Gå til innhold

liealot

Medlemmer
  • Innlegg

    628
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av liealot

  1. Man sier man skal lære så lenge man lever, så jeg lærte meg om hva dette harde livet krever. At du tar deg selv i vare, at du tar deg selv i akt, for med gærne troll og kjerringer må du være på vakt!
    Regel 1: Hold deg unna alle damer som er sprø
    2: Røm unna før det er for seint og du må blø
    3: Ring kjappt til snuten, gå til innkjøp av kniv
    4: Bytt ut alle låser, start et nytt liv
    5: Slå av telefonen
    6: Steng deg sjæl inne
    7: Aldri lukk opp døra hvis du trur det er en kvinne

    Hun kan kanskje virke snill og være pen og slank og fin, men tro meg på mitt ord, hun koker din kanin

    • Liker 6
  2. Foodora fyren skjønte ikke at jeg bodde på hotell, selv adressen jeg ga var et hotell og skrev i notat biten hvilket hotell og rom jeg bodde på, så maten kom ikke 1915 som de sa på nettsiden, den var nærmer halv. selv om maten hadde holdt seg ganske varm var viten om at den hadde ligget 15 minutter ekstra i bagen hans nok for å ødelegge opplevelsen, og han var så hyggelig selv om det regnet at jeg ikke hadde hjerte til å si ifra.

     

    tror du ikke jeg hadde glemt hvor jeg hadde parkert leiebilen i dag morges også, så jeg gikk rundt og trykka på nøkkelen i feil etasje i parkeringshuset som en idiot.

     

    jeg orker snart ikke mer.

    • Liker 2
  3. Du skriver:

     

    Dersom kvinners generelle seksuelle preferanser blir ufarliggjort og får fotfeste i en sivilisasjon, vil sivilisasjonen dø etter historisk veldig kort tid. Det vil dannes harem rundt ett fåtall av aggressive menn og dette er noe kvinner ønsker. Kontrollen over kvinnens seksuelle natur er selve basisen bak det vi vil si er sivilisasjon, og uten dette vil sivilisasjonen enten bli overtatt av en annen mer aggressiv sivilisasjon, falle ut i borgerkrig eller teknologisk falle tilbake.

     

     

    Kan man ikke argumentere for at en del av de muslimske landene i midtøsten har tatt kontroll over kvinners seksualitet, og at disse har falt ut i borgerkrig, falt tilbake teknologisk og noen av de har blitt tatt over av mer aggressive sivilisasjoner?

  4. #jegharopplevd å blitt slått i ansiktet av en jente under en hissig krangel, før hun skrek 'slå tilbake og se hva som skjer', fordi hun visste at hun kunne slå meg uten konsekvenser og jeg ikke kunne slå henne uten alvorlige konsekvenser

     

    #jegharopplevd at en jente truet med å anmelde meg for voldtekt fordi jeg ikke ville være i ett forhold med henne, hvor logikken hennes var at 'hvis jeg hadde visst det, så hadde jeg ikke ligget med deg, ergo var det voldtekt'. Jeg hadde sagt rett ut at det aldri var aktuelt med noe forhold før vi hadde sex første gangen, men hun mente at jeg ikke kunne ha vært så hengiven og kosete når vi var sammen hvis jeg virkelig mente at noe forhold aldri var aktuelt. jepp.

     

    tilgi meg hvis jeg har misforstått hva som menes med #jegharopplevd, er ikke på twitter og har ikke helt fulgt med, men antok at det hadde noe med kjipe opplevelser som har med det motsatte kjønn å gjøre, men som er unikt for menn.

     

    for ordens skyld slo jeg ikke tilbake i første eksempel, og hendelsen førte til at det vennskapet røyk ganske kort tid etter. I eksempel to synet jeg bløffen hennes, jeg fikk tak i noen SMSer hun hadde sendt en felles venninne som hun skulle fått vanskligheter med å forklare, og viste henne disse.

    • Liker 9
  5. Lånte leiligheten til en kompis i utlandet, og han hadde glemt å skrive ned passordet til det trådløse nettverket, og jeg fikk ikke tak i han dagen jeg kom frem. Brukte mobildata, måtte jo sjekke face, nyheter, reddit ++ hadde jo ikke sjekka siden hotspot på flyplassen lissom. ble litt sur.

     

    Etterpå huska jeg at jeg hadde vært lur og kjøpt sånn feriepakke med data i utlandet, så jeg ble sur uten grunn. det i seg selv er jo litt ergelig.

  6. Jeg og noen kompiser tenker en liten tur neste helg (fredag-søndag/mandag). Har sett på Berlin som et mulig reisemål.

     

    Hovedsaklig vil vi reise billig, men også til en by med et bra natteliv. Flybilletter under 1500 kroner er å foretrekke. Gardermoen, Torp og Rygge er aktuelle flyplasser å reise fra.

     

    Noen som har noen andre forslag?

     

    Norwegian slipper masse billigbilletter hver tirsdag kl 0900 som de selger frem til torsdag. Blir fort utplukket, så kjøp så nære slippet som mulig.

  7. Det er ganske vanlig ja.

     

    Jeg har feks overtid (innenfor fastsatte rammer) bakt inn i lønna og samt en ekstra ferieuke. Rammene det er snakk om er maks 9 timer et par dager i uka i travle perioder, som vi stort sett kan planlegge selv.

     

    Utover de avtalte rammer får jeg overtidsbetalt som normalt, men det er ekstremt sjeldent behov for det.

     

    Edit: Jeg har også hatt det i en tidligere jobb, hvor jeg fikk en ganske lav fastlønn basert på timelønn og et ganske høyt fast tillegg, fordi arbeidet krevde at jeg var ekstremt flex på arbeidstider, og en normal overtidsordning ikke ville fungert pga norsk lovverk og arbeidets natur. Derfor fikk jeg muligheten til å bestemme en del selv over arbeidstidene (i den grad det lot seg gjøre) og et saftig tillegg.

  8. Fastlønn er en snittregning som gir en forutsigbar inntekt til arbeidstaker og utgift til arbeidsgiver, basert på antall planlagte arbeidstimer i ett år, som andre har beskrevet over. Det skal alltid være tydelig i kontrakten hvör mye du skal arbeide og får betalt for. En slik kontrakt er helt lovlig og veldig vanlig når man får en 'årntli' jobb. Man har fortsatt krav på overtid, eller mulighet til å avspasere, og dette gjelder de aller fleste stillinger.

     

    Jeg oppfatter det slik at TS ikke selv bestemmer sine arbeidstider eller har en lederstilling, og dermed har en stilling som har krav på overtidsbetaling. Jeg antar at det ikke er et sesongsbetont arbeid, eller et arbeid med fleksible arbeidstider, ettersom beskrivelsenTS gir utelukker dette (flere mnd med samme situasjon, de trenger han på jobb).

     

    Jeg er enig med flere andre: TS har krav på overtidsbetaling eller avspasering, med mindre annet er avtalt i arbeidskontrakten.

  9. Du trenger ikke ta hensyn til henne eller ha noen god tone for at hun skal forstå hva hun har mistet.

     

    Hun kommer til å forstå det først om noen år, når hennes liv er en frustrert mann som hater henne, tre utakknemlige drittunger og rekkehus på holmlia. Når hun sitter der uttafor fotballtreningen til yngstemann etter jobben som låseansvarlig på kiwi og gråter i en rusten rød mazda mens hun røyker blod-prince og tørker det opphosta kols-slimet på juicy-joggebuksene, da tenker hun på deg, som så ofte før, og lurer på hvordan livet kunne ha blitt.

     

    Samtidig er du innom kontoret kjapp visitt mellom de to 6 ukers feriene dine for å skrive under på noen viktige avtaler advokatene har klargjort for deg. Du tjener millioner med et pennestrøk og gir de bort til et godt formål med et annet. Du trenger de jo ikke. Modelldama di venter i helikopteret. Du flyr over dine gamle trakter på vei til flyplassen og lurer på hva hun hva-var-det-hun-het gjør akkurat nå. Du glemmer det når du ser flomlysene til en fotballstadion lyse opp i høstmørket, smiler til dama og peker. Dere skåler i champagne, og du tenker på hvor lykkelig du er.

     

    Du ser ikke den rustne, røde mazda'n som står ved stadion, eller sneipen av en blod-prince som blir kastet ut av vinduet.

     

    TL;DR:

    Kutt all kontakt. Hun er ett sår som aldri gror for alle stakkars menneskene hun greier å klore seg fast i. Ditt liv blir garantert bedre uten henne.

     

    Det virker som du trenger ett spark bak, så jeg smørte litt tjukt på. Lykke til!

    • Liker 3
  10. Var ute og gikk, og havnet bak noen som gikk saktere enn meg, slik at jeg måtte tilpasse tempoet mitt og kom helt ut av rytmen til låta jeg hørte på. Var litt trafikk, så var ikke bare-bare å gå forbi. Gikk sånn i nesten 20 sekunder, som er mye lenger enn man tror. Låta ble så godt som ødelagt.

     

    FML

  11.  

     

    Det blir jo unektelig det første, sånn sett. Vel, i det siste har de jo fått litt kritikk fordi de ikke later som om de er folkelige nok, men ja, heller det. Hvorfor? Fordi de ikke har noen politisk agenda.

    Jeg tror ikke du helt forstod spørsmålet mitt. Du hadde ikke noen valg, alle disse ble påtvunget deg via arv. Hva hadde du sagt om en konge med en politisk agenda? Det er ikke så lett å fjerne en konge fra stillingen sin.

     

    Det er så lett for de som ikke ønsker en president å si: "Jeg ønsker ikke Jens Stoltenberg som president." Samtidig glemmer de at det er rimelig stor sjanse for at man en gang får en splitter gal person som konge. Se på partykongen i Sverige.

     

     

    Jeg tror kongefamilien er såpass indoktrinert at de har forstått at de ikke skal fremme sin egne politiske agenda. Jeg er enig i at det er uheldig at de blir tvunget inn i sin posisjon, men jeg synes prisen er like høy som dere gjør. Kongebarna lever da helt ok, og gjør ganske mye som de selv vil, får jeg inntrykk av. Hvis noe, så lider de av 'gresset er grønnere'. Jeg synes ikke spesielt mye synd på de.

     

    Men jeg forstår hva du mener, men så lenge Kongen ikke har noen reell makt så kan personen ikke gjøre så mye skade, uansett sinnstilstand.

     

    Det finnes helt sikkert bedre løsninger, men slik det ser ut i Norge i dag, så vil alternative sannsynligvis være en partileder. Da vil jeg heller beholde Kongen.

×
×
  • Opprett ny...