Jump to content

Dustdevil

Medlemmer
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dustdevil

 1. Nokia 8.3 lanseres i dag, den har støtte for alle 5G bånd: https://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/nokia-8-3-review/
 2. Gleder meg til denne. Orker bare ikke tanken på en telefon der jeg ikke får sikkerhetsoppdateringer innen en måned og ny Android hvert år. Og min Nokia 6.1 er moden for utskiftning nå. Den funker fremdeles helt strålende, ladeporten inkludert, men det er rett og slett ikke nok internminne til min bruk, selv om jeg overfører så mye som mulig til minnekortet. Min tankegang er: Enten er det Google eller så er det Kina som overvåker deg. Du kommer ikke unna uansett, med mindre du har Pinephone eller lignende.
 3. Heldiggris! Fremdeles ingenting på min 6.1...
 4. Det er vel helst Windows-oppdateringene som kan bli et problem. Microsoft har fjernet Huawei-produktene fra nettbutikken sin, men har ellers ikke sagt et pip om hva de har tenkt å gjøre. Jeg er i samme båt som OP, hadde sett meg ut en Matebook men nå er jeg engstelig. Dette blir jobb-pc (selvstendig næringsdrivende) så jeg kan ikke risikere å sitte med en ikke oppdaterbar PC om 6 måneder.
 5. Slik som Apple, Microsoft og IBM gjorde på sin tid, da. Alle har sine svin på skogen.
 6. Jeg hadde ikke hatt stort i mot et alternativ til Google og Apple, nei. Bruker stort sett ikke Google tjenester likevel. Eneste er vel Youtube. E-post bruker jeg Outlook til, til veiviser og kart bruker jeg fantastiske Here Maps (ikke bygget på Google Maps). Å svekke kontrollen til Google hadde i grunnen vært positivt, så og si uansett, og det tror jeg ikke jeg er alene om å mene.
 7. Har du en smarttelefon, så har vel allerede Google eller Apple en mikrofon i stua di.
 8. Jeg er 45 år og spiller data spill mye og driver med streaming på Twitch og føler meg ikke gammal for det Og det å se andre spille gir inspirasjon til spillene du spiller ... Enig! Jeg er på samme alder som deg og lærer mange triks samt finner gode spill ved å se på at andre spiller. Veldig lærerikt!
 9. Mange gode nettbrett der ute, men til en niåring, ja da avhenger det av hvor klossete han eller hun er. Til min egen tiåring som har knust litt allerede, lurer jeg på om jeg rett og slett skal kjøpe et superrimelig Amazon Fire-brett. Disse koster lite, har solid byggekvalitet og du kan sideload'e Google Play Store.
 10. Kindle er veldig bra (har en eldgammel Kindle Touch selv), men Kindle appen du kan ha på telefonen funker også fint hvis du setter den til dark mode med hvit tekst på svart bakgrunn. Den holder i hvert fall ikke meg våken lenger enn en vanlig bok, snarere tvert i mot.
×
×
 • Create New...