Gå til innhold

Shiftry

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shiftry

  1. 0laf skrev (5 minutter siden):

    Det kommer litt an på hva du ønsker her, men det ser ut som du har en MBR-disk, du kan trykke på "konverter til GPT-disk", når det er gjort, bør du få opp et valg som heter "Nytt enkelt volum" i den samme menyen som du har bilde av, som du velger, å når du lager volumet, så passer du på at det er huket av for formatering samtidig, og at det er angitt stasjonsbokstav, så får du tilgang til disken.

    Takker!

    Burde gjerne spesifisert dette men ønsket er å tilbakestille disk slik at den kan brukes som vanlig lagringsenhet og fil lagring.

    Vil jeg oppnå dette med fremgangsmåte du foreskriver?  

  2. Svein M skrev (58 minutter siden):

    press windows key + r

    skriv inn: diskmgmt.msc

    De forskjellige diskene kommer opp nedert i vinduet som Disk0, Disk1 osv.

    Her er det viktig å ikke formatere feil disk. Formatere disken er et av valgene når en høyreklikker på disken.

     

    Takk for svar Svein!  

    Ser jeg får opp harddisk som Disk 1 i diskbehandling men kan ikke finne formatering.

    Er "Konverter til dynamisk disk" det samme som formatering kanskje?

    ddddddddddddd.jpg

  3. Hei.

    Jeg lurte på om det finnes en måte å "tvinge" formatering/nullstilling på ekstern harddisk da den ikke dukker opp som lagringsmedie eller i fil utforsker ved tilkobling av PC.

     

    Vil tro problemet ligger i tidligere bruk da den har blitt nyttet som lagringmedie på en gammel riks-tv dekoder for noen år tilbake.

    Mener å huske det sto noe i instruksjonsbok om at harddiskformat ville endres ved tilkobling og bruk på dekoder. Dette er jo helt greit men syns det er rart om den skal bli ubrukelig i etterkant når den ikke lenger skal brukes mot dekoder.

    Noen som har noe lure ideer her eller er harddisk rett og slett ubrukelig som følge av tidligere bruk?

     

    Setter pris på eventuelle svar :)

  4.  

    Noen andre som har problemer med at item meny/quick meny popper opp støtt og stadig? Etter omtrent 30 min spilletid starter denne menyen og dukke opp midt i gameplay (spesielt i kamper).

     

    (det er samme meny som dukker opp når n trykker R2)

    Den kommer opp når du trykker r2 i kamper as intended. Men nå bruker jeg "wait" modus for å kunne sjekke svakheter osv da samt velge mål. Sikker på at du ikke er borti knappen til tider?

     

     

    Denne tanken slo meg først, at jeg kanskje kom borti knappen når jeg tippet kontolleren ned mot fanget eller at den hadde hengt seg opp.

     

    Prøvde derfor å fysisk holde knappen ute men meny fortsatte å dukke opp.

     

    Får se om jeg får lånt en ekstra kontroll for å se om det kanskje er hele kontrolleren som er dårlig (selv om den er ny)

  5. Retinaskjerm er et tullenavn Apple bruker for at kunder skal tro det er noe spesiellt med dem. Apple har så absolutt ikke den beste maskinvaren og man får veldig lite for pengene, men de proprietære løsningene gjør at de stort sett yter noe bedre i forhold til like spesifikasjoner med andre OS Økosystemet er derimot veldig godt og verdt å betale litt ekstra for. Misforsto tror jeg :)

     

    Hva hun trenger av kraft for å redigere kommer helt an på programmet og hva hun skal gjøre. Å fikse kontrast og slike småting kan man gjøre i tilsvarende programmer som MS Paint, krever veldig lite.

     

    Jeg ville valgt en 15" over en 13" når det gjelder bilder, men nå er ikke jeg fan av 13" generellt :p Du bør gå for noe med i5 hvertfall, de nye er det alltid SSD/ Flashbasert lagring så det er ikke noe å tenke på. 8GB RAM er å foretrekke og de dyrere har mer lagringsplass.

     

    Noe ala denne er et greit kjøp, litt lite lagringsplass bare

    https://www.komplett.no/product/839744/pc-nettbrett/pc-baerbar/ultraportable/apple-macbook-pro-13-retina-display#

    Her er en med mer lagringsplass

    https://www.komplett.no/product/839746/pc-nettbrett/pc-baerbar/ultraportable/apple-macbook-pro-13-retina-display

     

    Dette forslaget er basert på erfaring med maskinvare og generell ytelse med den antagelsen at det blir litt multitasking og mer krevende oppgaver enn å bare fikse kontrast og slike enkle ting + at du sa at det er bedre å legge litt for mye i maskinen enn litt for lite, god tankegang :)

     

    Hei! 

     

    Takk for utfyllende svar :) Er mye enig i det du skriver først, men nettopp det at "svakere" viker "bedre" på apple er nok litt av det som trekker mot Apple. Har hatt alt for mange "Acer" til 4990,- som er ubrukelig treg etter 2 mnd bruk :p

     

    Jeg ser den du linker til er på tilbud på netonnet til 11990,- nå så jeg tror jeg slår til der. Hun er nok ikke så opptatt av å ha det siste og beste så det gjør ikke så mye at dette er utgående modell :)

  6. Hei!

     

    Har en mor som ønsker seg en Macbook da hun liker design, størrelse og infrastruktur (har ipad, iphone osv så ønsker pc av samme produsent)

     

    Hun ønsker en pc som er lett og ta med seg på tur, dette blir meg bekjent ingen problem med noen av Apples modeller da alle ser lette og hendige ut.

     

    Hun er veldig glad i bilder og bruker mye tid på bildebehandling og redigering.

     

    Siden redigeringprogrammer ofte krever litt ytelse (?) tenkte jeg å forhøre meg her hvilke modell jeg burde vurdere, og eventuelt maskinvare jeg bør kjøpe?

     

    Blir Macbook levert med eget bilderedigerings program eller må jeg skaffe dette selv gjennom apper e.l?

    Så litt på apple.no men fant ikke noe spesifikt mot bilderedigering.

     

    Om ikke, har dere noe program å anbefale? Trenger ikke være så komplisert, men enkelt og greit til å gjøre bilder skarpere, endre kontrast, sette inn filter osv.

     

    Tror ikke hun har bruk for type "photoshop" programmer med avanserte og uendelige muligheter.

     

    Utifra dette ser jeg egentlig på Macbook pro som et godt valg, mye pga retinaskjerm og ikke minst best maskinvare, men vil for eksempel en Macbook Air klare å drive et enkelt bilderedigeringsprogram uten store problemer?

     

     

    Budsjett: Ikke så viktig, men ønsker helst å bruke så lite som mulig forutsatt at kriterier over blir holdt. (jeg vil heller bruke mer penger å få en dugelig maskin enn å "gni" å kjøpe en maskin som ikke holder mål)

     

    Takker for innspill/svar.

     

     

  7. Men så helvetes mange API-er så lukter det mye krøll med tidlige BETA-utgaver :tease:

    Hei, lurte på om vi som fikk lagt inn vår UDID på din utviklerkonto fortsatt er oppført?

    Eller må vi bli lagt inn på nytt :)

    Har du foresten lastet ned iOs 8 og fått prøvd det ut :)?

     

    Edit- ble lagt til i fjord for ios7 foresten.. :p

  8. Foresten noen som vet om en App eller nettside som "trekker" wifi over tid? Har problemer med svak wifi på jobb, der jeg må "bruke" data hele tiden for å ikke miste kontakt - type kjøre YouTube videoer og oppdatere sider hele tiden.. Står den 2 min uten databruk (roterende sirkel attmed wifi signal), mister den forbindelse -_- Ganske slitsomt :p

  9. Håper det. Prøve å gå inn på dinside.no og kræsjet hver gang. Oppdaterte nå og om det unna hjelper sendes den på service

    Jeg og sliter noen ganger med dinside.no... Krasjer fullstendig, hakker og restarter :p Kjører vell fortsatt på ios 7 da, burde kanskje oppdatere etter hvert..

  10. Takk for svar.. Så bra Pioneer spilleren funker bra, var i utgangspunktet den jeg hadde bestemt meg for :)

     

    Grunnen til att jeg ble i tvil var att Alpine spilleren er på tilbud - http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=12322&katid=5&id=

     

    Og den kostet jo 1500 mer enn Pioneeren opprinnelig, så lurte på om jeg gikk glipp av noe vist jeg gikk for Pioneer spilleren..

    Det samme gjelder Jvc, som også er en del dyrere, men jeg får 30% igjennom Meca :)

     

    Men vist det ikke er noen betydelige forskjeller, tror jeg det blir Pioneer denne gang.. :)

     

    Yippee: Har selv brukt Alpine de siste årene, og har vært fornøyd.. :) "Kjedelig" link forresten, alt er jo halv pris i forhold til Norsk :ph34r: Hvordan er det med frakt og toll? Erfaringer :D?

     

     

    Når det gjelder lydkvalitet i forhold til Jvc, gjelder det på forsterker og? Tenkte på denne - http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL029182&pathId=64&page=1 (igjen pga rabatt)

     

    Skal drive noen gamle 3x9'ere fra Sony - 220W og 50W rms... Eventuelt andre forslag?

  11. Hei.. Jeg sitter og vurderer 2DIN spillere, og har vanskeligheter for å bestemme meg..

     

    Sånn som eg ser det er vell "specsne" mye det samme, så forskjellen ligger vell i produsentenes egne funksjoner osv

     

    Problemet mitt er att jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vill ha, siden jeg vill ha mest mulig selv om jeg ikke har behov for det :p

    Lurte derfor på om folk med erfaringer eller kunnskap kunne gjort valget enklere?

     

    Har desse til vurdering:

     

    Alpine - http://www.alpine-electronics.no/p/Products/mobile-media-stations4/ive-w530bt

    Pioneer - http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-X2600BT

    Jvc - http://www.jvc.no/product.php?id=KW-V10E&catid=100178

    Jvc - http://www.jvc.no/product.php?id=KW-V20BTE&catid=100178

     

    Er det noen av desse som skiller seg spesielt ut, blant funksjoner og specs? Eller er de såpass like att jeg bare skal velge utifra design?

     

     

    Jvc får jeg gode rabatter på, så det er derfor eg har lagt de til..

    Hvordan er kvaliteten på jvc i forhold til Alpine og Pioneer?

    Leser mange plasser att folk anbefaler Pioneer og Alpine..

     

    Hvilken ville du annbefale?

     

    Takker for svar...

  12. Hei! Har en litt utdatert mor med en Htc Desire, og nå får hun opp feilmeldingen "Beklager - Prosessen com.android.htccontacts) Har stoppet uventet. Vennligst prøv igjen.. Dette skjer når hun skal inn på kontakter for å ringe foreksempel.. Så alle kontaktene ligger på kontaktlisten, men når du trykker på en kontakt kommer dette opp :S Noen som har vært borte i dette problemet før?

×
×
  • Opprett ny...