Jump to content

Dustdevil

Medlemmer
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dustdevil

 1. Nokia 8.3 lanseres i dag, den har støtte for alle 5G bånd: https://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/nokia-8-3-review/
 2. Gleder meg til denne. Orker bare ikke tanken på en telefon der jeg ikke får sikkerhetsoppdateringer innen en måned og ny Android hvert år. Og min Nokia 6.1 er moden for utskiftning nå. Den funker fremdeles helt strålende, ladeporten inkludert, men det er rett og slett ikke nok internminne til min bruk, selv om jeg overfører så mye som mulig til minnekortet. Min tankegang er: Enten er det Google eller så er det Kina som overvåker deg. Du kommer ikke unna uansett, med mindre du har Pinephone eller lignende.
 3. Heldiggris! Fremdeles ingenting på min 6.1...
 4. Det er vel helst Windows-oppdateringene som kan bli et problem. Microsoft har fjernet Huawei-produktene fra nettbutikken sin, men har ellers ikke sagt et pip om hva de har tenkt å gjøre. Jeg er i samme båt som OP, hadde sett meg ut en Matebook men nå er jeg engstelig. Dette blir jobb-pc (selvstendig næringsdrivende) så jeg kan ikke risikere å sitte med en ikke oppdaterbar PC om 6 måneder.
 5. Slik som Apple, Microsoft og IBM gjorde på sin tid, da. Alle har sine svin på skogen.
 6. Jeg hadde ikke hatt stort i mot et alternativ til Google og Apple, nei. Bruker stort sett ikke Google tjenester likevel. Eneste er vel Youtube. E-post bruker jeg Outlook til, til veiviser og kart bruker jeg fantastiske Here Maps (ikke bygget på Google Maps). Å svekke kontrollen til Google hadde i grunnen vært positivt, så og si uansett, og det tror jeg ikke jeg er alene om å mene.
 7. Har du en smarttelefon, så har vel allerede Google eller Apple en mikrofon i stua di.
 8. Jeg er 45 år og spiller data spill mye og driver med streaming på Twitch og føler meg ikke gammal for det Og det å se andre spille gir inspirasjon til spillene du spiller ... Enig! Jeg er på samme alder som deg og lærer mange triks samt finner gode spill ved å se på at andre spiller. Veldig lærerikt!
 9. Mange gode nettbrett der ute, men til en niåring, ja da avhenger det av hvor klossete han eller hun er. Til min egen tiåring som har knust litt allerede, lurer jeg på om jeg rett og slett skal kjøpe et superrimelig Amazon Fire-brett. Disse koster lite, har solid byggekvalitet og du kan sideload'e Google Play Store.
 10. Kindle er veldig bra (har en eldgammel Kindle Touch selv), men Kindle appen du kan ha på telefonen funker også fint hvis du setter den til dark mode med hvit tekst på svart bakgrunn. Den holder i hvert fall ikke meg våken lenger enn en vanlig bok, snarere tvert i mot.
 11. Enig. Skuffet av at alle de nye modellene har glass både foran og bak. Det gidder jeg bare ikke. Veldig fornøyd med metalldekselet fra forrige generasjon.
 12. Min bedre halvdel har varslingslys på sin mobil og det irriterer meg grenseløst når jeg skal sove og mobilen blinker med gjenskinn i taket. Vet ikke hvor sterkt lys det er på Huawei sitt, men det er verdt å sjekke før kjøp.
 13. Nei, ikke mer enn Apple er kinesisk. Ja, de har fabrikk i Kina, men alt annet foregår i Finland.
 14. Min halvdel har brukt tusenvis av kroner på mil spec-telefoner... og likevel klart å knuse dem med et fall fra en halvmeter. Lurer på om det hadde vært like greit å kjøpe denne i stedet?
 15. Her er en veldig tidlig sammenligning med bildene fra Huawei Mate 20 Pro:
 16. OneNote, Kindle og BlueMail er helt nødvendige for meg.
 17. Stardew Valley er helt klart det beste spillet på lista. Spesielt nå som det er Multiplayer.
 18. Det er faktisk ikke helt feil. Brownie er en slags liten alv/fe/underjordisk fra skotsk mytologi. https://en.wikipedia.org/wiki/Brownie_(folklore)
 19. Vet jeg har sett at Nokia har sagt de vil oppgradere telefonene til det teknisk ikke går lenger. Tror det var under lanseringen av de første AndroidOne-modellene deres. Så får vi se.
 20. Jeg ville valgt en billig Nokia. Jeg har 6.1 selv, men Nokia har flere modeller som passer for en 8-åring. Og de tåler å falle i bakken flere ganger. Se test her: https://www.testfakta.se/sites/default/files/2018-12/Tittbild-Grafik.pdf
 21. Seriøst? Trodde alle Nokia-modellene hadde fått det nå. Kanskje det varierer litt per land? Jeg får også sikkerhetsoppdateringer ca. 1 gang i måneden. Security patch level er 1. november 2018 per i dag.
 22. Ja, mange som hadde Android 9 som beta flere måneder før på Android One-telefoner. Det gadd ikke jeg, men vet at muligheten er der.
 23. Jeg har Nokia 6.1. En middels spekket telefon med Android One. Det er vel den telefonen jeg har hatt færrest problemer med, den bare funker uten noen problemer. Den ble oppgradert til Android 9 her for en måned siden eller noe sånt. Ingen problemer med det heller. Bildene er kanskje ikke all verden (ja, jeg vet at jeg kan installere Google Pixel-kamera app) men de funker greit nok for meg. Og ja, jeg fikk Digital Wellness så snart jeg registrerte meg for Beta-programmet.
×
×
 • Create New...