Gå til innhold

Wall Dorf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av Wall Dorf

  1.  

    Klimadebatten

    Heisann!

    Klima er et veldig interessant tema som diskuteres helt inn i politikken, og miljøpolitikk er også en driver for økonomi.

    Stort sett finnes det ingen gode svar på hva som egentlig driver klimaendringer på jorden. Men en ting er i alle fall sikkert, og det er at det i alle fall ikke er CO2 som er årsaken, siden det under istiden for 450 mill. år siden var CO2 nivået 10 ganger høyere enn dagens nivå...

    Forskning.no går god for forklaringen om solens og jordens bane i en sammen med solsystemets rotasjon gjennom Melkeveien.

    Jeg mener diskusjoner om menneskeskapte klimaendringer er tatt ut av løse luften, og man savner sammenhenger i det man beviselig oppdager årvisst, at det har vært mange temperatur svingninger opp gjennom tidene som man ikke finner noen syndebukk til, og at man finner pilespisser fra vikingetiden som viser at klimaet var varmere da enn nå, ved at isbreene da var mindre. En nylig fjellpassasje som nylig er kommet til syne i Breheimen beviser dette. En kunne like godt argumenterer for at det var vikingene som hadde denne klimakrisen av varmere vær, siden deres etterlatenskaper ennå ikke har tint helt frem?

    Kronikk: Jordens klima og liv på geologisk tidsskala (forskning.no)

    Glemt fjellpass fra vikingtid oppdaget av arkeologer i Breheimen skaper stor internasjonal interesse – NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio

     

×
×
  • Opprett ny...