Gå til innhold

Brynsj

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brynsj

  1. 4x4 skal jo utføres med ved at jeg har 3 minutter på 70% av maks puls, og 4 minutter der jeg ligger på 85-95% av maks puls.

     

    Første problemet her er jo at jeg bruker 60-90 sekunder på å få roet ned pulsen nok, noe som resulterer i at tiden jeg er i denne sonen blir kraftig nedjustert.

    Det du har gjort er riktig. Det at pulsen faller ned er en del av de 3 minuttene du slapper av så det er ikke noe problem. Viktig å bare holde seg igang også, fortsette å løpe/småjogge og ikke stoppe opp for å vente på at pulsen skal falle.

     

    Ellers er jo 4x4 noe av det som er mest pain i løpetrening har jeg erfart. (men også noe som gir kjappest resultater.)

     

    Lykke til!

  2. Hei

     

    Jeg og noen andre ringer rundt til bedrifter for å høre synspunktene deres på noe vi holder på med og per idag bruker vi et delt excel-ark til å loggføre hvem vi har ringt og hva de sa osv.

    Det som irriterer meg er at etterhvert blir excelarket veldig stort, rotete, ulike bokser osv. Generelt alt blir veldig rotete.

     

    Det jeg lurer på er om det finnes noen andre program eller noe fiks som gjør at excel blir veldig ryddig og enkelt å finne frem i igjen.

    Det er og ikke alle som er like flinke med pc så det må være enkelt å forstå seg på (sluttproduktet ihvertfall, jeg kan godt sitte å tweake og planlegge noen timer! Det er bare koselig det.)

     

     

  3. Har opplevd det samme! Acne lager de kuleste jeansene jeg vet om, men de har en tendens til å ryke akkurat der du viser. Utrolig irriterende.

     

    Rart om akkurat Acne skal ha så dårlig kvalitet. Noen tips for å unngå dette?

    Vet at Nudie sine jeans også ryker på samme sted, så det er ikke bare Acne.

  4.  

    På sidene til optikeren her står det priser for synstest og pris for linsetilpasning... for du må vel få målt størrelsen og krumningen på linsen?

     

    Jeg har litt ekstra med øyet ja, så får bare høre om hva det vil koste. :)

    Nå vet jeg ikke hvordan de måler størresle, men føler ikke at jeg har målt noe størrelse eller krumning på linsene noengang. Det eneste jeg har gjort er å se inn i en hvit stor kikkertlignende ting, også se på bokstaver på veggen.

     

    I tillegg har jeg bestilt linser på nettet en gang, og da var det bare en størrelse tilgjengelig på de linsene.

     

    Men igjen så kan det vel variere veldig fra person til person?

     

    Ihvertfall, det jeg prøver å si er at jeg synes linser er mye bedre enn briller og trives helt supert med det! Så selvom linser kanskje ikke fungerer for deg så anbefaler jeg deg absolutt å prøve.

     

    Lykke til! :)

  5.  

    Ja, det er jo bare å prøve igrunn. Det koster sånn 750 kr for tilpasning + prøvelinser?

    Tilpasning har jeg aldri hørt om tror jeg, og prøvelinser pleier å være gratis for min del.

     

    Du må nok ha en synstest siden styrke på briller og linser kan variere men tror ikke det er mer enn ca 500,-

     

    Det jeg har gjort er å ta en enkel synstest, også bare spurt om jeg kan få med meg forskjellige pakker. Alle optikerene jeg har vært innom har en haug med prøvepakker som de deler ut både her og der.

     

    Nå vet jeg ikke hvordan øynene dine er, men kan hende det blir dyrere visst det er snakk om både skjeve hornhinner, og andre øyesykdommer som gjør at det kreves en mer omfattende test?

  6. Det kommer jo helt ann på hvilke linser du bruker, men visst du stikker innom en optiker for prøvelinser er det jo fort gjort å finne ut om du liker linser, og få med deg noen forskjellige prøvepakker fra forskjellige merker.

    Selv er jeg kjempefornøyd med dailes total 1 så du kan jo prøve de. :)

  7. Jeg kjenner plenty av gutter som jobber og ikke drar på treningstudio og bøffer seg opp, men som har muskler kun fra arbeid og de er sterke som bare f...

     

    Er ikke snakk om hollywood cowboyer der, Da har du misforstått kraftig.

     

     

    Det er de rene, naturlige, sunne og flotte guttene som har jobba seg opp til muskler uten å ha hatt muskler som fokus overhodet, som er fint. De som aktivt går ut for å få muskler og klumpete armer, det er ikke tiltrekkende,, da blir gutten en jålebukk.

     

    Dere kan hate meg alt dere vil, det er det som er fakta, for meg.

    Så bra for deg! :)

     

    Det gir deg imidlertidig ikke rett, og gjør det ikke mindre gale at du er nedlatende og frekk mot andre.

  8. Ja, nå er jo han ganske pyntegutt da, han er ikke akkurat en røff mann for å si det sånn. Men han bygger tydeligvis ikke aktivt muskler men bare trener for å trene og få en grei kropp så det kan gå an. Men jeg liker mer mandig menn jeg da men..

     

     

    Overse argumenter ja, prøv å ha en hel tråd mot deg så kan du begynne å snakke..

    Hvor har du at han er ganske pyntegutt fra? For meg ser han veldig lik kroppsmessig ut slik som Frode.

     

    Bygger ikke aktivt muskler? Hadde jeg sett slik ut ved å bare rusle litt rundt på treningssenter, spise et vanlig sunt kosthold, og bære litt melkespann hadde jeg ikke gjort annet en å se meg i speilet for det hadde vært en drøm!!

     

    Du skriver side opp og side ned om at bolegutter med solbrun hud og trange klær er forkastelig, mens gutta fra farmen blir satt høyt oppe. Forskjellen på bildet av Reynolds og farmengjengen er at du har sett folkene på programmet farmen, som går ut på at de "sender" normale folk tilbake i tid for å se om de klarer å leve under vilkårene vi hadde før.

    Det du liker er tanken på hvordan noe har bygget muskler, ikke hvordan de ser ut i seg selv.

     

    Tror du de på farmen gikk rundt på gårder 3-4 år før de meldte seg på for å trene seg opp? Frode er jo tidligere fotballspiller og jobber nå som banksjef så han trasker sikkert rundt og mater kyr ja.

     

    http://www.smp.no/kultur/article8056323.ece

     

    Kan du tenke deg til hvorfor en hel tråd er imot deg?

     

    Edit: Kilde er gode greier!

     

     

  9. Antiperspiranten fra Clinique - Skin supplies for men funker veldig bra!

    Ellers kan du kanskje sjekke ut deoen fra Bulldog serien, men her har jeg overhodet ikke peiling. Sier det bare fordi bulldog slår meg som et slikt merke som tenker i slike naturlige baner så ikke kjøp på nettet uten å prøve.

  10. ryan-reynolds-after-blade-trinity-and-am

    Ser dette bedre ut da? Her har du ikke glinsende kropper og trange klær!

    Også som ++ liker jeg hva statistikken sier om disse arbeidsjernene du sikler etter sier:
    http://tidsskriftet.no/article/855835
    http://www.elogit.no/id/11862.0

    http://www.arbeidstilsynet.no/binfil/download2.php?tid=235205

    http://www.stami.no/arbeidsskader-og-arbeidsrelaterte-helseplager

    Lurer på om den hadde vært like stor disse mennemennnene hadde tatt seg en tur innom PROGym i ny og ne.

    • Liker 1
  11. Det er bare et par stk her som har forstått hva jeg mener. Resten her vil jeg tro enten har en personlig greie med meg siden vi har vært uenig før og kommer hit for å sutre, og de andre er folk som faktisk står foran speilet og prøver og pumpe seg opp for å se store og tøffe ut.

     

     

    Det er ikke noe å legge skjul på. Ja, trening er bra for helsa, men hei og hopp.... Når man veier protein og maten sin og er kjempebevisst på hva man spiser og aktivt bygger muskler, ja da er det for å gjøre inntrykk hos andre.

     

    Kan ikke komme med "det gir mer selvtillit for de som sliter med dårlig selvfølelse og bla bla bla"... Den blir for tynn.

     

    Det stemmer til en vis grense, men hvorfor akkurat muskelbygging tro?? Hvorfor ikke jogging eller svømming osv? Ja... jeg tror nok jeg vet hvorfor gitt.

    Hvorfor kan vi ikke komme med at det gir mer selvtillit for de som sliter med dårlig selvfølelse og bla bla bla. Du mener altså at eneste grunnen til at folk driver med styrketrening er for å gjøre inntrykk hos andre?

     

    Og til det siste visst jeg tolker spørsmålet riktig:

    "Hvorfor er det bare muskelbygging som gir bedre selvtillit osv, og ikke jogging eller svømming?"

    All trening hjelper, hvem har sagt at jogging eller svømming ikke gir bedre selvtillit? Såklart det gir bedre selvtillit med andre former for trening enn styrketrening! Forskjellen mener jeg er at i styrketrening er det:

    1. Mye mer merkbar forandring både på kropp og faktisk relativ, maksimal, eksplosiv eller utholdene styrke.

    2. Det er mye mer fristende å være inne, ihvertfall i disse kalde månedene

    3. Det er mye mer tilgjengelig enn svømmebasseng

    4. Av de som er på treningssenter, er så og si alle der fordi de ihvertfall tror de trener og det hjelper på kroppsbilde. Så da slipper man å løpe rundt i byer eller tettsteder med masse folk som ikke er der du løper for å trene.

     

    Tolkning #2 "Hvorfor er det bare muskelbygging som står og speiler seg, veier mat, og skryter av proteiner?"

    Fordi det er der det er naturlig. En som driver med styrketrening har mye mer merkbar forandring i kroppsstruktur enn en løper. En løper trenger aldri å være innom et treningssenter engang. Men når joggeren har gått ned 5-10kg på grunn av trening tror du ikke han/hun står og digger seg selv i speilet hjemme? Tror du ikke svømmeren som ser forbedring stopper og digger seg selv litt når han/hun kommer ut av dusjen?

     

    Proteiner hjelper på muskelvekst og for å forebygge tap av muskler så det er ikke like aktuelt for en løper å tilberede kylling etter kylling selv om en løper har strengt kosthold også!

    For ikke å snakke om svømmere! Et kjapt søk på "Lavrans Solli" og du ser at det er et strengt kosthold hos den gutten.

     

    Kan ikke komme med "at de bare gjør de for å gjøre inntrykk!"

    Orienter deg utenfor nesetippen din så skjønner du at svømmere og løpere ikke er like mye på PROGym fordi de ikke er hensiktsmessig!

  12. Jeg sier det jeg mener og jeg trenger ikke ta meg sammen men fint for deg at du tror du er autoritær nok til å føle deg berettiget til å si det da. Jeg respekter mennesker selvom jeg ikke syns det er noe pent.

     

     

    Da skal ingen her få lov til å si at de syns noe er ulekkert da. For da respekterer de ikke mennesker og de må ta seg sammen.

     

    Når får faen meg gi dere.

    Vi diskuterer jo nå gjør vi ikke det?? Diskusjonsforum.

    Jo, det er nettopp det du gjør! At du sier det du mener gir deg ingen rett til å rakke ned på folk!

     

    Vi har alle lov til å si at noe er ulekkert, men fylle på i den grad du gjorde går jo ikke bare ut over utsende men og hvordan de oppfører seg, og det er dette jeg reagerer på ihvertfall.

     

    Jeg synes ikke det er lekkert med bodybuildere, men jeg respekterer da at de vil brukte tiden sin på det og misunner deres nøyaktighet og evne til å gjennomføre mål de har satt seg.

  13. Nei. Dette er ikke trolling. Dette er MEG som har MINE meninger.

     

     

    Akkurat som resten her.

     

     

    Hadde denne tråden vært om et fotballlag og at jeg ikke likte dem, så hadde ingen reagert med å si at det var trolling. Bare fordi det handler om en type mennesker, så er det trolling?

     

    Javel. Det er din mening.

    Det er nok fordi dette blir et personangrep og du sier rett ut at de som har en interesse for styrketrening på senter er hjernedød. Sorry for at du ikke liker bodybuilding, men skal det legitimere at du får ha en så nedlatende holdning for hobbyen til mange andre?

     

    Hadde jeg skrevet et innlegg på en fotballagtråd om United og bare sagt at de var piss, skjønner ikke at noen kan holde med de, dere er idioter som ikke ser det samme som meg, og de spiller rumpefotball så hadde nok jeg fått samme anklagelser mot meg.

     

    Trekk heller frem det som er positivt med cowboyer og "ekte" mannfolk.

     

    Du generaliserer VELDIG også! Hva så om noen kjøper for trange klær, det er sikkert en hel haug av de som trener som gjør det for selvtillit, gøy aktivitet, se fremgang og ha noe å fylle dagen med. :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...