Jump to content

larsen_1

Medlemmer
 • Content Count

  624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2254 profile views
 1. Hei. Har kjøpt en ekstra M2 ssd av merke Samsung 970 EVO Plus NVM2 1TB. Den skal installeres på et HK av merke Asus Rog Strix Z390 F-gaming. M2 som sitter der fra før er Samsung 970 EVO 1 TB. Kanskje identisk som den nye. Noe jeg bør huske på under installering? Den nye M2 skal brukes til spill da den gamle nesten er fylt opp.
 2. Hei . Kjøpte nylig iphone 12 og konfigurerte den med å hente inn alt fra nr 8. Ser ut til at alt har blitt overført bortsett fra arkiverte mailer fra iphone 8. Prøvde å ringe eplessupport men tok for lang tid. Noen tips om hvordan jeg kan får inn disse arkiverte mailene fra gammel tlf? Har kun logga ut fra nr 8, ingenting er sletta.
 3. Tenker det er umulig å reversere om det er kun opp til oss mennesker. Vi er ikke skapt til å begrense oss uten at vi blir påtvunget det!
 4. Det kan man jo lure på. Har du noen gode svar?
 5. Vi er blitt slik om du tenker fra naturens side eller fra menneskets opprinnelses side. Miljøskade er jo bare en konsekvens fra hva noen tror noen har skapt uten utredning.
 6. Mulig det her er blitt diskutert tidligere men gidder ikke lese alle tidligere innlegg. Det er Fredagskveld. Noe jeg har grublet på over noen måneder nå men ikke tatt det opp live med venner. Tenker nå på om det er en hensikt med at verden har fått dette viruset. Naturen leger seg selv?? Altså: Vi mennesker er jo ikke i stand til å redusere utslipp/forbruk som må til for at jorda skal kunne absorbere det vi tilfører. Når det kommer flere mennesker til verden enn det som faller fra sier jo regnestykket seg selv. Alle mennesker som blir født på jorda vil ha sin del av kaka. Vi vil alle ha det bedre. Fattige mennesker trekker til den vestlige verden. Kan ikke laste dem for det. Vi ville gjort det samme om vi hadde det helt ræva. Overlevelsesinstinkt!! Nok er ikke bra nok. Vi vil ha mer. Vi skal vokse, bedre inntjening osv. Oppi alt det her så skal vi tenke på å redusere CO2, redusere forbruk som bidrar til mere søppel. Dette betyr jo at virksomhetene rundt i verden må redusere produksjon sin for å redusere utslipp, for å redusere forsøpling. Mao. de må redusere sin inntjening. Hvilke privateide bedrifter i verden er interessert i å redusere resultatet sitt? Det ligger i våres natur at vi skal ha mer. Jeg er overbevist om vi mennesker er ikke i stand til å ta vare på den fantastiske planeten vi bor på!
 7. Er det normalt at lydnivå fra TWE-2 dekoder fra telenor skal gi ca 50% lavere lyd enn når man streamer fra en tlf via bluetoot rett inn på lydplanken? Lydplanken er LG SL9YG. Tv`n er LG 55 C8. HDMI kabeln som er merket med `HDMI High speed with ethernet` er kobla fra hdmi 2(ARC) på tv`n til lydplankens hdmi(ARC) Noen som har erfaring med det?
 8. Hei. Kjører også 1070 ti. Skjermen er en Asus PG278QR. Spiller nesten bare Ghost Recon breakpoint. Med innstiller ca på very high har jeg i snitt 65 fps. Selv om skjermen er en TN syns jeg den er meget bra. Sitter dog rett foran. Kjøpte den for rundt 7.000 for et par år siden av komplett og til mitt bruk er jeg fremdeles meget fornøyd. Når du spør om *god nok fps* så handler vel egentlig om sine egne personlige preferanser. Noen hater alt under 100 fps mens andre som bl.a. meg som ikke har opplevd stort mer enn 60-70 fps er det ok. Skal nevnes at 2080 ti frister som f.. hvordan det kunne vært. Selv om skjermen min er på 165 Hz, klarer jeg aldri denne frekvensen om ikke GPU`en støtter det. Noe jeg leste her på forumet en gang.
 9. Har prøvd forskjellige innstillinger. Tror ikke jeg kan trøkke mer kvalitet ut av korter utifra det dere har kommentert her i tråden. Min konklusjon nå er enten 2080 ti eller vente på 3080 ti. Takker dere alle for svar?
 10. Tenker jeg avventer litt da prisene endrer seg. Den 13.04 lå Gigabyte rtx 2080 ti gaming OC på 11299,- Nå ligger samme kortet på 15.599,-
 11. Slo av fidelithyFX sharpening merket liten forskjell.
 12. Ca 60-70 fps. Motion blur er deakt. Ghost recon breakpoint.
 13. Jeg har sett noen snutter på youtube av spillet og syns at noen av snuttene har en bedre bildekvalitet på tv`n enn det jeg ser på Pc skjermen. Syns det er noe tåkete når jeg spiller. Derfor lurer jeg på om det er normalt eller om det er skjermkortet som ikke er optimalt i forhold til spillet eller vs skjermen.
×
×
 • Create New...