Jump to content

Stuttjukk

Medlemmer
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

1567 profile views
  1. Er såpass liten stue at det blir litt for mye med svarte møbler. Men tanken om å bruke samme farge på alt er fornuftig - det skal jeg ta med meg.
  2. på pidestallen tenkte du? Svart kan bli litt kjedelig - på den tenkte jeg en litt mer sprek farge, turkis eller rosa eller noe....Lurer mest på de andre møblene.
  3. Skal pusse opp en del møbler til sommeren så har begynt å tenke litt farger og hvilken maling som skal til. Så har noen spørsmål jeg tenkte å spørre dere her inne om. Har et framskap, en bokhylle, et spisebord, stoler og et salongbord. Veggene er lyse, sofaen er grå og har også en svart godstol. Hvilken farge kan passe? Er ikke av den som følger så mye med på trender så veit ikke helt hva som er poppis for tiden....veit bare at jeg ikke vil ha veldig mørke farger. Har også en pidestall som jeg skal male i en skikkelig kontrastfarge. Og den er ikke større enn at den kan jeg stå inne og male. Hvilken type maling vil være best å bruke her, og bør den eventuelt lakkes? På en pidestall kan det jo bli litt vannsøl om en er uforsiktig når man skal vanne planter.
×
×
  • Create New...