Jump to content

J.H.

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by J.H.

 1. Har fått akkurat samme melding jeg også. Konsollen min er også i Trondheim, så jeg krysser fingrene for at ting går etter planen. Skal ringe PostNord med en gang de åpner i dag.
 2. Folkens, er veldig i tvil om jeg skal gå til innkjøp av ekstra kontroll da det har blitt påvist feil med de fleste kontrollene. Ville dere anbefalt å vente litt? Kan få kompiser på besøk inni mellom, så greit å ha to kontroller. Kan man bruke ps4 kontroll på ps5, dersom man kobler den til med kabel?
 3. Hvor i Norge er det du holder til da? Står estimert leveringsdag i morgen hos meg også, bor i Trondheim. Har et veldig lite håp om å få den i dag, selv om jeg tviler sterkt.
 4. Står leveringsdag i morgen(torsdag) for meg også, men har erfart at sendinger i noen tilfeller kan komme kvelden før antatt leveringsdag. Får bare krysse fingrene nå, det nærmer seg.
 5. Er på nattevakt og fikk nettopp varsel om endring i PostNord appen. Får muligens ps5’n min ila. dagen, er i ekstase! Takk til dere som hjelper sånne som meg med å varsle om slipp osv.. dere er legender🤩
 6. Nice! Bor i Trondheim så tar sikkert tid å sende den opp fra Oslo til Trondheim også. Får bare krysse fingrene for å få den ila. uka.
 7. Vi som har fått sporingsnummer fra CDON, tror dere at det er håp om å få konsollen ila. uka? Jeg har aldri bestilt noe fra cdon før, så jeg vet ikke hvor lang tid det tar?
 8. Jeg fikk samme Mail fra CDON, fikk sporingsnummer i går. Tipper det er et standard svar de sender til alle som tar kontakt angående ps5, slik at de har ryggen sin fri. Mest sannsynlig får dere sporingsnummer i dag😁
 9. Nå håper jeg at vi som har fått bekreftelse om at postnord skal motta pakken vår, får konsollen ila. uka. Vet ikke hvor lang tid postnord bruker, men hadde vært nice med ps5 og Valhalla til helga. Er det flere enn meg som tar kontakt med CDON i morgen for å forhøre seg om de har fått konsollen på lager?
 10. Bestilte fra CDON, har fått sporingsnummer jeg og🤩 Regner med at CDON får leveransen sin innen neste uke, hadde ikke gitt mening om de hadde bestilt sending av varer hos PostNord hvis de var usikre på leveransen. Hva tror dere som har bestilt varer fra CDON før?
 11. Fikk denne av CDON tidligere i dag, så tviler på at de kansellerer veldig mange ordre. Vet du når tid ordre til kompisen din gikk gjennom?
 12. Jeg har bestilt fra CDON, ikke fått annullert, mest sannsynlig bir det heller ikke kansellert. Noen som har spilt AC Valhalla på next gen og kan anbefale den?
 13. Fikk denne av CDON, bestilte med faktura. Så da er det bare å krysse fingrene for at CDON får ps5 den 3/3 eller før.
 14. Jeg bestilte også med 14 dagers betalingsfrist på CDON, skal i teorien ikke være et problem og det har aldri vært et problem. Det er som "listen" skriver at CDON får pengene sine med en gang, så det skal ikke ha så mye å si. Det jeg er redd for er at CDON har tatt i mot for mange bestillinger og de kansellerer bestillingen min, men jeg bestilte 12:57 så jeg håper det går i boks. Er det noen her som har erfaring med å bestille ps5 fra CDON og kan si noe om det har vært mye krøll og antatt leveringstid osv??
 15. Fikk bestilt 12:57 fra CDON på grunn av en legende av en fyr som sa i fra her på forumet🤩 Herregud så jeg gleder meg, og håper virkelig flere får tak i konsollen ila. de neste dagene. Forøvrig så er jeg med på Power trekningen også, så om jeg vinner den trekningen kjøper jeg en konsoll og selger den til innkjøpspris til folk som er interesserte her :)
 16. Er på jobb og venter spent på trekningen til Power. Ingen jeg kjenner har fått en Mail fra Power foreløpig, er det noen her som har hørt noe? Blir altfor spennende å vente til kl 16😬
 17. Leste nettopp en annonse på finn der selger har skrevet at han har tidligere solgt 3 stk ps5 og har gode referanser. Er det lov til å si at man blir frustrert over å lese sånt når flere tusen folk ikke har fått tak i en konsoll en gang?
 18. Som jeg skjønte vil folk få svar innen 16:00 i morgen(torsdag). Tenker da at det kan være alt fra i dag kveld til i morgen ettermiddag.
 19. haha, har tenkt tanken selv. Prisen på finn ligger på rundt 8000, men er så surt å kjøpe av en scalper, blir liksom dårlig i magen av det🤮
 20. De neste 26 timene kommer til å bli nervepirrende kjenner jeg. Merket det sist da jeg hadde meldt meg på elkjøp trekningen også, hver eneste pling eller varsel på mobilen fikk pulsen til å gå opp til 120. Får krysse fingrene for oss som ikke har fått tak i en ps5 enda, håper lykken er på vår side denne gangen
×
×
 • Create New...