Gå til innhold

SonicDragon

Medlemmer
  • Innlegg

    953
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SonicDragon

  1. Å så fint at de beskytter meg da, jeg har Laktoseintoleranse. Føler meg litt som et misfoster siden oss Nordmenn er blant de som tåler melk best. Menmen jeg fikk ikke problemene og heller ikke beviset før nå når jeg er 20 år gammel. Så jeg er såfall glad for at jeg har hvertfall fått i meg melk her i livet

     

    Men nei, staten skal overhodet ikke bestemme kostholdet

  2. Er det sånn du får selvstimuli? Å hakke troen din, som ikke inneholder fnugg av så mye som en indikasjon engang, nedover ørene på folk? Jøss...

     

    jeg snakket om deg her. er du slik?

     

    jeg tvangsforer ikke religionen min til ateister. Men jeg kan ikke bevise deg at jeg ikke er slik.

    Du må selv velge din egen versjon av sannheten, og se om den gjør deg fornøyd.

    Er jeg en som trekker troen over huet på folk.........eller er jeg ikke? Dette er helt opp til deg å velge,

    siden vi sitter på to forskjellige steder bak en skjerm og ingenting kan bevises

  3. Kristne synder da også.

     

    Joda Zepticon. Men jeg er ikke en varmesøkende rakett som oppsøker hver mulighet til å hakke på en folkegruppe etc. og jeg er aktiv på mye annet her også. du kan ikke forandre min mening om RWS uansett, han har vist nok til å la meg forme min egen mening om ham. du behøver ikke si deg enig, ergo innse fakta

  4. Det eg meiner er at det er ein meiningslaus krangel

     

    Absolutt

     

    Eg trur ikkje på gud men eg benekter ikkje at det er ein mulighet. Kan godt hende eg tar feil

    Dette kalles ydmykhet og forsiktighet! det er en skam for de menneskene som ikke eier denne egenskapen. og ateister burde også ha dette. religiøse og ateister er i en krig der begge parter ikke kan bevise noe direkte og rett fram strakt, med et universielt klart svar.

     

    Foresten RWS, er det ein einaste rligiøs debatt på dette forumet du ikkje har deltatt i? :p

     

    HAHAHAH ENDELIG NOEN SOM NEVNER DET! Det begynner å se latterlig ut når han returnerer så ufattelig frekvent bare for å si det samme: religion er galt, religiøse er tåpelige

  5. Meget bra post og overaskende nyansert. Veldig lærerik. Men, jeg er fremdeles uenig i en del ting som legges til grunn.

     

    For det første så er jeg helt klar over at antikken ikke var en veldig trivelig plass for folk flest. Men grunntankene om menn(esket) startet her, og spiren til det som senere skulle bli en viktig del av vesten. Den startet ikke i en israelsk ørken, eller hos en jødisk revolusjonær i jerusalem. Det startet i hellas, og roma. Man kan ikke da påstå at det er kristendommen som har fremmet dette synet, men heller utenforstående påvirkningsfaktorer.

     

    En annen ting et legges det vekt på at kirken sponer mye av tenkingen. Jeg mener fremeles at dette ikke var med overlegg i det hele tatt, men ett indirekte resultat av samfunnssituasjonen, og at kirken ikke kan ta "æren" for å ha frembrakt dette. Ja, de tilrettelegger for noe, men resultatet de oppnådde var overhode ikke det de så for seg.

     

    På denne tiden ble teologien oppfattet som den høyeste lærdom, og som sådan var alle utdannede kristne, og vell indoktrinert i troen. Det er ikke noe plass, eller motivasjon i dette samfunnet for å motstride de teologiske ideene, ei heller ingen grunn, da de så langt ikke har funnet noe kunnskap som tyder på at det er feil.

     

    Men, kirken har klart noe annet, de har sammlet en haug med intellektuelle, på en plass. Folk som filosoferer og deler kunnskap.

     

    Ingenting av dette er drevet frem av kirken, og kirken har aldri vært en pådriver for slikt. Det som gladt for kirken var å utdanne barbarer til siviliserte troende mennesker.

     

    Så, vi kan nok være enig i at kirken har hatt en finger med i spillet, men jeg mener fremdeles denne var neppe tilsiktet, med overlegg, eller ønsket. Vi ser jo hva som skjedde når tenkingen tok overhånd, med Luther.

     

    Og ja, han donerte til en skole. Verdens viktigste institusjon... Han hørtes ut som en fornuftig person.

     

     

    Hehe.......verden overrasker meg hver dag. hadde ikke forventet dette av deg

  6. Jeg tenker: hun er veldig snill og gavmild mot meg, jeg bedde ikke om det. Det betyr ikke at jeg må besøke henne jævla mye bare fordi hun er snill mot meg. Jeg har min egen familie, jeg må prioritere. Hvem skal jeg tilbringe mest tid med: den unge familien min, eller en gammel person som kanskje kan dø når som helst?

     

    Jeg snakker ikke om å aldri besøke henne. Jeg sier at det ikke er vits i å dinge på hver føkkings dag. Jeg snakker om å prioritere OG det å ha fri vilje. Egne valg. Eget liv. Jeg personlig, ville ha besøkt henne en eller annen sjelden gang. Og om hun skulle trenge hjelp, eller om hun var døende ville jeg selvsagt kommet over. Jeg synes besteforeldre er drittkjedelige, men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om dem.

  7. MARTIN: Har du barn?
    SAGA: Nei hvorfor skulle jeg det?
    MARTIN: Har aldri hørt noen stille det spørsmålet før
    SAGA: Nei men jeg vet om mange som burde stilt seg det spørsmålet

     

    et sitat som kan fungere som en viktig memo.

    Og så var det barnevernet da. Aner ikke hva som hender bak de dørene der jeg!
    Barnevernet og Foreldrene er kanskje litt som Nord og Sør Korea. er vi sikker på at Sør (barnevernet)

    er så jækla mye vennligere en Nord (foreldrene). vet ikke hvor strenge og gammeldagse de er på barnehjem i dag.

  8.  

    Jeg måtte sjekke prostata hos en kvinnelig lege, og hvordan tror du det føltes når en vakker lege-dame-babe stakk en velsmurt finger inn i baken mens hun holdt rundt pungen?

    Null -- nada -- zip -- ingen -- glede eller følelse av at det fantes noe godt med det:

    Det føltes rett og slett ekkelt.

     

    hahahahaha åh faen

     

    vet ikke helt hva jeg skal tro om det. men det med fingern i ræva var litt for langt for min smak

×
×
  • Opprett ny...