lenger klarer å gå selvstendig hvisker du et eller annet forførende i øret hennes.Det er samme hva du sier, hun er uansett på det stadiet der alt er morsomt.

    Et eksempel er "Vilh du verra med mejh hjem, så kan vi leke støvsugher? Du sugher, jegh ulher! hue hue hue". Eller du kan begynne å synge på "vil ha dig i mørket hos miiig".

    Vær kreativ!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...