Jump to content

-SG-Harringen

Medlemmer
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1976 profile views
 1. Hei! Vi kan kun på onsdager, dessverre. Men det er ok for oss at dere bruker en spiller som ikke var lagt til laget 24 timer før kamp.
 2. Legger dere ut kampinfo her når det er klart? Dere er hjemmelag.
 3. Hei! Siden vi ikke hørte noe avtalte vi andre kamper i dag. Beklager. Vi får prøve å finne en annen dag i stedet. Har dere tid neste onsdag, kanskje? Vi har en kamp kl 19:00, da. Men kanskje vi kan kjøre 18:15 neste uke?
 4. Setter pris på om du svarer meg i stedet for å avslå og foreslå et tidspunkt jeg har sagt vi ikke kan spille. Vi kommer ingen vei med dette. Du har allerede sagt at det går med 1800, så jeg forstår ikke problemet her.
 5. Jeg forstår ikke, du sier jo at 18 går? Vi kan ikke spille før da, dessverre.
 6. Neste onsdag etter deres vinterferie, eller i deres vinterferie? . Jeg har lagt inn forslag for 10. mars kl 1815.
 7. Jøsses. Egoistisk? Jeg beklager om du ble fornærma av mitt ønske om å endre kamptidspunkt og årsaken for dette. Om dere har vinterferie uka etter så kan vi kanskje forsøke uka etter der igjen? Vi vil helst spille på onsdager, for da har vi samling. Håper det går fint for dere? Hvis ikke kan vi prøve en annen dag, men helst ikke helgene. Også kan vi fint prøve å holde en sivilisert samtale her - jeg vil ikke dere noe vondt og har absolutt ikke meg eller gutta på laget sin egoisme i tankene når jeg forsøke å avtale tidspunkt for spill med dere.
 8. Gull om vi kan få noen som helst livstegn her? Spille neste onsdag?
 9. Dette var ikke lett, gitt. Få 6 ungdommer til å ha tid samtidig. Vi kan visst ikke stille i kveld allikevel. Beklager det. Om dere vil kan dere krever WO, hvis ikke hadde det vært gull om vi kan finne en annen dag, over vinterferien.
 10. Hei! Vinterferie gjør at vi må utsette denne kampen noe, håper det er ok for dere? Har lagt inn nytt forslag til tidspunkt.
×
×
 • Create New...