Jump to content

Ragebarx

Medlemmer
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Min har vært i "under transport" siden 18.11 fra Komplett Oslo til Bergen. Det var forsinkelse på denne også i 2 dager. =/ Pakken er endelig nå i Bergen og står at den blir videresendt fra terminal. Aner ikke om posten levere til utlevering på lørdag eller hva.
 2. Selv bestillte jeg 22.04 klokken 14:42 blant en av de første jeg har sett på dette forumet. Og jeg venter forsatt på posten som har klart å tulle dette virkelig til. At Komplett sender økonomi pakke på varer til 6k som ble bestilt 7 måneder i forkant er jo veldig spesialt. Ingen sjans for at jeg for dette til Bergen før helgen, lurer faen meg på om denne er blitt stjålet fra terminal i Oslo.
 3. samme her, og ennå forsinket. En på chat i posten sa at den kommer til Bergen i dag, den andre sa at den var fortsatt i Oslo.
 4. Og bare sånn at dere vet, så er PS5 hos Obs kun på deres hovedlager. Altså det er ingen butikker som har de. Du må bestille dem fra Obs og de vil da bli sendt til deg eller din valgt butikk.
 5. Kan være at du var litt sent ute kanskje? Selv la jeg inn bestilling ganske tidlig på PS5 (som blir sendt i dag):
 6. Hmm joda, men kommer vel fra Sverige. Selv har jeg ventet ca. samme antall dager for Spider-man Ultimate fra dem (til Bergen).
×
×
 • Create New...