Gå til innhold

Freidig

Medlemmer
  • Innlegg

    516
  • Ble med

Hjelpsomme svar

  1. Freidig's innlegg in Hårtips? Noen frisører ute der? ble markert som svaret   
    Unnskyld for at jeg sier det, men tuppene blir ekstremt slitte av bleiking. Jeg ville kanskje stusset det om det er slitt, og sånn at faren ikke blir helt merkelig nederst i tuppene. Du må enten bleike det igjen og så starte å bruke lilla shampo. Eller bare bruke lilla shampo.
    Det du må huske på er en god kur, shampo og balsam. Jeg kan anbefale en fra Redken som heter Silver Charge. Den er for menn med grått/gult hår. Men den funker kjempe bra på gult hår, og den er egentlig ikke bare for gutter spør du meg.
    Du trenger en fuktgivende kur og balsam. Kanskje noe med proteiner i. Vanskelig å si over nettet, jeg ville i hvert fall tatt meg en tur til en frisør og hørt hva de anbefalte av kur.
  2. Freidig's innlegg in Sminke for å skjule akne ble markert som svaret   
    Du får kjøpt det på VITA, KICKS og andre typiske sminkebutikker. Jeg ville ikke bedt betjeningen om hjelp fordi de er ikke noe flinke til å finne riktig hudtone.
     
    Prøv heller selv og gå ut i daglys og se om den matcher. Lyset inne på sminkebutikker generelt er kjempe dårlig og du får ikke sett huden godt nok.
×
×
  • Opprett ny...