Gå til innhold

Leif__

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leif__

  1. Comma Chameleon skrev (5 minutter siden):

    Det kan være at batteriet er så godt som dødt/ødelagt hvis den kun viser tegn til å fungere når den er på lading. Regner med den har ligget utladet lenge. Det kan drepe batterier. Spesielt små batterier som i smartklokker, trådløse ørepropper o.l. sliter med at batteriet slites ut fort. Burde ha mellom 20-80% strøm for å ta mest vare på batteriet.

    Fungerer den om du starter den samtidig som den lader? Altså ikke tar den av laderen når eplet kommer på?

    Ja det er godt mulig at det er batteriet som er dødt. 
     

    Nei når den er på lading så bytter den på å vise eple og svart skjerm om en annen. Den går aldri på og viser klokke/hjemskjerm osv, kun Apple logoen når jeg tar den på lading. 

  2. Jeg holder på å skal flytte, og mitt i flyttelasset så dukker min eldre Apple watch 1g (38mm) opp. Så gøy tenkte jeg… så skal jeg lade den, det er da problemene oppstår. 
     

    Legger klokka på den magnetiske laderen, venter noen minutt så lyser det et hvitt eple som det skal, venter litt… den blir svart noen minutt og så lyser et hvitt eple igjen og dette skjer gang på gang. Klokka går aldri på… 

    Jeg lar den lade i 2 timer, jeg tar den fra laderen når jeg ser det hvite eple og med en gang jeg gjør det så blir eplet rødt og skjermen "fader" til svart skjerm. Prøver å ta den på, ingenting  skjer. 
     

    Har prøvd å holde inne begge knappene i 10 sekund og til eplet lyser, men ingenting skjer. 
     

    Noen forslag til hva jeg kan gjøre her? Eller må jeg bare gi opp å se klokka som ubrukelig? 

  3. Hei! 

    Jeg håper (nesten) jeg ikke er den eneste som har opplevd problemer med maskinen etter installasjon av Windows 11. 
    Saken er den at etter jeg installerte operativsystemet (oppgraderte fra forrige versjon) så har jeg opplevd noen ganger at maskinen låser seg, den låser seg helt. Ingenting virker, ikke noe CTRL + ALT + DEL. Kun "Svenskeknappen" fungerer. Det skjedde aldri før og det kan skje helt sånn plutselig, om jeg spiller eller ikke spiller. (Altså det skjer også om maskinen ikke jobber i 100)  

    Jeg har en ASUS TUF GAMING A15 PC.

     

    Er det noen andre som har opplevd dette? Eller som har forslag til hva jeg kan gjøre for å fikse det? 

    Takk for svar og innspill :)

  4. Hei! 

    Min Gaming-mus "Svive Titan M Pro" sluttet plutselig å virke. 

    I driver programmet står det. [Plug in your Svive mouse device to get start] Det har jeg selvfølgelig gjort, mange ganger. 
    Jeg har også forsøkt å avinstallere driveren og installert den igjen, flere ganger. Har også prøvd å bruke en annen USB inngang og slettet selve musen fra USB porten, uten at dette lykkes. 

    Jeg bruker driveren som tilhører musen: https://www.svive.gg/downloads/  (Mouse, nederst til høyre) 

    Inne i programmet til musen så får jeg ikke trykket på noe som helst av, buttons, sensor, Lights osv. Kun Minimer til oppgavelinjen og krysse programmet ut. 

    Er det noen glupinger der ute som har forslag til hva jeg kan gjøre for å få det til å funke? 

     

     

    Takk på forhånd 🙂

     

    Skjermbilde (2).png

  5. Fant ikke noe tema for instrumenter, så dette temaet/kategorien var det beste. 
     

    Hei! Jeg har en Morgan gitar (usikker på modell) med innebygd mikrofon og uttak til kabel til forsterker. Når jeg kobler gitaren til forsterkeren så vil det ikke komme noe lyd, er lyd i noen få sekunder så helt stilt. Har også kjøpt nytt batteri og satt inn, men uten at det ga noen positive resultat. Hva kan årsaken til dette være? Noen som har peiling? 
     

    Takk! 

  6. Heisann! 

    Jeg er en mann på 22 år som i skrivende stund jobber på butikk. Jeg har ingen utdannelse, men ønsker å ta butikkfaget for å få fagbrevet. 

     

    Jeg har ikke gått service og samferdsel på videregående skole, jeg har kun tatt fellesfagene som skal til og alle er bestått. Det jeg trenger da er programfagene, en eksamen og en læreplass stemmer ikke dette? 

    Vet noen hvordan dette fungerer? Hvem kan jeg kontakte? 

     

     

    Takk for svar på forhånd. 

  7. Hei!

    Jeg går nå 2. året på medier og kommunikasjon og ønsker å utdanne meg som mediegrafiker. Er det noen som har forslag til læresteder/bedrifter jeg kan søke på i Bergen og eventuelt Stavanger ommrådet?

    (* Jeg er klar over at forsvaret kan ta inn lærlinger i dette faget, men jeg ønsker helst ikke det)

    På forhånd, tak for svar. :)

  8. Hei. Jeg har problemer med facebook chatten via kun èn person i chatten, lurer på om det kan være noen instillinger jeg kan ha vært borti, men finer i så fall ikke ut av hva.

    Problemet er at for at jeg skal motta meldinger personen sender så må jeg oppdatere hele siden. Jeg har ikke bloker/slått av chatten for personen og hun har ikke gjort det mot meg heller. Er det noen som vet hva som kan være galt?

     

    Takk for svar på forhånd

     

    /Leif

  9. Hvis du skal drive med bildebehandling, noe som det ser ut som på programvaren du lister opp, ville jeg ikke vært i tvil og gå for en retina skjerm. Jeg kjøpte min utelukkende for skjermen til bilderedigering, og har ikke angret ett sekund. Jeg ville gjort akkurat samme vurderingen om jeg skulle hatt PC og.

     

    Air er litt for lavoppløst til de fleste oppgaver etter min mening.

     

    Da går jeg nok for retina skjerm, blir nok og noe video redigering kan jeg tenke meg, slal starte på Vågen vgs i Sandnes, og har hørt rykter om at det er en del filming der. ;)

  10. Jeg har nettopp gått MK VG2 og bruker en Macbook Pro (ikke retina). Nå skal det sies at jeg ikke har kjøpt den, men at jeg fikk den gjennom skolen så jeg hadde egentlig ikke så mye valg. Har oppgradert RAM'en fra 4gb til 16gb og merker at den jobber bedre når jeg har flere tunge programmer oppe samtidig. Retina og Air har ikke mulighet for å oppgradere RAM'en i ettertid.

     

    VG1 så hadde jeg også Mac gjennom skolen, samme som du antar jeg, men jeg følte den var veldig dårlig til det vi brukte det til. Spesielt i PS når vi gjorde noe av det tyngste i programmet.

     

     

×
×
  • Opprett ny...