Gå til innhold

J.H.

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J.H.

  1. MonsLarsen skrev (35 minutter siden):

    Fikk dette fra cdon nå:

    Vi släppte Playstation 5 till försäljning förra veckan och man fick max köpa 1 konsol per kund. Intresset är väldigt stort och vi sålde slut på alla enheter på bara minuter.

    Alla som har bokat konsolen och fått sina köp godkända (en orderbekräftelse) kommer få en konsol. Vi kommer skicka ut dem så fort som möjligt och du kan vänta dig att få ta emot din konsol under Mars månad. Så fort vi skickar varan får du ett mail med spårningsinformation.

    Har du några frågor är det bara att du hör av dig, annars får jag passa på att gratulera till din nya konsol. 😃

    Dette lukter Bullshit... Fikk bekreftelse fra de 12:59 på kjøp. Når dere heldige som kjøpte etter dette har allerede fått sendingsnummer, så kjenner jeg sinnet koker litt😒

    Jeg fikk samme Mail fra CDON, fikk sporingsnummer i går. Tipper det er et standard svar de sender til alle som tar kontakt angående ps5, slik at de har ryggen sin fri. Mest sannsynlig får dere sporingsnummer i dag😁

    • Liker 1
  2. Jeg bestilte også med 14 dagers betalingsfrist på CDON, skal i teorien ikke være et problem og det har aldri vært et problem. Det er som "listen" skriver at CDON får pengene sine med en gang, så det skal ikke ha så mye å si. Det jeg er redd for er at CDON har tatt i mot for mange bestillinger og de kansellerer bestillingen min, men jeg bestilte 12:57 så jeg håper det går i boks. 

    Er det noen her som har erfaring med å bestille ps5 fra CDON og kan si noe om det har vært mye krøll og antatt leveringstid osv??

    • Liker 1
  3. Fikk bestilt 12:57 fra CDON på grunn av en legende av en fyr som sa i fra her på forumet🤩 Herregud så jeg gleder meg, og håper virkelig flere får tak i konsollen ila. de neste dagene.

    Forøvrig så er jeg med på Power trekningen også, så om jeg vinner den trekningen kjøper jeg en konsoll og selger den til innkjøpspris til folk som er interesserte her :)

    • Liker 3
  4. Myst skrev (2 minutter siden):

    Tror ikke de skal sende ut noe svar i dag. Var det ikke en screenshot de hadde skrevet at svarene skulle komme i morgen ettermiddag? Det tar også sikkert litt tid å gjennomføre trekningen og sortere og whatnot. Ha litt tålmodighet til imorgen kveld iallfall. :)

    Som jeg skjønte vil folk få svar innen 16:00 i morgen(torsdag). Tenker da at det kan være alt fra i dag kveld til i morgen ettermiddag.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...