Jump to content

amor patriae

Medlemmer
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

373 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Bare be til gud at atomkrigen kommer snart. Ingenting annet vil hjelpe.
 2. Slutt å tulle. Det er viktig å rane innbyggerne ned til siste krone, Ikke faen om folk skal ha noe annet valg enn å bøye ryggen og plukke bomull!
 3. 1. Hvis forsikringen ikke dekker beinbrudd, så vil ikke forsikringselskapet betale for det. Det er ikke vanskeligere enn det. Det gjelder å faktisk lese gjennom hva man kjøper. 2. Litt teit å kjøpe en forsikring med høy egenandel da? 3. Jeg sier ikke at det er lite sannsynlig at folk blir fucked av utgifter i tilknytning til helse. Jeg sier det er lite sannsynlig at forsikringsselskaper ikke overholder sine avtaler. Om avtalene er dårlige (for kundene) eller ikke er jo en annen sak.
 4. Enig, men det kommer jo aldri til å skje.
 5. Og Mexico har nesten 5 ganger høyere drapsrate enn USA. Vi kan jo bare spekulere i hvordan det har seg.
 6. Ikke bare på gaten, men også på stortinget. Overalt faktisk.
 7. For staten Norge betaler jo og for alt av behandling? Nei. Og det er en fordel å lese avtalen og vilkårene før man kjøper et produkt. Er litt teit å komme etterpå å klage, når forsikringen ikke dekker visse ting.
 8. Er ikke det en greie blant kvinnfolk da? Det er alltid størrelsen på klærne som det er noe i veien med.
 9. Du kan jo ta initiativ til å prate / henge med han? Du ytrer et ønske om å prate med han, men du gjør ikke noe for å oppnå det ønsker, gjør du? I livet må du ta aktive valg og gjøre aktive handlinger for å fremme din egen agenda, kjør på.
 10. Hei, Er det jeg som har tungt for det, eller er det ingen måte å søke i innhold på brukerprofiler? For eksempel hvis jeg leter etter ett innlegg jeg skrev for lenge siden, så må jeg filtrere at jeg bare vil se innlegg, men jeg må fortsatt manuelt bla gjennom alle sidene for å se om jeg får øye på det jeg leter etter? Tungvindt.. Eller er det en måte å søke i innhold som jeg ikke har sett enda? På forhånd takk.
 11. OK. Hvorav problemet er debattanter, ikke tråden. Men for min del er jeg glad for at de trådene ble stengt. Lite konstruktivt som foregikk der inne.
 12. Vi kan begynne med de viktigste oppgavene til en stat. Ta vare på, og beskytte sin befolkning. Jeg mener at ved å si opp grensekontroll, og tillate fri flyt av mennesker inn og ut av landet, fører til økt kriminalitet og overgrep mot Norges folk. https://www.dagbladet.no/nyheter/sa-mye-mer-kriminalitet-begar-innvandrere--fader-jeg-er-sint/71563194 Hvor mange penger gir staten bort til andre land årlig? ca. 35 milliarder kroner? - Dette samtidig som folk fryser ihjel om vinteren i dette landet. Skal vi ta vare på dem? NEI, sier staten Norge. Kanskje ikke med ord, men med handling. https://www.dagsavisen.no/innenriks/frykter-at-eldre-skal-fryse-i-hjel-1.821052 Fra 2009, men helt sikkert relevant enda. https://www.nrk.no/telemark/frykter-hjemlose-venner-skal-fryse-i-hjel-1.13938858 Hvor mange barn i Norge lever i familier med vedvarende lav inntekt? 10,7%. https://www.ssb.no/inntekt-og-forbruk/artikler-og-publikasjoner/flere-barn-med-vedvarende-lave-husholdningsinntekter Dette betyr ikke at de vokser opp i god gammeldags fattigdom, men her kan man lese om hvordan de kan bli påvirket. https://www.bufdir.no/Familie/Fattigdom/Ny_Barnefattigdom_i_Norge/ For staten Norge er dette helt greit. Kaster bort massevis av penger på korrupte stater, ikke hjelp de som trenger hjelp i Norge. Dette blir jævlig bra! Synes du forøvrig at dine skattekroner skal gå til andre formål enn å hjelpe norske borgere som trenger det? Tilbake til paragrafen, Uavhendelig: som ikke kan avhendes ; som man ikke kan gi slipp på Jernbanepakke 4: Hva med kraftproduksjonen vår? ACER avtalen sørger for at staten Norge avhender all makt over til EU. Så, istedenfor at staten Norge skal tilby billig vannkraft til sine borgere, tvinger staten Norge norske borgere til å kjøpe møkkakraft fra ACER/EU. Kraft som ikke er grønn som vannkraft. Kraft som er mye dyrere, og produsert fra møkk som kull, olje og gass. Så jeg kan si det igjen. Parlamentarismen er ikke for folket. Folket i Norge vil ha billigst mulig strøm. Som referert over: Pensjonister sparer på strømmen fordi den er dyr, og sitter og fryser, eventuelt dør. Hvis man ser nærmere på hva landsforræderne holder på med, så kan man sitte å skrive til man står foran perleporten. Det gidder jeg ikke. Har også en mengde anekdoter fra mitt liv som er relevante, men ikke passende i diskusjoner forøvrig. Ser for meg ut som at eliten som styrer staten Norge jobber hardt for å avhende enkelte ting. Hva synes du? Edit: Kan også legge til at jeg personlig anser statspropaganda som et forræderi av folket. Ref https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1851229&do=findComment&comment=25015200 En ganske stor supermajoritet av de store aviser har i grunn ikke livets rett, ettersom FOLKET faen ikke er interessert i å betale for tjenesten deres. Gjelder også NRK, den statlige propagandamaskin.
 13. Hvorfor får du ikke bare noen voksne til å kjøpe alkohol til deg, i Norge? Hva faen, skal du spørre hva som gjelder i alle land eller? Forøvrig ganske greit å få kjøpt i Polen, hvertfall i shabby småkiosker.
×
×
 • Create New...