Gå til innhold

Veritas_

Medlemmer
  • Innlegg

    4 636
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Veritas_

  1. bharald skrev (På 17.12.2021 den 23.04):

    Dette er jo velkomment.

    Etron og ionity blir 2 kr/km med "billig" og 1 kr/km med dyrt abonnement. Alle andre ccs-ladere har beveget seg i samme retning.

    Om Tesla åpner alt, knuser de ionity på tilgjengelighet, og om de går ned mot selvkost, kan prisene ellers også bli trivelige.

    Vet jeg ikke hvilken bil du har. Men blir 1 kr/km på model 3en min hos elton bare med å laste ned appen. Fremdeles 2 kr dyrere pr kwt en tesla.

    • Liker 1
  2. -Birger- skrev (1 time siden):

    Kunne dere lagt til en med lading som viser hvor mange kilometer som lades på feks 30 minutter fra 20%?

    Noe som viser ladehastighet i forhold til forbruk?

    Ikke helt som du spør etter. Men her er det 14% til 74% på 30 min (Minutt 5 til minutt 35). 33 mil ekstra. Modell 3

    Lært meg en ting, må forberede litt for at ladingen skal være super. Snakket om det har vært lite, så var ikke helt forberedt når jeg fikk bilen.

    Lav prosent på batteriet. Må være ganske varmt batteri. Og så synker det ganske fort ved 40%. Så tregt ved 80% at jeg ikke kommer til stoppe der de fleste gangene.

     

    • Liker 2
  3. Hansien skrev (13 timer siden):

    Wow, leverer tesla en bil som går 5000km pr lading og har fritak i det norske regelverket rundt førerkort klasse b når det kommer til til hengervekt? Gi meg lenke for den vil jeg faktisk bestille nå i kveld. 

    Har da ikke det? Men bil må en ha uansett. Så da ble det sånn. Tenkte bare han kunne få høre hvor tullete han høres ut for andre ?

  4. FrihetensRegn skrev (På 24.12.2019 den 13.31):

    Det handler ikke så mye om hva jeg trenger, men hva jeg ønsker. Jeg kan også fint greie meg med en ti liters dieseltank, men jeg foretrekker 100 liters tank slik at jeg slipper å fylle hele tiden. Samme om jeg skal ha elbil, da ønsker jeg å lade færrest ganger.

    Ønsket en diesel som gikk 5000 km på en tank og lot meg trekke 4100 kg på tilhengerfestet med B-sertifikat. Fant ikke det, men må ha en bil allikevel,  så da ble det en tesla istedenfor. Men det er bare mine ønsker. 

    • Liker 3
  5.  

    For en katastrofe dette er. De hadde ingenting for pc spillere på en av de største pc spillmessene.

    De hadde warcraft 3 reforged og world of warcraft classic. Det er ikke «ingenting», selv om jeg er enig i skuffelsen over diablo immortals.

     

    Når det gjelder helt nye spill annonserer ikke blizzard dette før de vet sånn ca når de kan lansere det. Det betyr nok at selv om de jobber med flere nye titler nå, er de nok minst 2-3 år unna. Sånn har blizzard alltid operert.

    At de gir ut 10-15 år gamle spill en gang til er ganske mye ingenting.

    • Liker 1
  6. Ikke erfaring fra bare kjøtt, men fra low carb. Høres egentlig veldig likt ut, bare at jeg spiste egg, planteoljer, osv og 20 til 50 gram carb fra diverse.

     

    Vekttapet er mye vann pga manglende fiber i dieten. Nedgangen sakker av snart. Så lenge du spiser nok, hvis ikke fortsetter det.

     

    Skal ikke være noe problem å holde på dette, hvor sunt det er over lang tid er en annen ting.

     

     

    Kom over denne for en tid tilbake: https://zerocarbzen.com/tag/ultra-marathon/ Greier seg fint på kun kjøtt hun.

     

    Grunnen til å ikke gjøre det er at kjøtt/low carb er veldig kjedlig lengden.

  7. Kjøpte du det billigste av alle varene eller vurderte du pris opp i mot kvalitet?.

     

    Dette minner mer om handlelisten til en grådig Sunnmøring som "tror" han har spart mye penger ved å kjøpe det billigste, kvalitet er tull så lenge produktet er billig. Om det smaker papp og høgg er uvesentlig fordi det var billig!.

     

    Opplever ikke at kvalitetsforskjellen på kjøtt står i forhold til prisen. Absolutt ikke noe av det jeg kjøper i Norge som jeg synes er papp/dårlig. Tviler på at jeg kommer til å synes det om det som er kjøpt i Sverige heller.

     

     

    Litt unyansert (er dette rett ord å bruke?) å sammenligne tilfeldig kjøpte svenske varer med billigvarer på tilbud her i Norge. Jeg har selv vært heldig og plukket opp matvarer som er kraftig nedsatt i pris på de lokale matvarebutikkene der jeg bor her i Norge. Og hvor kommer det forresten fra at Sunnmøringer er gnitne?

     

    Billig vs billig. Mye annonserte varer her også. Og kjøttdeigen kjøpt billig i Norge var av type standard Gilde 400 grams pakker. Kyllingen var helt topp. Teller ikke med varer som er nedsatt pga dato. Men må nesten regne tilbudsvarer da det er mye det jeg kjøper. Mange som hadde spart tusenvis på å ha en fryser til norske varer.

    @sunnmøringer. Vet ikke, men de kan bare kave til seg.

     

    Svært stor forskjell fra butikk til butikk og tidspunkt til tidspunkt. På slakteren "Stene kjøtt og livs" har jeg f.eks sett (og kjøpt) ytrefilet av storfe til 79.90,-  i år. Betyr ikke at det er så bra hver gang

     

     

    Finnes nok veldig gode tilbud hvis en følger litt med ja.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...