Jump to content

larsen_1

Medlemmer
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2045 profile views
 • MOO-

 1. Er det normalt at lydnivå fra TWE-2 dekoder fra telenor skal gi ca 50% lavere lyd enn når man streamer fra en tlf via bluetoot rett inn på lydplanken? Lydplanken er LG SL9YG. Tv`n er LG 55 C8. HDMI kabeln som er merket med `HDMI High speed with ethernet` er kobla fra hdmi 2(ARC) på tv`n til lydplankens hdmi(ARC) Noen som har erfaring med det?
 2. Hei. Kjører også 1070 ti. Skjermen er en Asus PG278QR. Spiller nesten bare Ghost Recon breakpoint. Med innstiller ca på very high har jeg i snitt 65 fps. Selv om skjermen er en TN syns jeg den er meget bra. Sitter dog rett foran. Kjøpte den for rundt 7.000 for et par år siden av komplett og til mitt bruk er jeg fremdeles meget fornøyd. Når du spør om *god nok fps* så handler vel egentlig om sine egne personlige preferanser. Noen hater alt under 100 fps mens andre som bl.a. meg som ikke har opplevd stort mer enn 60-70 fps er det ok. Skal nevnes at 2080 ti frister som f.. hvordan det kunne vært. Selv om skjermen min er på 165 Hz, klarer jeg aldri denne frekvensen om ikke GPU`en støtter det. Noe jeg leste her på forumet en gang.
 3. Har prøvd forskjellige innstillinger. Tror ikke jeg kan trøkke mer kvalitet ut av korter utifra det dere har kommentert her i tråden. Min konklusjon nå er enten 2080 ti eller vente på 3080 ti. Takker dere alle for svar?
 4. Tenker jeg avventer litt da prisene endrer seg. Den 13.04 lå Gigabyte rtx 2080 ti gaming OC på 11299,- Nå ligger samme kortet på 15.599,-
 5. Slo av fidelithyFX sharpening merket liten forskjell.
 6. Ca 60-70 fps. Motion blur er deakt. Ghost recon breakpoint.
 7. Jeg har sett noen snutter på youtube av spillet og syns at noen av snuttene har en bedre bildekvalitet på tv`n enn det jeg ser på Pc skjermen. Syns det er noe tåkete når jeg spiller. Derfor lurer jeg på om det er normalt eller om det er skjermkortet som ikke er optimalt i forhold til spillet eller vs skjermen.
 8. Kan ikke se at jeg har stilt inn noe som skal gjøre bildekvaliteten dårligere enn det som er mulig.
 9. 15 k for 2080 ti eller leve med det jeg har og vente på 3000 serien. Sikkert mange i samme status som meg akkurat nå.
 10. Ok. Syns noe av bildekvaliteten er litt tåkete her på pc skjermen. Har sett mye klarere av Breakpoint på youtube med min 4k tv. Litt derfor spørsmålet.
×
×
 • Create New...