Gå til innhold

iR' BR34K

Medlemmer
  • Innlegg

    551
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iR' BR34K

  1. Donkey Kong skrev:

    Er helt fair at redaktør sier opp når hun er uenig med valg og prioriterer fra ledelsen, men jeg forstår ikke hvorfor hun skal gå offentlig ut og kritisere tidligere arbeidsgiver. Dette skader bare selskapet og gjør tilværelsen for de gjenværende ansatte verre.

    Vil anta at øvrige nettsteder ikke vil røre denne redaktøren med ildtang.

     

     

    Viss du er journalist, så verkar å skrive 50 guidar i veka, fordelt på sju personar, heilt spinnvillt. Det der tappar sjølv den raskaste og mest effektive for all energi og arbeidsvilje. Så eg tviler på at det går utover ryktet hennar i bransjen.
    • Liker 2
  2. 19 hours ago, Espn1 said:

    Om det tilfeldigvis var en Warrior på Dream serveren du snatchet all gearet til,

    Mikkjell. Så stemmer det ikke at han var trønder.

    Hah! Lite land. 

    Eg meeeeeiner å hugse (men eg har gullfiskhukommelse) at du lånte kontoen til meg fordi du skulle slutte i spelet. Eg trur eg spelte på din ei stund, blei lei av warrior og fann ut at eg skulle selje alt for å geare opp archeren (nicket var enten lambi eller NewDuuDe) min. Også kom du tilbake igjen, naturleg nok ein smule irritert. 

    Du får heller sende meg ei melding viss du skal gjere comeback i Conquer, så kan du få kontoen min 😉

  3. GnilreG skrev:
    Skulle ikke slengt inn noe om bærbare PCer også :p
    Det er ei stund sidan me har testa berbare, og me ville ikkje anbefalt noko me ikkje har prøvd der. Sjølv om spesifikasjonane på ei vare kan sjå attraktive ut, anar me ikkje noko om viftestøy, varmeutvikling, peikeplate og tastatur osv. osv. Difor tar me ikkje med berbare maskinar. Skulle gjerne ha testa fleire maskinar, men artiklane blir ikkje lese noko særleg. Me må prioritere ganske hardt på maskinvaretesting, så då blir det at me heller gjer andre ting.
    • Innsiktsfullt 2
  4. 3 minutes ago, Chaos_Niddhogg said:

    Er personlig megafornøyd med Switch/PS5/PSVR2 komboen min. Utrolig mange timer jeg har brukt på de. Masse, masse gode spill. Er og lkar for en Switch 2 =)

    "Nintendo, som alltid har stått litt på sidelinja i kappløpet om å ha den mest kraftige konsollen"

    Mmmm... Etter Wii så har de holdt seg til svakere hardware, men var ofte ute med bedre hardware før det. Virker som folk "glemmer" den biten. Ellers tolker jeg hva dere skrev feil.

    Eg la inn ei lita presisering no, om at me meinte dei siste generasjonane 😉

  5. Donkey Kong skrev:

    Kan dere oppgi tilbudspris, førpris og tidligere billigste pris under hvert produkt?

    Det er heller ikke samsvar mellom billigste pris og prisene på bildelink under produktet. For eksempel ser jeg ikke 799 på Aerox 5 uten å manuelt sjekke linken. Blir tungvint om jeg må klikke meg ut av artikkelen på hvert produkt.

    Yes, me har gjort det i dei tidlegare artiklane, men det er nok eit problem med at Prisjakt ikkje klarar å sjå medlemsklubb-tilbod. Eg kikker på det i kveld igjen om det ikkje går seg til, så får me heller legge det inn manuelt.
  6. Sjørøver skrev:

    Er det tenkt at dere skal utvide innholdsproduksjonen, eller er det omfordeling av ressurser? Hva har dere eksperimentert med de siste årene som du nevner i artikkelen? Kan ikke si jeg tar det på stående fot.

    Beklagar lovleg seint svar her. Det blir nok litt fleire artiklar med ein ny frilansar inn, men først og fremst skal me bruke mindre tid på enkelttestar og meir på featuresaker og samletestar. Det er nettopp denne balansen me har prøvd oss fram på dei siste åra. Eg har skrive eit par hundre testar sidan me starta, og ser at det er veldig "hit and miss" om enkeltprodukt-testar blir lese eller ikkje. Samletestar har meir for seg fordi dei lev lenger på Google, og me får testa oss gjennom fleire produkt på mindre tid. Kvart produkt blir kanskje ikkje brukt like lenge, men det er svært sjeldan karakteren endrar seg over lengre testperiodar, har eg merka. Så handlar det nettopp om ressursar, som du seier. Eg, som er hardwareredaktør, er teknisk sett frilans eg òg, og har gjerne kapasitet til å skrive 3-6 artiklar i løpet av månaden. Då må me spikre kva som skapar mest engasjement blant lesarane, og korleis me får mest ut av arbeidet eg gjer.
  7. 38 minutes ago, DigImp said:

    Må være noe seriøst feil med anmelders setup. Jeg kjører spillet i 5120x1440 med 12900K, 32GB ram og RTX 4090. Alle settings på max ink. alle Raytracing påslått med DLSS/FSR avslått. Jeg har mellom 70-150fps litt avhengig av hvor man er så klart. Kanskje mer også, men kun testet litt.

    Ein veit jo aldri med spel som nett er kome ut, og ser det er fleire som melder om ein del trøbbel med yting. Det kan hende eg har fått same trøbbel her. Men eg har testa 4090en på ein anna PC (nettopp fordi det var så voldsom reduksjon med RT) med omtrent same resultat, då med ein 12900k, ikkje 13900k.

    Resultata med dei andre innstillingane verkar logiske jf. resultata i den gamle versjonen. Men det verkar som utviklaren har bomma på optimaliseringa. Flaskehalsen i 1080p er veldig rar.

    Me skal uansett teste opp ein ny testbenk i løpet av desember, så eg kan alltids reinstallere Witcher då og køyre nye testar og eventuelt oppdatere artikkelen. Benchmarkruta vår går for øvrig gjennom Heirarch Square, som er kanskje det mest krevande området i heile spelet. 4K krev òg ein del meir enn 5120x1440. 

    • Liker 1
  8. Iki skrev:
    iR' BR34K skrev (2 timer siden):
    Iki skrev (3 timer siden):

    Nei.

    Split damage betyr at dette vil gjøre mindre skade enn et våpen med en type skade. (Fysisk, magisk, ild, etc)

    Et godt våpen man kan få tidlig som ikke har dette problemet er for eksempel grafted blade, som du finner nederst i startområdet.

    Vis sitat  

    Sjølve sverdet er ikkje veldig imponerande, nei. Men det er heller ikkje grunnen til å bruke det.

    Men da kan du like gjerne bruke magi i spillet, og dermed unngå ulempene med sverdet, samtidig som du skader mere.

    Night Comet kostar 32 FP og krev 38 Intelligence. R1 på dette brukar berre 19 FP, og du treng ikkje meir enn 24 INT. Late game skalerer nok ein staff betre til slutt, men det er vanskeleg å slå dette i starten og midten av spelet.
  9. TB-Sabo-Tabby skrev:
    iR' BR34K skrev:
    Noiz skrev:

    "Med sine 75 gram er dette ei av dei lettaste trådlause gamingmusene på marknaden".

    Dette er vell så langt fra sant som du får det, di fleste fra di store er vell eindel lettere. Selv sitter eg på ein trådløs mus på 44 gram.

    Langt frå sant er det ikkje. Det er framleis relativt få trådlause mus under 80 gram samanlikna med kabla mus, men eg kan endre litt på formuleringa så det kjem betre fram kva eg meiner.
    Det er feil. Finalmouse Starlight Small (45g) Finalmouse Starlight Medium (49g) Cooler Master MM731 (60g) Logitech GPX (61g) Glorious Model-O Wireless (64g), Model-D Wireless (65g) Ninjutso Origin One X (65g) Razer Orochi V2 (65-72g) Steelseries Aerox 3 Wireless (68g), Aerox 3 Wireless 2022 (68g) Vancer BT.L Gretxa DELUX M800 Wireless (70g) ROCCAT Kone Pro Air (72g) Pwnage Custom Wireless Ergo (74g) Det er 14 andre trådlause mus til speling som alle er under 75g, og berre modellar eg kom på no. So nei, det er ikkje "relativt få" trådlause mus til speling som er under 75g. Det har ikkje vor sanning i den påstanden på nokre år no.
    Eg eig ni av desse + bl.a. Model O W, Hati S W, Viper Ultimate W og ein del til, så eg er godt kjend med marknaden. Men så er det langt, langt fleire som veg meir enn 75g. Og eg syns framleis det er grei dekning for å gi produktet pluss for å vere lett. Ikkje at det har noko stor effekt på karakteren her, men med unntak av Finalmouse Starlight (me har slutta å teste Finalmouse pga. korleis dei lanserer produkt) er alt anna innan 17 gram frå denne. Me slenger nok på det på trådlause mus under 80 gram i ei stund framover.
    • Liker 3
  10. Noiz skrev:

    "Med sine 75 gram er dette ei av dei lettaste trådlause gamingmusene på marknaden".

    Dette er vell så langt fra sant som du får det, di fleste fra di store er vell eindel lettere. Selv sitter eg på ein trådløs mus på 44 gram.

    Langt frå sant er det ikkje. Det er framleis relativt få trådlause mus under 80 gram samanlikna med kabla mus, men eg kan endre litt på formuleringa så det kjem betre fram kva eg meiner.
    • Liker 2
  11. 20 minutes ago, Craxmerax said:

    Er veldig misunnelig på A1 kjøpet da! Virker som et helt enormt kamera som kan gjøre alt av foto OG video, men har jo en nokså enorm prislapp også :D

    Fantastisk kamera, men på ingen måte verd prisen, så det er sagt. Eg kjøpte det først og fremst for kombinasjonen av autofokussystemet og 50 MP, og brukar det ikkje til video i det heile enno. Merkar at eg svært ofte er avhengig av å bruke den manuelle sticken for å fokusere når det kjem til fuglar, nett som eg gjorde med a73en min. Det er diminishing returns så det held. Dei aller fleste har absolutt ingen behov for det kameraet her. 

    Men eg er fotojournalist i det daglege, og det er heilt eminent til sportsfoto og portrett. Så for meg er det midt i blinken. Og for fuglar er 30 FPS ein gamechanger. Har fått så mange nydelege bilete som eg aldri ville fått med 10 før. 
    Og takk for det, Hrafn!

    • Liker 1
  12. 23 minutes ago, Craxmerax said:

    Kult at dere har videre satsing på hardware testing! 🙌 Virker også som fornuftige valg av hardware og spill dere tester! (selv om Cyberpunk også kunne vært relevant som en slags stresstest, i tillegg til at det har veldig mye RTX features dere kunne testet)

    Er det planer om annen type testing også som f. eks CPUer?

    Vurderte Cyberpunk, men me venter til siste oppdatering kjem. Antar dei pussar vidare på ytinga då, så det tar me ein ny runde på når det kjem. 
     


    Testing av prosessorar har me veldig lyst til å få til og, men førebels har me prioritert skjermkort først. I dag er det berre eg som jobbar med hardwarestoff, og med ein fulltidsjobb på sida, så blir det litt enten-eller når det kjem til såpass tidkrevjande artiklar som test av skjermkort og prosessorar. Men eg håpar eg får tid til å teste eit par av AMD sine komande modellar opp mot 12900k-en, i alle fall. Elles blir det jo laupande dekning av mus, tastatur og headsett, og moglegvis litt fleire grafikkanalysar av nye spel. 

    • Liker 4
  13. 14 minutes ago, Sirius Cobra said:

    Ikke for å være negative, men er ikke det det hovedkortet som kan begynne å brenne grunnet en feilproduksjon?

    Denne saka blei for så vidt skrive før nyheita om tilbakekallinga kom, men vårt hovudkort har ikkje dette problemet (håpar me). Eg sjekka i romjula, og utifrå serienummeret bør me vere ok. Så får me håpe at det berre er dei serienummera som Asus melde om det faktisk gjeld. 

    • Liker 2
  14. xyz01 skrev:

    Å kalle "Arcane" kronjuvelen når man har "The Witcher" - en serie som ikke er nevnt en gang - blir rett og slett snålt. 

    Ja, det meste av artikkelen fokuserer på animasjonsserier - men introduksjonen er generell, og the Witcher overgår vel lett alt som er nevnt her i interesse, kvalitet og budsjett.

    Witcher-serien er basert på bøker, ikkje spel. I og med at artikkelen handlar om speladaptasjonar, så er det ikkje så rart at eg ikkje nemner den. Elles har jo Witcher vore ein kjempesuksess for Netflix kommersielt sett, men eg syns det var ganske tamme greier kreativt sett. Kampscenen i slutten av første episode var glimrande og Cavill gjorde ein god jobb, men anna enn det syns eg serien var veldig skuffande.
    • Liker 1
  15. Limefreak skrev:

    Kommer det nye tilbud her hver dag?

    Ser bare de samme tilbudene som i går, men det står torsdag...

    Eg la til eit hovudkort i dag, men ikkje noko anna. Verkar ikkje som butikkane endrar på så veldig mykje lenger, og det er stort sett dei same tilboda. Det er jo mange fleire greie gamingtilbod enn det me har her for så vidt, men det var no desse me tenkte var gode nok til å løfte fram. Tipper det blir ein del nytt i morgon.
  16. Vegard# skrev:
    sedsberg skrev:

    Trekk for for lite LED-lys faktisk.

    Trekk for at man ikke kan velge rødfarge på en mus med RGB synes jeg er helt på sin plass. Det jeg stusser mer på er at den har fått pluss i margen for "mye RGB-lys". Dette er ikke en positiv ting i manges øyne.
    Grunnen til at musa får pluss for det er jo at mange likar RGB-lys, og denne implementeringa er ganske god. Du kan alltids slå av lyset viss du ikkje gjer det.
  17. Blir alltid skeptisk til kor seriøse folk er når dei set spørjeteikn med karakter på produkt dei ikkje har prøvd sjølv, men sure. Wooting-tastatur skulle me gjerne testa, men av naturlege grunnar brukar ikkje Gamer.no tid på produkt som ikkje er i sal i norske nettbutikkar. Om dei nokon gong dukkar opp i norske hyller tar me gjerne ein titt. Eg ser Wooting One var i sal i 2019, men då gjekk det nok under radaren.

    Ducky har me testa litt av, men kan alltids høyre med Varmilo/Keychron om dei vil sende noko. Prioriteringsrekkjefølgja går nok stort sett på kva som er mest etterspurnad etter/mest populært, fordi me har ganske avgrensa kapasitet på testing av tastatur og slikt. Då blir det ofte toppmodellane frå Razer, Logitech, MSI osv.

    Skreddarsydde tastatur trur eg ikkje me kjem til å gjere noko på med mindre eg lagar ein feature på byggeprosessen eller noko slikt. Førebels held me oss til reine gamingtastatur. I dag har me berre ein person som jobbar med hardwaretestar i Gamer, meg, og med ein kapasitet på 5-6 artiklar i månaden (som og skal dekke skjermkort, headset, mus osv i tillegg) må me prioritere det som det me trur dei fleste lesarane er interesserte i.

    Ideelt sett hadde me hatt fleire fulltidsskribentar, men Gamer har førebels berre ressursar til å ha eitt fast redaksjonelt årsverk. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...