Jump to content

mhmhm124

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About mhmhm124

 • Birthday 11/16/2000

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg skal kjøpe proteinpulver og det står mellom 5 stykker, Foretrekker Sjokoladesmak, men jeg er åpen for alt Lifewell Protein Whey+ https://www.fitnessbutikk1.no/produkt/kosttilskudd/proteinpulver/lifewell-nutrition-whey Starnutrition Whey-80 http://gymgrossisten.no/whey-80 Whey 100% Proteinfabrikken https://www.proteinfabrikken.no/proteinfabrikken/11089/100-pcnt-whey-protein-1000g-sjokolade-proteinfabrikken Tomminutrition Whey Explode https://www.tomminutrition.com/produkt/protein/whey-xplode-1000g-chocolate Lifestyle Protein https://www.nortix.no/products/lifestyle-whey-protein-1kg
 2. Si hva du jobber med og hva du tjener i året Du kan godt nevne hva ektefellen din jobber med også!
 3. Er mobilen verdt penga?? Den virker litt dyr spør du meg!!
 4. Galaxy s6 edge: Galaxy s6: Både skuffende og gode resultater!
 5. Nei men har du sett http://www.itavisen.no/nyheter/her-er-de-nye-galaxy-s6-modellene-355989 Troverdig kilde Kan man ikke bytte ut batteri? Ikke støtte for minnekort?? Hva er dette for noe?
 6. Jeg vil bli Industrimekaniker,men hva tjener egentlig industrimekanikere?? (IKKE OFFSHORE)
 7. ''Nye'' bilder viser hvordan den kanskje kommer til å se ut som! Ifølge spigen http://www.phonearena.com/news/This-is-the-Samsung-Galaxy-S6---according-to-case-maker-Spigen_id65373 Vis dette er den ''nye'' utseende så kommer nok salgstallene til å stige ned!! For dette ser ikke bra ut.
 8. Jeg hadde kjøpt en honor 6 med en eneste gang!!! Kraftig Snapdragon prossesor, greit kamera men rett å slett mye mobil for penga
 9. Hei, kjøpte en galaxy s4 for 4 måneder siden og er lei av den, burde jeg laste ned cm installer? Kan man gå tilbake? Er det trygt? Bruker buzz launcher!!
 10. mhmhm124

  Neymar vs Bale

  Jeg er lei av å høre vennene mine mene at bale er bedre enn neymar, når neymar har flere mål og assist. Hva mener dere? Kom med begrunnelse om hvorfor bale er bedre enn neymar, eller motsatt.
 11. Jeg kommer til å oppdatere artikkelen etterhvert
 12. Galaxy s6 Galaxy s6 edge: Er dette markedets beste?
×
×
 • Create New...