Gå til innhold

StigVarmdal

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StigVarmdal

  1. onkel_jon skrev (7 minutter siden):

    Vel mulig han har rett, vw sin løsning sliter med phantom breaking og https://motor.no/bil/se-filmen-fartsholderen-pa-disse-bilene-er-trafikkfarlige/197406

    Ford har enda ikke fått ut fingeren og gitt det til mach-e selv om de sa det skulle komme i sommer.

    Vil si de eneste som slår tesla er nok supercruise men er veldig begrenset hvor man faktisk kan bruke det samt kun på motorveier.

    Det er fullt mulig han har rett. Poenget mitt var å høre om han gjør som han anklager andre for - å uttale seg om noe han ikke har prøvd selv. 

    • Innsiktsfullt 1
  2. Snowleopard skrev (10 timer siden):

     

    2025 er visstnok året MB skal begynne med electric only-plattformer. Kanskje vi da virkelig får se om de viser at det ligger noe i slagordet dems.

     

    Mulig jeg misforstår den setningen, men EQS er bygd på en plattform utviklet spesifikt for elektriske kjøretøy. EQE kommer også på den samme plattformen. Alle de andre, EQC, EQA og EQV er bygd på eksisterende ICE-plattformer.

  3. En vanlig kortterminal takler veldig fint å belaste min konto for x antall liter diesel eller bensin. Jeg trenger ikke å si ifra før jeg tanker hvor lenge jeg skal tanke eller hvor mange liter jeg skal tanke. På noen stasjoner kan jeg til og med kjøpe 4l spylerveske på terminalen ved pumpa, så det burde jo gå greit å få opp valg om å lade for 50/100/200 kroner også?

    Virker som om 'begrensningene' på kortterminalene er en smule oppkonstruerte.... Det eneste jeg kan tenke meg kanskje kan være en utfordring (vet absolutt ikke om det er det) er at en vanlig ladesesjon tar så lang tid at kommunikasjonen mot banken rett og slett går i en timeout. Uansett har det null og niks med kortterminalen å gjøre.

    • Liker 2
  4. ""

    Telefonen har også den nye Bluetooth-standarden, versjon 4.0, som krever svært lite strøm. Hensikten med dette er å kunne bruke telefonen sammen med pulsmålere og andre sensorer som samler inn og sender data trådløst.

    ""

    Også Htc One X har BT 4.0. `Problemet` er at Android 4.0 ikke har innebygd støtte for dette. Har 4.1 native støtte for BT 4.0?

×
×
  • Opprett ny...