Gå til innhold

Kewkew

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kewkew

  1. Hvis jeg avbryter studiet etter jeg har godkjent kontrakt fra SIO, flyttet inn og alt det der, hva skjer da? Kan jeg fortsatt bo der ut skoleåret? (dette hadde jo vært optimalt) Får jeg oppsigelsestid på et par måneder?(kontrakten sier jeg får dette hvis jeg avbryter leieforholdet,men det vil jeg jo ikke :)) Bryr SIO seg i det hele tatt om jeg ikke studerer lenger, før jeg evnt. hadde søkt forlengelse til neste skoleår? Får de i det hele tatt vite at jeg har avbrutt studiet/ har det noen konsekvenser om jeg ikke melder ifra?

  2. Hei, så jeg og en kompis planlegger backpacking tur i sørøst-asia, og vi ønsker å kunne være fleksible med returbillett, altså bare bestille bilett tur, se hvor ferden tar oss, og så bestille retur når vi føler for det. Greia er at jeg har lyst til å bruke reiseforsikringen gjennom bank-norwegian kredittkortet mitt, som gjelder hvis du betaler minst 50% av transportkostnadene med kortet, men poenget mitt er at med enkeltbillett har du forsikring i bare 45 dager, og jeg ser for meg å reise i 2 mnd, hvis jeg har returbillett óg, så gjelder forsikringen i 3 mnd. Spørsmålet mitt er da om jeg kan bestille en flex- billett i retur, og når jeg vet når jeg egentlig vil hjem, bestille en helt annen billett, for så å avbestille flex-billetten, og fortsatt være dekket av 3mnd forsikring. Hva tenker dere om dette? Vil det gå an?

  3. Tilslutt kom praten og hun lurte på om jeg hadde følelser, jeg svarte at jeg ikke var forelsket men at jeg likte henne godt og følte ting kunne utvikle seg. Hun sa hun var tiltrukket av meg og at hun hadde det veldig bra med meg, men at hun ikke var klar for noe forhold.

    Jeg taklet ikke dette så veldig bra og sa jeg ville ha avstand, hun virket ikke så veldig glad for dette men viste meg forståelse.

     

    Anonymous poster hash: ef187...c94

     

    Du sier altså at du ikke er forelsket, men blir samtidig skuffet og trekker deg unna når hun sier hun ikke er klar for et forhold?

  4. Du burde være åpen om det helt fra starten. Du trenger ikke å kunngjøre det uten videre, men om noen spør, så si det rett ut. Om du tenker at ingen andre har noe å gjøre med legningen din, vil du ikke vare lenge, men uansett får du ha lykke til.

  5. Gud er ein ond diktator med nazi- og -fascisttendenser... Visst kristne faktisk hadde lese bibelen, hadde dei sett at djevelen faktsik er langt betre (og i alle fall ikkje noko verre enn Gud).

    Enig, for de som tror på dette, så burde jo djevelen bli ansett som den gode. Han gir menneskene fri vilje osv. Se f. eks på Job, gud inngår i et VEDDEMÅL om at Job fortsatt stoler blindt på gud, selv om han ikke har det så bra. Etter dette får Job livet sitt ødelagt, til slutt går han lei og klager på gud ( siden han tror gud er allmektig, og derfor er årsaken til plagene som de jo er i følge historien), for dette får han kjeft og skremt til stillhet.
  6. Men er det ikke noe med at hvis du tar fremmedspråket du hadde på ungdomsskolen, så får du færre timer siste året? Siden jeg vil gå studieforberedende, så går jeg tre år på vgs, om det har noe å si.

    Edit: Jeg skal skrive det på søknaden til vgs. Rådgiver sa at dette feltet bare gjaldt de studieforberedende linjene, så det er nok litt forskjell fra yrkesfaglig.

  7.  

     

    Vel, majoriteten av pt-er gir ingen god informasjon i det hele tatt, noe som fører til liten framgang for kunden, og enkle penger til personlig trener for å preke broscience.

    Så man får ikke helt den framgangen man betaler for?
    Vel, det kommer selvsagt an på treneren, men mitt inntrykk er at de fleste er slik jeg beskriver. Jeg vil si at jeg har lært mye mer av å henge på treningsforumet her, enn det en personlig trener noen gang ville ha lært meg ;)
  8.  

     

    Blei innkalt til sesjon del 2, noe jeg så absolutt ikke har lyst til. Har planlagt å ta ingeniør utdannelse innafor datateknikk i tre år og ta det derfra. Vil virkelig ikke sløse 1 år av livet mitt i militæret, samt utsette utdannelsen. Er ikke sånn veldig for militæret, men har hørt om du sier du er pasifist så kan du komme inn på siviltjeneste, noe jeg i hvert fall ikke vil...

    Er i sånn passe form, ikke den beste kondisen, ikke tykk. Veier rundt 65 kg, er 180 høy. Har astma, mat allergi (egg, nøtter samt noe skalldyr) og har problemer i begge føttene. Har en slags rift på hælen som er betent, så etter 10-15+ min jogging og så slutte så går det 2 min før jeg nesten ikke klarer å gå på hælene. Blir litt for dumt om jeg må gå rundt å krabbe på knærne hver dag... Vært hos ortoped og hele pakka, men det gir seg ikke.

    De teoretiske testene går nok bra, og leste at om du gjør det dårlig med vilje kan de for eksempel sjekke opp mot karakterkortet ditt, eller bare gir deg den jævligste tjenesten...

     

    Lurer på om jeg kommer inn, håper jeg ikke gjør det :p

    The system, blir lei meg av og se folk som ikke i det heletatt vil inn og har alle slags sykdomer(ikke vondt ment) komme inn, og jeg som ikke har noe som helst sykdom, er med i hvu, er kjempe motivert, tenker på utdanning etter førstegangstjenesten og trener aktivt 4 dager i uken ikke får prøve seg på sesjon del 2.

    Hvorfor ikke?
  9. Jeg vet ikke helt, men du bør ihvertfall ikke bruke såpe, da hele poenget med såpe er å fjerne kropsoljer og lignende. Folk er egentlig ganske rare, vaske vekk kroppsolje for deretter å tilføre diverse dyre oljer de har kjøpt. Dette skal da beskytte mot tørr hud, noe de ikke hadde hatt problemer med hvis de ikke hadde brukt såpe i utgangspunktet.

    • Liker 1
  10. Ja, det går like greit fordi vi rett og slett er vent til det. Jeg er litt usikker på om høyrehendte i gjennomsnitt har bedre motoriske egenskaper når det gjelder aktivitetene du nevnte. Det kan tenkes at høyrehendte i gjennomsnitt er litt bedre, siden de bruker høyrehånda oftere til andre aktiviteter også.

     

    Når jeg tenker meg om, har egentlig de aktivitetene du nevnte veldig lite å si på om du bruker høyre- eller venstrehånda. Hvorfor skulle det ha en fordel å kunne trykke på f. eks k-tasten med venstre hånd framfor høyre hånd som vanligvis blir brukt? Kan kanskje ha noe med den hyppigheten bokstavene på høyre side brukes, framfor de på venstre side, men orker ikke å finne ut noe om dette nå.

    (Edit: en rekke personer kom meg i forkjøpet.)

  11. Jeg står på mitt samma f.

    Fantastisk holdning å ha på et DISKUSJONSFORUM :). Når man diskuterer bør man faktisk høre på argumentene, og være villig til å endre meninger ettersom man får mer kunnskap rundt et tema. Du innrømmet det nå selv. Du er ikke villig til å la deg overbevise av noe som helst. Du diskuterer ikke, du krangler med forumbrukere for å få fram et syn om at alle som faktisk bryr seg om å trene styrke, og ikke bare er der, er noen feminine jålebukker som ikke ''fortjener'' muskler.

     

    Det kan også virke som om ts mangler grunnleggende kunnskap om kosthold, og tror det bare er å spise hva dama lager til en, uten å tenke på kaloribehov og proteiner.

    • Liker 8
×
×
  • Opprett ny...