Gå til innhold

NearUchiha

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 349 profilvisninger

NearUchiha sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Hvilke iphoner og ipader kan ha ødelagt mic og fortsatt brukes? Altså bypasse eventuelle restriksjoner som følge av en ødelagt mic? Kan alle sammen det? Beklager hvis jeg lurte dere litt med tittelen. Det er bare såpass mye (kanskje litt mer) som man får plass der uten å ta opp for mye rom. 😂
  2. Jeg har brukt nesten et døgn totalt nå på å både fylle mikrofonhullet på ipaden med superlim og ventet til det tørka igjen og igjen uten at det hjalp. Siri svarte meg på et "Hallo". Det skal visstnok bare være en mikrofon på ipaden etter at jeg googla det. Det er ipad mini 5. generasjon. Kan det hjelpe med å kjøpe en drill som kanskje kan drille bindersstore hull, eller er det lite sjanse for det, enten nå som jeg har tetta det med superlim eller generelt sett? Jeg har aldri åpna en ipad før. Hvis dere kan legge igjen bilder av verktøyene som dere har brukt sånn at jeg forstår bedre hva slags verktøy som det er så ville jeg satt veldig stor pris på det.🙂
  3. Vet du om andre alternativer til verktøy enn verktøyene på ifixit (som igjen ikke kan sende verktøy til min adresse) på å åpne opp ipaden sånn at jeg kan kutte mikrofonkabelen? Jeg er villig til å risikere alt (og jeg mener alt), men jeg kommer til å fortsette å sjekke for svar på om noen andre vet noe om det med feilet selvdiagnose.
  4. Det er kun fysisk åpning av ipaden og ødelegge mikrofonledningen eller evt å messe med mikrofonhullet nok som jeg er ute etter. Noe mer enn det trenger jeg ikke enda iallefall. iFixit sender ikke verktøy til min adresse. Jeg trenger nok også noe sterkere enn teip for å tette mikrofonhullet nok siden innsiden av hullet også trenger å tettes, men jeg kan alltids prøve ut teip også.
  5. Ok, men det er bare ødeleggelse som jeg er ute etter. Kan jeg forresten bruke superlim på mikrofonhullet for å blokkere 100% alt av lyd som kan komme inn i mikrofonen som et alternativ?
  6. Hei. Hva er det jeg trenger for å fysisk åpne en ipad mini 5. generasjon og ødelegge mikrofonledningen? Og hvor er mikrofonledningen plassert?
×
×
  • Opprett ny...