Jump to content

J.H.

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

330 profile views
 1. Har fått akkurat samme melding jeg også. Konsollen min er også i Trondheim, så jeg krysser fingrene for at ting går etter planen. Skal ringe PostNord med en gang de åpner i dag.
 2. Folkens, er veldig i tvil om jeg skal gå til innkjøp av ekstra kontroll da det har blitt påvist feil med de fleste kontrollene. Ville dere anbefalt å vente litt? Kan få kompiser på besøk inni mellom, så greit å ha to kontroller. Kan man bruke ps4 kontroll på ps5, dersom man kobler den til med kabel?
 3. Hvor i Norge er det du holder til da? Står estimert leveringsdag i morgen hos meg også, bor i Trondheim. Har et veldig lite håp om å få den i dag, selv om jeg tviler sterkt.
 4. Står leveringsdag i morgen(torsdag) for meg også, men har erfart at sendinger i noen tilfeller kan komme kvelden før antatt leveringsdag. Får bare krysse fingrene nå, det nærmer seg.
 5. Er på nattevakt og fikk nettopp varsel om endring i PostNord appen. Får muligens ps5’n min ila. dagen, er i ekstase! Takk til dere som hjelper sånne som meg med å varsle om slipp osv.. dere er legender🤩
 6. Nice! Bor i Trondheim så tar sikkert tid å sende den opp fra Oslo til Trondheim også. Får bare krysse fingrene for å få den ila. uka.
 7. Vi som har fått sporingsnummer fra CDON, tror dere at det er håp om å få konsollen ila. uka? Jeg har aldri bestilt noe fra cdon før, så jeg vet ikke hvor lang tid det tar?
 8. Jeg fikk samme Mail fra CDON, fikk sporingsnummer i går. Tipper det er et standard svar de sender til alle som tar kontakt angående ps5, slik at de har ryggen sin fri. Mest sannsynlig får dere sporingsnummer i dag😁
 9. Nå håper jeg at vi som har fått bekreftelse om at postnord skal motta pakken vår, får konsollen ila. uka. Vet ikke hvor lang tid postnord bruker, men hadde vært nice med ps5 og Valhalla til helga. Er det flere enn meg som tar kontakt med CDON i morgen for å forhøre seg om de har fått konsollen på lager?
 10. Bestilte fra CDON, har fått sporingsnummer jeg og🤩 Regner med at CDON får leveransen sin innen neste uke, hadde ikke gitt mening om de hadde bestilt sending av varer hos PostNord hvis de var usikre på leveransen. Hva tror dere som har bestilt varer fra CDON før?
 11. Fikk denne av CDON tidligere i dag, så tviler på at de kansellerer veldig mange ordre. Vet du når tid ordre til kompisen din gikk gjennom?
 12. Jeg har bestilt fra CDON, ikke fått annullert, mest sannsynlig bir det heller ikke kansellert. Noen som har spilt AC Valhalla på next gen og kan anbefale den?
 13. Fikk denne av CDON, bestilte med faktura. Så da er det bare å krysse fingrene for at CDON får ps5 den 3/3 eller før.
×
×
 • Create New...