Jump to content

izme123

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About izme123

 • Birthday 09/30/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

347 profile views
 1. Fantastisk! Nå er alle delene på tur i Posten/Postnord, så får vi håpe de ikke bruker alt for lang tid nordover. Poster her om jeg støter på noen problemer, og noen performance tester når jeg er ferdig. ?
 2. Juupp ble RTX 2080, og fant ut det samme sjøl etterhvert.
 3. Postet buildet på Reddit og fikk beskjed om at CPUen er overkill i forhold til GPUen og at eg burde heller gå for 3700x. Tanker?
 4. Ahh. Skjønner. Håper den passer da. Takk for det, og takk for hjelpen.
 5. Ahhh. Var den med utropstegn jeg gikk for ja. Jeg la ikke merke til utropstegnet ? var det jeg sa. Det er en jungel av komponenter å velge mellom. Skal fikse med noen testa så du får sett resultatet når jeg er ferdig forresten.
 6. Wow. Mange takk! Hadde ingen "hard limit" på prisen, så jeg gikk for forslaget du lagde. Delene ble bestilit i kveld (edit: det var visst langt på natt ikke kveld), så får jeg håpe det ikke går alt for lang tid med leveringen. Miksa litt komplett og netonnet. Proshop på grafikkortet ettersom det var på tilbud. Også er det jo åpent kjøp hos både netonnet og komplett, så om noe havner på tilbud i romjula eller jamuarsalg er det jo enkelt å få tilbake mellomlegget. Jeg synes jo AIO kjølere er mye penere å se på, men skjønner poenget med effektiviteten. Skal ihvertfall prøve med den du la til. Også til det med windowslisens. Har lest før at mange har blandede erfaringer med ebay lisenser. ? Har allerede lest og sett en del bulid guides, så det skal nok går fint. Problemet er bare at perfeksjonisten i meg aldri vil bli fornøyd med "cable management" og ryddigheten i kabinettet. Blir ei spennende romjul dette ?
 7. Haha. Fantastisk at noen har glede av det, så slipper jeg. ? Takk for det! Edit: Mottok nå en voucher med 3 mnd xbox game pass til PC fordi jeg har kjøpt en gaming-PC fra komplett. Er det innafor å bruke koden selv om PCen er avbestilt? ?
 8. Takk for god info! Om du har tid og ork så hadde jeg satt stor pris på det. Er virkelig en jungel av komponenta å navigere i. RGB kan det fort blir for mye av, men setter pris på om det ser pent ut. ?
 9. Ja. Det ble dyrt 35k inkluderer jo også skjerm, mus og tastatur da. Råd har jeg, men om behovet er der er jo en annen sak. Bytter ut kabinettet da, greit med en god byggeopplevelse. Er det noe annet du ville byttet ut som er overkill i systemet? Kunne du kanskje lagt meg et forslag på noe som funker bra til ca 20 000 (bare pc)?
 10. Hei Tusen takk for innspillet, og etter å ha revurdert og sett i detalj på komponentene var nok ikke tilbudet så godt som jeg trodde. Da har jeg bestemt meg for å bygge selv. Ettersom PCen min enda ikke var sendt, så fikk jeg avbestilt den uten noe problem. Jeg har ikke mye erfaring med bygging, men det skal nok gå helt fint med litt guides. Det jeg trenger hjelp til da er å sette sammen komponenter som passer sammen. Det virker som dere har en del peiling, så jeg setter pris på tilbakemeldinger på handlelisten jeg har satt sammen. https://www.komplett.no/wishlist/shared/7afca349-5b18-4d37-9f34-cea22b2ccca2 Edit: Tar også gjerne i mot tips for å unngå kabelrot.
 11. Hadde nok byttet både kabinett og minne om jeg hadde hatt muligheten, men ønsket om å få den raskt levert, og prisen gjorde at jeg gikk for den ferdigbygde versjonen. "IMBA" som de kaller det. Tenker jeg finner meg et nytt minnekitt å sette i etterhvert. Fint å høre om garantien, takk for svar og innspill! ?
 12. Takk for svar! Video/bilderedigering, multitasking (masse chrome tabs og utvidelsa som tar unødvendig mye minne neida... Ehh joda) og gaming da. Skal teste med det kittet som er ferdigmontert, også heller oppgradere senere.
 13. Hei Har bestilt denne fra komplett. Var lenge usikker på om jeg skulle gå for et intel eller amd basert system, men endte til slutt på AMD. Kunne bygd selv, men siden denne var ferdigbygget og på tilbud, gikk jeg for den. Jeg har også kjøpt en HDD jeg skal legge til senere. Er litt usikker på om jeg også skulle oppgradert RAM. Noen tanker? Noen som vet om gatantien fra Komplett holder selv om jeg gjør noen små endringer etter jeg har fått den?
×
×
 • Create New...