Jump to content

StigVarmdal

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StigVarmdal

 1. Feil med proprietære løsninger, men den burde hatt lightning? OK. Den kommer nok med flere USB-C stikk og muligheter for både Android Auto og Apple Car Play, og så er det jo deilig å ha en skjerm som er litt større enn mobiltelefonen, da :-) Håper de går for trådløs AA/ACP, men det er vel for mye forlangt sikkert.
 2. Jeg gjentar: Poenget mitt var å høre om han gjør som han anklager andre for - å uttale seg om noe han ikke har prøvd selv.
 3. Det er fullt mulig han har rett. Poenget mitt var å høre om han gjør som han anklager andre for - å uttale seg om noe han ikke har prøvd selv.
 4. Mulig jeg misforstår den setningen, men EQS er bygd på en plattform utviklet spesifikt for elektriske kjøretøy. EQE kommer også på den samme plattformen. Alle de andre, EQC, EQA og EQV er bygd på eksisterende ICE-plattformer.
 5. Mente du den siste setningen ironisk, eller har du prøvd alle førerstøttesystemene der ute selv?
 6. Når har du møtt en selger som ikke har dratt en eneste halvsannhet ? Det er ren utopi. De lever, som oss andre, av det de får i lønningsposen. Derfor vil de selvfølgelig pushe det produktet de tjener mest på.
 7. Mener å huske at Ford viste fram en prototype på noe lignende i forrige årtusen. Mulig teknologien nå har blitt mer moden.
×
×
 • Create New...